הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דם במזרק

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, בתקופה האחרונה אני מתקשה מאוד להזריק, כל מקום שאני מכניס את המחט נכנס דם כשאני מבצע שאיבה, הרבה פעמים בהתחלה אין דם ורק אחרי כמה פעמים שאני מבצע שאיבה נכנס דם (אני עושה כמה פעמים כדי להיות בטוח), בקיצור אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים בנושא הנ"ל כי זה נהיה פשוט סיוט להזריק כל פעם מחדש

שלום לכל חברי הפורום, בתקופה האחרונה אני מתקשה מאוד להזריק, כל מקום שאני מכניס את המחט נכנס דם כשאני מבצע שאיבה, הרבה פעמים בהתחלה אין דם ורק אחרי כמה פעמים שאני מבצע שאיבה נכנס דם (אני עושה כמה פעמים כדי להיות בטוח), בקיצור אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים בנושא הנ"ל כי זה נהיה פשוט סיוט להזריק כל פעם מחדש
זה יכול לקרות מתוצאה שפגיעת כלי דם/וריד, אין צורך לשאוב כמה פעמים זה גרוע. פשוט אחרי שהמחט עד הסוף תשאב ל-שניה-2 אם אין דם תזריק.

בכתף כנ"ל יש יותר ורידים, תמיד מחט ארוכה עד הסוף, 90 מעלות, להיות יציב עם המזרק בזמן השאיבה/הזרקה.

לא מושכים כמה פעמים אתה סתם חופר שם בינתיים הגיוני שתדמם.

ולמען השם תתחילו להזריק לירך
זה פרונטלי ואפשר לעשות את זה בעמידה שכיבה או ישיבה מה עוד אפשר לבקש?

פעם אחרונה שעשיתי ברגל הייתי נכה שבוע. ופעם חשבתי שאני ממש חכם, נתתי בתאומיים אל תנסו את זה בבית 🫤

הכי קל בכתפיים,חזה בייספס,וישבן. ברגליים 🤮

ירך זה המאחורה של הקוואדס?
איפה שההמסטרינג?
יש לך סרטון שמסביר איך מזריקים לירך?

חייב להגיד שאני לא ממש מבין אותך.. תצרף תמונה מהאינטרנט אולי
הנה למרות שלו ספציפית אין בעיה להזריק יש לו בוכטה שריר בכל מקום

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191209-184833_WhatsApp.png
    Screenshot_20191209-184833_WhatsApp.png
    KB 158.1 · צפיות: 107
  • פותח/ת השרשור
אני מזריק בכתפיים בלבד מהיום שהתחלתי עם חומרים ועד עכשיו, בישבן מסורבל ולא נוח לדעתי ובכל שאר המקומות שאני פשוט לא יודע, לגבי זה שאני שואב כמה כמה פעמים זה כדי להיות בטוח, מפחיד אותי לעשות טעות בנושא הנ"ל

מזריקים לחלק הקדמי של הירך בחלק האמצעי (מחלקים את הירך לשלוש)
זה וואחד שטח ונגיש .
ישבן זה באמת הכי פחות כואב אם יודעים איפה ואני תמיד בדעה שאנשים מזריקים נמוך מידי .
אמא שלי אחות בהכשרה למדתי הכל ממנה.

ירך זה המאחורה של הקוואדס?
איפה שההמסטרינג?
יש לך סרטון שמסביר איך מזריקים לירך?

אני מזריק בכתפיים בלבד מהיום שהתחלתי עם חומרים ועד עכשיו, בישבן מסורבל ולא נוח לדעתי ובכל שאר המקומות שאני פשוט לא יודע, לגבי זה שאני שואב כמה כמה פעמים זה כדי להיות בטוח, מפחיד אותי לעשות טעות בנושא הנ"ל
ברגע שאתה שואב בצורה כזו אתה יכול לפוצץ וריד חביבי. והמלצתי לך להזריק כבר בעבר עם מחט כחולה, ולא כתומה. יש כחולה גם קצרה במעט מהרגילה זריקה תוך שרירית צריכה להיות עמוקה

ברגע שאתה שואב בצורה כזו אתה יכול לפוצץ וריד חביבי. והמלצתי לך להזריק כבר בעבר עם מחט כחולה, ולא כתומה. יש כחולה גם קצרה במעט מהרגילה זריקה תוך שרירית צריכה להיות עמוקה
על איזה כחולה קצרה אתה מדבר?
יש עובי שזה בG ויש אורך של מחט אתה יודע נתונים להמליץ? או שהקצרה לא טובה עבור המשימה?
זה וואחד שטח ונגיש .
ישבן זה באמת הכי פחות כואב אם יודעים איפה ואני תמיד בדעה שאנשים מזריקים נמוך מידי .
ושוב, שאתה אומר ירך אתה מתכוון קוואדס?
מה זה אומר החלק הקדמי? החלק החיצוני של הקוואדס?

על איזה כחולה קצרה אתה מדבר?
יש עובי שזה בG ויש אורך של מחט אתה יודע נתונים להמליץ? או שהקצרה לא טובה עבור המשימה?

ושוב, שאתה אומר ירך אתה מתכוון קוואדס?
מה זה אומר החלק הקדמי? החלק החיצוני של הקוואדס?
יש מחט כחולה בדיוק כמו הרגילה, רק מעט קצרה יותר. הקצרה מעולה להזרקה בכתף, היא מספיק ארוכה ופחות כואבת מהמחט הרגילה. קשה למצוא אותן, אני הייתי מזריק עם כחולה רגילה בכתף כשלא היה לי. מחט כתומה לא מספיק עמוקה לשרירי הכתף, מתאימה יותר לבייספס/טרייספס/טרפז/חזה עליון לא מעבר ל-1cc בחזה.

זה וואחד שטח ונגיש .
גם אמא שלי אחות, כיף גדול ללמוד הכל ככה ולא להסתבך ולאכול סרטים על מזרקים שונים וטכניקות הזרקה ושאיבות וכל השיט הזה

• פותח/ת השרשור
מכיר את עצמי, כדי להיות בטוח בטח אעשה שאיבה גם עם מחט כחולה, דרך אגב הזריקה הראשונה שלי הייתה עם כחולה, חוויה לא נעימה בכלל...
היום לי כאבים באיזורים מרוחקים מאיזור הזריקה ובוקשי יכולתי לתפקד עם היד במשך שבוע

מכיר את עצמי, כדי להיות בטוח בטח אעשה שאיבה גם עם מחט כחולה, דרך אגב הזריקה הראשונה שלי הייתה עם כחולה, חוויה לא נעימה בכלל...
היום לי כאבים באיזורים מרוחקים מאיזור הזריקה ובוקשי יכולתי לתפקד עם היד במשך שבוע
כי לא ביצעת את הזריקה בצורה נכונה. והשריר היה בתול ממחטים. שמע אני זרקתי את הטיפ שלי, תעשה מה שנראה לך גבר.

עצה שלי תזריק בישבן ,
מצא איזור כמו שכתבו כאן ללא ורידים מיותרים הישבן באופן כללי אחלה איזור להזרקה ,
יש מצב שאתה פשוט מושך את המחט יותר מדיי ולכן אתה שואב דם תשתדל למשוך ממש מעט את המחט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית