הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר להכנת אוכל למשך כל השבוע...

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
הכנתי לעצמי אוכל לכל השבוע.. שקלתי את סיר הבישול, שקלתי את האורז, 700 גרם לפני בישול.
אחרי הבישול שקחתי שוב את כל הסיר ביחד עם האורז, אחר כך החסרתי את המשקל של הסיר, זה משאיר אוץך עם רק האורז. חילקתי את זה ב5(כמות הימים שאני אוכל מזה), יצא לי 563 גרם, זתומרת 563 גרם לאכול בכל יום למשך חמשת הימים הבאים

סבבה הכל טוב ויפה.. מחר היום החמישי ויש בסיר רק 450 גרם.. כוסעמק מה לעזאזל קרנ?? אני מתחיל להתייאש מכל הדבר הזה ..

אם הבנתי נכון כנראה שקלת ישר איך שסיימת להכין משמע כנראה עדיין היו נוזלים ובמקרר האורז התייבש לגמרי....
או שאת אכלת את האורז, ומנסה להמציא סיפור כיסוי טוב.

עכשיו אני נזכר שרק אכלתי 51 גרם, מעניין לאן 62 גרם האחרים נעלמו....

או שאת אכלת את האורז, ומנסה להמציא סיפור כיסוי טוב.

עכשיו אני נזכר שרק אכלתי 51 גרם, מעניין לאן 62 גרם האחרים נעלמו....
אלחנן אתה לא מעודכן....אני אוכלת רק קילו וחצי של עדשים כדי לקבל חלבון מלא:79nb:

אלחנן אתה לא מעודכן....אני אוכלת רק קילו וחצי של עדשים כדי לקבל חלבון מלא:79nb:
מצטער שחשדתי, את מעולם לא תהרסי את החומצות אמינו המושלמות שבעדשים עם חומצות אמינו זולות מאורז.
כנראה שבאמת אכלתי הכל בלי לשים לב.

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון כנראה שקלת ישר איך שסיימת להכין משמע כנראה עדיין היו נוזלים ובמקרר האורז התייבש לגמרי....
זה לא כי שקלתי גם יום אחרי את הסיר ועשיתי את כל החישובים ויצא בדיוק אותו דבר
כבר פעם שניה מתוך פעמיים שזה קורה לי מאז שהתחלתי לשקול לפני בישול

פשוט 120 גרם אורז נעלמו להם איכשהו
לא חושב שהבנתי
נגיד ביום אני צריך לאכול 150 גרם אורז לא מבושל.
פשןט הכפלתי את המספר הזה ב5. הכנתי את המספר שיצא.
מתי שהוא היה מוכן שקלתי את מה שיצא, וחילקתי ב5(כי הכפלתי לפני ב5), וככה זה אומר ש150 גרם אורז לא מבושל שווה למספר האורז שיצא לחלק ל5.

יצא שזה 563. איכשהו מחר שזה היום החמישי יש במקופ 563 רק 450 גרם

זה לא כי שקלתי גם יום אחרי את הסיר ועשיתי את כל החישובים ויצא בדיוק אותו דבר
כבר פעם שניה מתוך פעמיים שזה קורה לי מאז שהתחלתי לשקול לפני בישול

פשוט 120 גרם אורז נעלמו להם איכשהו

נגיד ביום אני צריך לאכול 150 גרם אורז לא מבושל.
פשןט הכפלתי את המספר הזה ב5. הכנתי את המספר שיצא.
מתי שהוא היה מוכן שקלתי את מה שיצא, וחילקתי ב5(כי הכפלתי לפני ב5), וככה זה אומר ש150 גרם אורז לא מבושל שווה למספר האורז שיצא לחלק ל5.

יצא שזה 563. איכשהו מחר שזה היום החמישי יש במקופ 563 רק 450 גרם

לא צריך קורס כדי להבין.
זה לא מי הזיז את הגבינה שלי או איפה אפי. או לאן נעלם כדור השלג של גילי ריד???
אתה שוקל את האורז שהאורז כנראה עוד חם. ובמקרר הוא לגמרי מתבייש לכן הוא שוקל פחות. או שאתה לא שוקל נכון. או שאתה אוכל יותר בלי לשים לב.
הגיוני לגמרי שאחרי 5 ימים האורז לגמרי יאבד נוזלים או טעם או את הרצון להיאכל......

אני מתחיל להתייאש מכל הדבר הזה ..
נראה לי אתה באמת תתייאש מהר אם תמשיך לנסות לדייק ככה. כנראה אכלת קצת יותר ביום אחר או משהו, או שבאמת האורז התייבש במהלך הימים האלה ושוקל פחות. הכנת 700 גרם לפני בישול ל 5 ימים, ב 5 ימים סיימת הכל? סבבה תסכל על זה כמאזן שבועי, לא צריך לחתוך ורידים אם אכלת היום קצת פחות או אתמול קצת יותר.
ושאלה לי אליך, אחרי 5 ימים שהאורז במקרר אתה עדיין לא נגעל ממנו? למה לא להכין נגיד ל 3 ימים מקסימום (יש שגם אחרי 3 ימים לא מסוגלים לאכול, אני כן)

• פותח/ת השרשור
נראה לי אתה באמת תתייאש מהר אם תמשיך לנסות לדייק ככה. כנראה אכלת קצת יותר ביום אחר או משהו, או שבאמת האורז התייבש במהלך הימים האלה ושוקל פחות. הכנת 700 גרם לפני בישול ל 5 ימים, ב 5 ימים סיימת הכל? סבבה תסכל על זה כמאזן שבועי, לא צריך לחתוך ורידים אם אכלת היום קצת פחות או אתמול קצת יותר.
ושאלה לי אליך, אחרי 5 ימים שהאורז במקרר אתה עדיין לא נגעל ממנו? למה לא להכין נגיד ל 3 ימים מקסימום (יש שגם אחרי 3 ימים לא מסוגלים לאכול, אני כן)
לא אני לא נגעל, אין לי זמן כל כך להכין לעצמי באמצע השסוע אז מנזה לעשות כמה שיותר רווחים.
זה סתם היה רגע של תסכול כי כלום לא הלך לי אבל לא, לא אכלתי יותר באיזה יום אחד, יכול להיות שקרתה טעות בחישוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית