הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע אם באבקות החלבון של myprotein יש חומרים אנאבוליים/סטרואידים?

nadav0803

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי רציתי לדעת אם יש חומרים אנאבולים/סטרואידים באבקות החלבון של myprotein.
אני לא הכי מבין בתחום לכן רציתי לדעת.. (בציפייה לתשובה שלילית)

וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
עזוב סטרואידים אני לא בטוח שיש את הכמות חלבון שהם אומרים לפי הרמה הנמוכה.

וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
גם הקריאטין שלהם עושה לי כאבי בטן.
האבקת חלבון בטעם בראוניז שלהם לא עשתה לי כאבי בטן אבל החלטתי לגוון עם וניל. טעות חיי. שילוב של זה עם הקריאטין שלהם זה שואה לבטן. אגב הוניל isolate שלהם גם טעים ממש כמו אייס וניל בבית קפה וגם לא עושה כאבי בטן, אבל בטעות הזמנתי את הרגיל עם הטעם לוואי

דווקא האבקות שלהם הן מהמדוייקות ביותר:
https://static.labdoor.com/documents/certification/accurary-U733243497.pdf

האמת שבשנות ה-70 הייתה חברה שהכניסה סטרואידים לאבקה שלה, אבל היום דבר כזה היה מתפוצץ מיד
מאיפה האתר הזה שאפשר לבדוק בו לגבי רמות דיוק של אבקות חלבון??
Supplement Ratings and Reviews - Labdoor

זה שיש שם כמות חלבון מדויקת במנה לא אומר שאבקה עצמה איכותית. זה כמו נסיעה במרצדס או בפיאט, שניהם יקחו אותך מA לB במהירות מוגדרת, השאלה באיכות הנסיעה.
חומרי הגלם של רוב אבקות החלבון הם כמעט תמיד אותם חומרי הגלם.
כל עוד יש באבקה מה שהם טוענים שיש בה, איכות המוצר לא שונה גם מהטובים ביותר

כל עוד יש באבקה מה שהם טוענים שיש בה, איכות המוצר לא שונה גם מהטובים ביותר
ראית פעם איך מכינים את אבקה עצמה משאריות של תעשיית החלב?
במפעילים שונים איכות המכשור וסביבה מאוד שונה וזה גם הרבה פעמים משפיע על תוצר, גם איכות של ממתיקים וחומרי טעם וריח יכולה להשתנות.
כמובן שבתמחור המוצר הרבה משחק יוקר המותג ופרסום, אבל לא כל האבקות זהות באיכותן אם הן מכילות אותו ריכוז החלבון, לדעתי לפחות.

במפעילים שונים איכות המכשור וסביבה מאוד שונה וזה גם הרבה פעמים משפיע על תוצר
זה רק ישפיע על טוהר המוצר, אבל אם בדיקות המעבדה מראות שהמוצר טהור, אז אין הבדל

גם איכות של ממתיקים וחומרי טעם וריח יכולה להשתנות.
זה באמת המקום להבדלים הכי גדולים בין החברות השונות, אבל אין להם השפעה גדולה על איכות המוצר

בדיקות המעבדה מראות שהמוצר טהור
אם הם יעשו SDS-PAGE ו HPLC\MS אני אסכים איתך שזה יוכיח את טוהר של המוצר.
באתר שהבאת הם פשוט שרפו כמות מסוימת של חלבון ולפי כמות חנקן שנוצרה חישבו כמה חלבון היה באותה מנה.
אין באמת לבדיקה של combustion שום ערך לטוהר. יכולים להיות מזהמים, אלרגנים, חלבונים יותר מורכבים שיכולים להפעיל מערכת חיסונית אצל חלק מאנשים וכך הם משלשלים לדוגמה של שים נגיד.
כמובן שאני לא אומר שצריך לקנות hydrolysat ממותג הכי יקר, רק שכן לפעמים למחיר יש משמעות של איכות.

אם הם יעשו SDS-PAGE ו HPLC\MS אני אסכים איתך שזה יוכיח את טוהר של המוצר.
באתר שהבאת הם פשוט שרפו כמות מסוימת של חלבון ולפי כמות חנקן שנוצרה חישבו כמה חלבון היה באותה מנה.
אין באמת לבדיקה של combustion שום ערך לטוהר. יכולים להיות מזהמים, אלרגנים, חלבונים יותר מורכבים שיכולים להפעיל מערכת חיסונית אצל חלק מאנשים וכך הם משלשלים לדוגמה של שים נגיד.
כמובן שאני לא אומר שצריך לקנות hydrolysat ממותג הכי יקר, רק שכן לפעמים למחיר יש משמעות של איכות.
יש לך גם את הדוח הזה לגבי מזהמים:
https://static.labdoor.com/documents/certification/purity-U733243497.pdf

כן בדיקה של מתכות כבדות וחיידקים זה אחלה. יש בנוסף עוד דברים שיכולים לעשות תגובה במערכת עיכול אצל חלק מהמשתמשים כמו אימונוגלובולינים,פלסמין או סתם הכנסת קזיאן לתוך וואי.
יש פה איזה פוסטר ממחקר שעשו על דוגמאות של כמה חלבונים בשוק, חבל שהם לא המשיכו לבדוק את את הדברים החריגים שיצאו להם בבדיקה וגם לא פרסמו שמות.
פה במחקר בדקו 52 דוגמאות של חלבון ומצאו שחלקם נפגעו ונקרשו בזמן הפקה ולכן פחות מועילים
Quality analysis of commercial protein powder supplements and relation to characteristics declared by manufacturer | Request PDF
יש עוד דוגמאות, אולי יותר מאוחר אצרף אותם

קבצים מצורפים

• PosterM.ANtczak.pdf
    KB 939 · צפיות: 67
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית