עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.הדמטייז נהיו ממש מגעילים לא כמו פעם,
מה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.
אני ממש ממש מרוצה מISO100 שלהםמה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.
אתה צודק לפני 6 שנים הטעמים שלהם היו ממש טובים. היה לי את הקרם עוגיות זה היה מעדן! לא יודע , משום מה הם שינו לא רק את הקופסא גם את הטעמים, בעע אחד גדול. האחרון שלהם שקניתי היה מוס שוקולד , אין לי מושג איך הם הגיעו למושג הזה טעם של פח:97:מה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.
בננה ?אני ממש ממש מרוצה מISO100 שלהם
ווניל נטורל עם טעם מאוד נייטרלי וכמעט לא מתוק - אפשר להרביץ בכיף כמויות.בננה ?
היה לי את הבננה שלהם ב-iso הוא סבבה, לא יודע דמטייז ירד אצלי משמעותית ממה שהיה בעבר. עכשיו יש לי את הוניל של אופטימום ה-iso אנסה אותו 180 שקל ל-44 מנות לא ככ יקר.ווניל נטורל עם טעם מאוד נייטרלי וכמעט לא מתוק - אפשר להרביץ בכיף כמויות.
תות נחמד מאוד, חמאת בוטנים די דוחה, שוקולד קוקוס טעים אבל מתוק מידי ושוקולד חמאת בוטנים ממש מציאה - כמו לאכול סניקרס.
מה שאני אוהב אצלם שהם מתמוססים ממש בקלות בכוס עם כפית.
נראה לי שהבנתי.אתה צודק לפני 6 שנים הטעמים שלהם היו ממש טובים. היה לי את הקרם עוגיות זה היה מעדן! לא יודע , משום מה הם שינו לא רק את הקופסא גם את הטעמים, בעע אחד גדול. האחרון שלהם שקניתי היה מוס שוקולד , אין לי מושג איך הם הגיעו למושג הזה טעם של פ
עובדים עלינו עם כאילו "חופש בחירה", בסוף הכל אותו דבר 🤣ובואנה, איזו פירמידה מטורפת של חברות מזון מחזיקה Post Holdings. היא עומדת מאחורי המון מותגים מוכרים (שבתורם עומדים אחרי מותגים אחרים) ולא שמעתי עליה בחיים.
בדיוק! הייתי מודע לעניין הזה אבל לא חשבתי שעד כדי כך חחחעובדים עלינו עם כאילו "חופש בחירה", בסוף הכל אותו דבר 🤣
איזה תותח לפחות לא דמיינתי 🤭נראה לי שהבנתי.
Dymatize מוחזקת על ידי BellRing Brands שמוחזקת על ידי Post Holdings.
Post Holdings קנתה את Dymatize ב2014 (התכנון היה פברואר 2014)
Post's Acquisitions Increase Commitment to Active Nutrition and Private Label - Post Holdings
ואז ב2015 הם נקלעו לקשיים והעבירו את הייצור לגורם שלישי
Post to close Dymatize plant | Food Business News | September 17, 2015 07:47
בקיצור, עד לפני 5-6 שנים אכן הטעמים שלהם היו טעימים עד שקנו אותם והחליפו את הייצור.
ובואנה, איזו פירמידה מטורפת של חברות מזון מחזיקה Post Holdings. היא עומדת מאחורי המון מותגים מוכרים (שבתורם עומדים אחרי מותגים אחרים) ולא שמעתי עליה בחיים.
באונה ביאסת, עכשיו אמור להגיע אליי 7.5 מ MyProtein 🤦♂️וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
עזוב סטרואידים אני לא בטוח שיש את הכמות חלבון שהם אומרים לפי הרמה הנמוכה.
באונה ביאסת, עכשיו אמור להגיע אליי 7.5 מ MyProtein 🤦♂️
תתעלם, תמיד יש יוצאים מן הכלל, הם איכותיים ברמה לא הגיונית למחירבאונה ביאסת, עכשיו אמור להגיע אליי 7.5 מ MyProtein 🤦♂️
מחזק, הבראוניז גם טעים וגם לא עושה כאבי בטן ואני מאוד רגיש. הוניל שלהם לעומת זאת גועל נפשיש לי רגישות ו my protein לא מזיזה לי כלום, אני מאד אוהב את החלבון שלהם, במיוחד שוקןלד בראוניז
העלנו אחריי התגובה שלי בדיקות של החברה הזאת , היא ניראת בסדר .באונה ביאסת, עכשיו אמור להגיע אליי 7.5 מ MyProtein 🤦♂️