עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤯הלוואי והיה
גם הקריאטין שלהם עושה לי כאבי בטן.וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
עזוב סטרואידים אני לא בטוח שיש את הכמות חלבון שהם אומרים לפי הרמה הנמוכה.
דווקא האבקות שלהם הן מהמדוייקות ביותר:וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
עזוב סטרואידים אני לא בטוח שיש את הכמות חלבון שהם אומרים לפי הרמה הנמוכה.
מאיפה האתר הזה שאפשר לבדוק בו לגבי רמות דיוק של אבקות חלבון??דווקא האבקות שלהם הן מהמדוייקות ביותר:
https://static.labdoor.com/documents/certification/accurary-U733243497.pdf
Supplement Ratings and Reviews - Labdoorמאיפה האתר הזה שאפשר לבדוק בו לגבי רמות דיוק של אבקות חלבון??
חומרי הגלם של רוב אבקות החלבון הם כמעט תמיד אותם חומרי הגלם.זה שיש שם כמות חלבון מדויקת במנה לא אומר שאבקה עצמה איכותית. זה כמו נסיעה במרצדס או בפיאט, שניהם יקחו אותך מA לB במהירות מוגדרת, השאלה באיכות הנסיעה.
ראית פעם איך מכינים את אבקה עצמה משאריות של תעשיית החלב?כל עוד יש באבקה מה שהם טוענים שיש בה, איכות המוצר לא שונה גם מהטובים ביותר
זה רק ישפיע על טוהר המוצר, אבל אם בדיקות המעבדה מראות שהמוצר טהור, אז אין הבדלבמפעילים שונים איכות המכשור וסביבה מאוד שונה וזה גם הרבה פעמים משפיע על תוצר
זה באמת המקום להבדלים הכי גדולים בין החברות השונות, אבל אין להם השפעה גדולה על איכות המוצרגם איכות של ממתיקים וחומרי טעם וריח יכולה להשתנות.
אם הם יעשו SDS-PAGE ו HPLC\MS אני אסכים איתך שזה יוכיח את טוהר של המוצר.בדיקות המעבדה מראות שהמוצר טהור
יש לך גם את הדוח הזה לגבי מזהמים:אם הם יעשו SDS-PAGE ו HPLC\MS אני אסכים איתך שזה יוכיח את טוהר של המוצר.
באתר שהבאת הם פשוט שרפו כמות מסוימת של חלבון ולפי כמות חנקן שנוצרה חישבו כמה חלבון היה באותה מנה.
אין באמת לבדיקה של combustion שום ערך לטוהר. יכולים להיות מזהמים, אלרגנים, חלבונים יותר מורכבים שיכולים להפעיל מערכת חיסונית אצל חלק מאנשים וכך הם משלשלים לדוגמה של שים נגיד.
כמובן שאני לא אומר שצריך לקנות hydrolysat ממותג הכי יקר, רק שכן לפעמים למחיר יש משמעות של איכות.