I idoj משתמש מתחיל 140 5 נק' מוניטין: 0 0 140 5 9/4/10 #1 מה ההבדל בין קריאטין מונוהיידרט ולבין קריאטין מיקרונייזד? תודה מראש על העזרה
Shreder משתמש פעיל 605 181 נק' מוניטין: 3,425 + 1 605 181 9/4/10 #2 קריאטין מיקרונייזד זה קריאטין מונו שאפשר לאמר שהוא "טחון" יותר דק. ככה שהוא אמור להתערבב עם מים ולהקל על השימוש בו. Upvote 0 Downvote
קריאטין מיקרונייזד זה קריאטין מונו שאפשר לאמר שהוא "טחון" יותר דק. ככה שהוא אמור להתערבב עם מים ולהקל על השימוש בו.
Guernica משתמש מתחיל 120 0 נק' מוניטין: 1,700 0 120 0 9/4/10 #3 נכתב ע"י idoj: מה ההבדל בין קריאטין מונוהיידרט ולבין קריאטין מיקרונייזד? תודה מראש על העזרה לחצו כדי להרחיב... בנוסף זה יותר נוח לשתות את זה. לפני שהיה לי מייקרוניזד זה היה קצת נתקע לי בחלל הפה. לא הבדל משמעותי אבל אם המחיר הוא אותו הדבר שווה לבחור מיקרונייזד עם תקן Creapure Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י idoj: מה ההבדל בין קריאטין מונוהיידרט ולבין קריאטין מיקרונייזד? תודה מראש על העזרה לחצו כדי להרחיב... בנוסף זה יותר נוח לשתות את זה. לפני שהיה לי מייקרוניזד זה היה קצת נתקע לי בחלל הפה. לא הבדל משמעותי אבל אם המחיר הוא אותו הדבר שווה לבחור מיקרונייזד עם תקן Creapure