הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

גבול?
תשים לי קנגרו ענק מול ביבי בבחירות אני בוחר בקנגרו.

או במילים אחרות, לא משנה כמה חלאה, טיפש או מסוכן יהיה המועמד העיקר לא ביבי. בתור אחד שגם לא עף על נתניהו ובמיוחד על ״החבר׳ה שהוא מסתובב אתם״ כמו ליצמן, סמוטריץ וכו זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. כאילו יש לך משהו אישי נגדו.

איך אתה יודע כמה מנדטים הם הביאו ?
לפי מספר פתקי "פה" שהגיעו מהתנחלויות.
כמו שאורלי לוי לא הביאה לעבודה רבע מנדט (בעיר שלה 100 פתקים)
או במילים אחרות, לא משנה כמה חלאה, טיפש או מסוכן יהיה המועמד העיקר לא ביבי. בתור אחד שגם לא עף על נתניהו ובמיוחד על ״החבר׳ה שהוא מסתובב אתם״ כמו ליצמן, סמוטריץ וכו זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. כאילו יש לך משהו אישי נגדו.
אחי תכבד את האידיאולוגיה שלי.

הם לא כפויי טובה, הפרצופים שלהם הם אלא שהביאו את אנשי הציונות הדתית להצביע להם, הם הבטיחו שלא ישבו עם הערבים וקיימו את זה הסוסים הטרויאנים פה זה בוגי גנץ ולפיד...הרעיון הזה של לקרוא להם בוגדים הזוי, אנשי הקוקפיט אמרו מעל כל במה אפשרית שהם לא יקימו ממשלה עם הערבים כאשר שנייה אחרי הבחירות הם רצו כדי להקים איתם ממשלה!

לא צריך 61, מספיק ששר המשפטים יהיה איילת/סמוטריץ/בנט/אוחנה, כמובן שאם תהיה ממשלה ימנית זה יעזור מאוד
הם אמרו שלא יקימו ממשלה עם המשותפת והם אכן לא הקימו ממשלה עם המשותפת.

נכון, אבל זה נראה לך הוגן לתת ליריב שלו לקבוע את פסק הדין? הרי ברור שבגץ יעשה הכל להטיס אותו לכלא . ביבי האויב של בגץ שמנסה לסרס אותם ולהעביר את פסקת ההתגברות ולכן בגץ יעשו הכל כדי למחוק אותו, משפט צדק לא יהיה שם זה בטוח אלא הוצאה להורג. אגב לא ראיתי את בגץ נלחם בכזו חירוף נפש לפתוח בחקירה נגד גנץ בנושא המימד החמישי

ואתה לא עונה על השאלות ששאלתי פה, כי כנראה אין כלכך מה לענות כי מדובר במציאות בשטח,
אז אם לדעתך העם לא כשיר לבחור שופטים אז הכנסת שמייצגת את העם יבחרו אותם... זה לא קורה, מזמן בגץ לא הולך רק לפי הצדק הישר ומעורב עמוק מאוד בפוליטיקה ,צריך להיות ממש עיוור כדי לא לראות את זה
בגץ אינו שופט את נתניהו.
בגץ אינו שופט את המימד החמישי, זה אפילו לא הגיע לשום בית משפט נכון להיום.
גם בנושא המימד החמישי, המשטרה לא המליצו להעמיד את גנץ לדין.

בשום מקום בעולם הציבור אינו בוחר באופן ישיר תפקידים מקצועיים כלשהם, חוץ מפוליטיקאים. לא בוחרים שוטרים, לא בוחרים מצביאים, לא בוחרים רופאים ולא בוחרים שופטים. אתה מציע רעיון שמנותק לחלוטין מהמציאות.

לגבי האם בגץ מתערב בפוליטיקה, ניתן להסתכל על זה בשני היבטים:
- בגץ מתערב בצורה בוטה בפוליטיקה (הדעה שלך)
- הממשלה עוברת על החוק ובגץ נאלץ להתערב בעקבות כך (הדעה שלי)

כל עוד אין רוב לפסקת ההתגברות, לא משנה מה דעת הממשלה, היא חייבת לפעול על פי הוראות בגץ. כמו שראינו במקרה של אדלשטיין - היא הפרה הוראות בגץ וזה לא תקין בשום חברה מודרנית לא משנה מה הרכב השופטית והרכב הממשלה.

בגץ אינו שופט את נתניהו.
בגץ אינו שופט את המימד החמישי, זה אפילו לא הגיע לשום בית משפט נכון להיום.
גם בנושא המימד החמישי, המשטרה לא המליצו להעמיד את גנץ לדין.

בשום מקום בעולם הציבור אינו בוחר באופן ישיר תפקידים מקצועיים כלשהם, חוץ מפוליטיקאים. לא בוחרים שוטרים, לא בוחרים מצביאים, לא בוחרים רופאים ולא בוחרים שופטים. אתה מציע רעיון שמנותק לחלוטין מהמציאות.

לגבי האם בגץ מתערב בפוליטיקה, ניתן להסתכל על זה בשני היבטים:
- בגץ מתערב בצורה בוטה בפוליטיקה (הדעה שלך)
- הממשלה עוברת על החוק ובגץ נאלץ להתערב בעקבות כך (הדעה שלי)

כל עוד אין רוב לפסקת ההתגברות, לא משנה מה דעת הממשלה, היא חייבת לפעול על פי הוראות בגץ. כמו שראינו במקרה של אדלשטיין - היא הפרה הוראות בגץ וזה לא תקין בשום חברה מודרנית לא משנה מה הרכב השופטית והרכב הממשלה.
"בגץ נאלץ להתערב בעקבות כך"
"הממשלה חייבת לפעול על פי הוראות בגץ"
זאת אומרת הסמכות העליונה פה זה בגץ ולא הממשלה שהיא אמורה לשלוט והעם בחר בה לכוון את המדינה, אתה יודע איך קוראים לזה? איך קוראים למצב שחבר שופטים נותן הוראות לממשלה ובסמכות גבוהה יותר ,שהממשלה כפופה לבגץ כשהעם נתן לממשלה את המנדט לנהל את המדינה
קוראים לזה דיקטטורה משפטית

"בגץ נאלץ להתערב בעקבות כך"
"הממשלה חייבת לפעול על פי הוראות בגץ"
זאת אומרת הסמכות העליונה פה זה בגץ ולא הממשלה שהיא אמורה לשלוט והעם בחר בה לכוון את המדינה, אתה יודע איך קוראים לזה? איך קוראים למצב שחבר שופטים נותן הוראות לממשלה ובסמכות גבוהה יותר ,שהממשלה כפופה לבגץ כשהעם נתן לממשלה את המנדט לנהל את המדינה
קוראים לזה דיקטטורה משפטית

אתה כנראה לא מכיר את ההבדל בין הרשות השופטת, המחוקקת והמבצעת.
הכנסת מחוקקת חוקים (רוב דמוקרטי), הרשות השופטת פועלת ואוכפת את אותם חוקים בהתאם לצורך. במקרה ומישהו (כולל הרשות המבצעת) עובר על אותם חוקים- יש מקום להתערבות הרשות השופטת.

לטענתך, הממשלה יכולה לעבור על חוקים, כי היא ממשלה שנבחרה בצורה דמוקרטית. אז זהו, שלא. אף אחד אינו רשאי לעבור על חוקים, לא משנה איזה רוב דמוקרטי יש לו. רק הכנסת מסוגלת להעביר חוקים שלאחר מכן הממשלה או רשות אחרת תוכל לפעול בהתאם. אם אתה שם לב, כל הפואנטה היא בלמים ואיזונים, משמע שום רשות לא יכולה לפעול בצורה חופשית לחלוטין.

ברצוני לשתף את המאמר הבא:
כך חיסל אורבן את הדמוקרטיה הליברלית ההונגרית - שקוף

חס וחלילה אני לא אומר שמה שקורה בהונגריה דומה למצב אצלנו, אבל השתלטותו של אורבן על הונגריה כולל סגירת הפרלמנט, הקמת מערכת משפט נוספת שכפופה לגחמותיו, תקיפת התקשורת החופשית והשתלטות עליה לבסוף, העברת כל הסמכויות לראש הממשלה ושליטה במדינה באמצעות צווי חירום הם סימנים מדאיגים מאוד לעתיד לבוא ועלינו למנוע בכל תוקף מעבר של צעדים כאלה אל מדינת ישראל.

אתה כנראה לא מכיר את ההבדל בין הרשות השופטת, המחוקקת והמבצעת.
הכנסת מחוקקת חוקים (רוב דמוקרטי), הרשות השופטת פועלת ואוכפת את אותם חוקים בהתאם לצורך. במקרה ומישהו (כולל הרשות המבצעת) עובר על אותם חוקים- יש מקום להתערבות הרשות השופטת.

לטענתך, הממשלה יכולה לעבור על חוקים, כי היא ממשלה שנבחרה בצורה דמוקרטית. אז זהו, שלא. אף אחד אינו רשאי לעבור על חוקים, לא משנה איזה רוב דמוקרטי יש לו. רק הכנסת מסוגלת להעביר חוקים שלאחר מכן הממשלה או רשות אחרת תוכל לפעול בהתאם. אם אתה שם לב, כל הפואנטה היא בלמים ואיזונים, משמע שום רשות לא יכולה לפעול בצורה חופשית לחלוטין.
אז בוא תענה לי בכנות בלי בולשיט
אם הכנסת שנבחרה ברוב עם תעביר את פסקת ההתגברות, את חוק החסינות, את הסיפוח ועוד הרבה דברים שיעלו לשמאל את הדם לראש, אתה לא תמחה נגד זה? כמו שאתה אומר, הרוב בכנסת הוא זה שנבחר על ידי העם ואם הוא מעביר חוק בניגוד להשקפת עולם שמאלנית עליך ועלינו לקבל זאת, כן או לא
או שגם פה אתה תתרץ למה זה לא אפשרי ולא נכון והכנסת דיקטטורית

מה הבעיה שהוא ימחה על זה?
מחאה זה גם חלק מדמוקרטיה,
וכן אם יש 61 להעביר את החוקים האלה (אם היה היו עושים את זה) זה דמוקרטי.
כאילו לא עשו עד עכשיו מספיק דברים שהיו בניגוד לדעותיו של אופיר, וחוץ מלמחות על זה מה כבר יש לעשות.

מה הבעיה שהוא ימחה על זה?
מחאה זה גם חלק מדמוקרטיה,
וכן אם יש 61 להעביר את החוקים האלה (אם היה היו עושים את זה) זה דמוקרטי.
כאילו לא עשו עד עכשיו מספיק דברים שהיו בניגוד לדעותיו של אופיר, וחוץ מלמחות על זה מה כבר יש לעשות.
היה ניסיון בעבר להעביר את פסקת ההתגברות והשמאל עשה הלוויות והספדים ומילים כגון" הלכה הדמוקרטיה" " דיקטטורה שלטונית" ועוד.
נו איפה קבלת רצון העם? למה קראו לזה דיקטטורה?
פשוט מאוד.. השמאל יודע שברגע שבג"ץ יהיה כפוף לכנסת ולממשלה השמאל איבד את הכוח הכי גדול שלו, לכן אף פעם לא תראה שמאלני שיקבל עליו את רצון הבוחר אם רצון הבוחר יהיה הגבלת כוחו של השמאל

היה ניסיון בעבר להעביר את פסקת ההתגברות והשמאל עשה הלוויות והספדים ומילים כגון" הלכה הדמוקרטיה" " דיקטטורה שלטונית" ועוד.
נו איפה קבלת רצון העם? למה קראו לזה דיקטטורה?
פשוט מאוד.. השמאל יודע שברגע שבג"ץ יהיה כפוף לכנסת ולממשלה השמאל איבד את הכוח הכי גדול שלו, לכן אף פעם לא תראה שמאלני שיקבל עליו את רצון הבוחר אם רצון הבוחר יהיה הגבלת כוחו של השמאל
אתה מדבר שטויות.
היה ניסיון, נכון.
מי שהפיל את הניסיון הזה היה משה כחלון עם עוד כמה מ"הימין הרך".
בסדר גמור ששמאלנים מוחים. מותר להפגין בדמוקרטיה. המחאה שלהם היא לא זו שתפיל את החוק.

באופן כללי הגישה שלך שבג"ץ זו שלוחה של השמאל נובעת משטיפת מוח ביביסטית כנראה.
תבדוק למה לא מפנים את חאן אל אחמר (רמז: בג"ץ אישר את הפינוי מזמן)

אתה מדבר שטויות.
היה ניסיון, נכון.
מי שהפיל את הניסיון הזה היה משה כחלון עם עוד כמה מ"הימין הרך".
בסדר גמור ששמאלנים מוחים. מותר להפגין בדמוקרטיה. המחאה שלהם היא לא זו שתפיל את החוק.

באופן כללי הגישה שלך שבג"ץ זו שלוחה של השמאל נובעת משטיפת מוח ביביסטית כנראה.
תבדוק למה לא מפנים את חאן אל אחמר (רמז: בג"ץ אישר את הפינוי מזמן)
כחלון ממש לא ימין רך, אתה יודע גם ליברמן התעטף בטלית של ימין ותראה אותו עכשיו...
כמה פעמים השמאל משתמש בסיפור של חאן אל אחמר, תיהיה בטוח שאם היתה לו אפשרות הוא היה מפנה את זה מזמן, הוא רוצה סיפוח נרחב אתה יודע

בכל אופן

מסתננים זרים ולא אפרט מיליארד ואחת סיבות למה הם לא צריכים להיות פה,אונסים גונבים רוצחים וגם מבחינה חוקית לא צריכים להיות פה
מי מונע את הפינוי שלהם? בג"ץ
איזה דעה משקפת חוסר פינוי מסתננים? שמאל

מחבל בא לרצוח, במקום לירות בו בראש רק מנטרלים אותו, מטפלים בו בצורה הזויה ומכניסים אותו לכלא עם אחלה רמה וטורטיות,
מי מונע מלחסל את אותם חיות שפוצצו את רנה שרברב לחתיכות בתוך מעיין, שפוצצו אוטובוסים, שכפתו את קים וזיו וירו להם בראש
שאנסו באכזריות אין קץ וביתרו לחתיכות את אורי אנסבכר?
שריססו את החיילים שלנו בצמתים? מי מונע מחיילים בגלל חירבון של טוהר הנשק? בג"ץ
עם איזה השקפת עולם הצביעות הזאת ?שמאל

מחבלים בכנסת שלא מכירים במדינת ישראל לא נשבעים לה אמון ומבזים בשירת ההמנון, שמהללים את סמיר קונטאר שרוצץ גולגולת של תינוק
מי הכשיר אותם להתמודד? בג"ץ

אוכל לפרט עוד עד השעות הקטנות של הלילה
אבל אין עם מי לדבר, אתם לעולם תצדיקו את הזוועות האלו רק לא להודות שמשהו אצלכם לא תקין

אז בוא תענה לי בכנות בלי בולשיט
אם הכנסת שנבחרה ברוב עם תעביר את פסקת ההתגברות, את חוק החסינות, את הסיפוח ועוד הרבה דברים שיעלו לשמאל את הדם לראש, אתה לא תמחה נגד זה? כמו שאתה אומר, הרוב בכנסת הוא זה שנבחר על ידי העם ואם הוא מעביר חוק בניגוד להשקפת עולם שמאלנית עליך ועלינו לקבל זאת, כן או לא
או שגם פה אתה תתרץ למה זה לא אפשרי ולא נכון והכנסת דיקטטורית

אפשר למחות נגד החלטות דמוקרטיות שנעשו בצורה חוקית.

לגבי פסקת ההתגברות, אני מודה - אני לא מבין מספיק כדי להגיד אם יש בעיות חוקיות / חוקתיות עם זה. בשביל זה יש יועמ״ש.
לגבי חוק החסינות, זה כמובן חוק שאני מתנגד לו, אבל אם יעבירו אותו בכנסת, זה אכן יעציב אותי, אבל זכותה של הכנסת להעביר אותו.
לגבי הסיפוח, אומנם אני מתנגד לזה, אבל להחליט סוף כל סוף אחרי 50+ שנה שיש לנו שליטה על השטחים, מה אנחנו עושים איתם - זה לדעתי החלטה היסטורית חשובה מאוד שהממשלות (ימין ושמאל) נמנעו כל הזמן מלבצע.

אבל בגדול השאלה שלך היא, אם יש רוב בכנסת לתמיכה בהצעת חוק שאני לא מסכים איתה, ברור שזה בסדר גמור. דמוקרטיה זה לא רק שנוח לי ואני מסכים איתה. שוב לגבי פסקת ההתגברות, אני לא מבין בזה, אני מאמין שגם לחקיקת חוקים יש גבול מסויים.

אפשר למחות נגד החלטות דמוקרטיות שנעשו בצורה חוקית.

לגבי פסקת ההתגברות, אני מודה - אני לא מבין מספיק כדי להגיד אם יש בעיות חוקיות / חוקתיות עם זה. בשביל זה יש יועמ״ש.
לגבי חוק החסינות, זה כמובן חוק שאני מתנגד לו, אבל אם יעבירו אותו בכנסת, זה אכן יעציב אותי, אבל זכותה של הכנסת להעביר אותו.
לגבי הסיפוח, אומנם אני מתנגד לזה, אבל להחליט סוף כל סוף אחרי 50+ שנה שיש לנו שליטה על השטחים, מה אנחנו עושים איתם - זה לדעתי החלטה היסטורית חשובה מאוד שהממשלות (ימין ושמאל) נמנעו כל הזמן מלבצע.

אבל בגדול השאלה שלך היא, אם יש רוב בכנסת לתמיכה בהצעת חוק שאני לא מסכים איתה, ברור שזה בסדר גמור. דמוקרטיה זה לא רק שנוח לי ואני מסכים איתה. שוב לגבי פסקת ההתגברות, אני לא מבין בזה, אני מאמין שגם לחקיקת חוקים יש גבול מסויים.
יועמש נמצא באותה סירה של בגץ
אבל אני חייב להעיר אתה עונה דברים בטוב טעם ובצורה אלגנטית אז יותר מאשמח אם תוכל להסביר לי איך השמאל מצדיק את מה שכתבתי למעלה

כחלון ממש לא ימין רך, אתה יודע גם ליברמן התעטף בטלית של ימין ותראה אותו עכשיו...
כמה פעמים השמאל משתמש בסיפור של חאן אל אחמר, תיהיה בטוח שאם היתה לו אפשרות הוא היה מפנה את זה מזמן, הוא רוצה סיפוח נרחב אתה יודע

בכל אופן

מסתננים זרים ולא אפרט מיליארד ואחת סיבות למה הם לא צריכים להיות פה,אונסים גונבים רוצחים וגם מבחינה חוקית לא צריכים להיות פה
מי מונע את הפינוי שלהם? בג"ץ
איזה דעה משקפת חוסר פינוי מסתננים? שמאל

מחבל בא לרצוח, במקום לירות בו בראש רק מנטרלים אותו, מטפלים בו בצורה הזויה ומכניסים אותו לכלא עם אחלה רמה וטורטיות,
מי מונע מלחסל את אותם חיות שפוצצו את רנה שרברב לחתיכות בתוך מעיין, שפוצצו אוטובוסים, שכפתו את קים וזיו וירו להם בראש
שאנסו באכזריות אין קץ וביתרו לחתיכות את אורי אנסבכר?
שריססו את החיילים שלנו בצמתים? מי מונע מחיילים בגלל חירבון של טוהר הנשק? בג"ץ
עם איזה השקפת עולם הצביעות הזאת ?שמאל

מחבלים בכנסת שלא מכירים במדינת ישראל לא נשבעים לה אמון ומבזים בשירת ההמנון, שמהללים את סמיר קונטאר שרוצץ גולגולת של תינוק
מי הכשיר אותם להתמודד? בג"ץ

אוכל לפרט עוד עד השעות הקטנות של הלילה
אבל אין עם מי לדבר, אתם לעולם תצדיקו את הזוועות האלו רק לא להודות שמשהו אצלכם לא תקין
@MasterSplitter

אני לא הדובר של השמאל ולא מבין שום דבר במשפטים. על כל פסיקת בגץ ניתן למצוא את הפסיקה המלאה לרוב כולל נימוקים למה הם מצאו לנכון להתערב. זה מקור מידע יותר טוב מהדעה הלא מקצועית שלי.

מעבר לכך, אני ממש לא מגדיר את עצמי שמאל. יש לי דעות פוליטיות שמתיישבות עם ימין קלאסי ודעות אחרות שמתיישבות עם מרכז-שמאל לכל היותר. בכל נוף פוליטי הדעות שלי יכולות להיות שונות. באוסטרליה אם הייתי מצביע, הייתי מצביע ימין. בארה״ב אם הייתי מצביע, הייתי מצביע ימין. בארץ מעולם לא הצבעתי שמאל קלאסי (עבודה / מרצ).

חשוב לציין שאומנם ביבי נהנה לקטלג את כל המתנגדים שלו כ״שמאל״ אבל יש הרבה (מאוד) תוכניות ופעולות שהוא וממשלתו עשו שהן לחלוטין שמאל בטחוני ופעולות אחרות שהן שמאל כלכלי. ימין אמיתי פייגלין (מכל הבחינות) לא שאני הצבעתי לו, אבל צריך להכנס לעובי הקורה בשביל להבין באמת מה זה ימין פוליטי.

לצערי הרב, ביבי שינה את הנוף הפוליטי בכך שהוא מאפשר למפלגה שלו במשך שנים לא לפרסם מצע או תוכניות של ממש, כדי להמנע מהגדרה מדוייקת - מה זה שמאל ומה זה ימין. לצערי, גם שאר המפלגות נגררו, ואתה כמעט לא רואה דיונים פוליטיים על מצע המפלגות / תוכניות שלהם, כי זה לא מביא קולות.

אני לא הדובר של השמאל ולא מבין שום דבר במשפטים. על כל פסיקת בגץ ניתן למצוא את הפסיקה המלאה לרוב כולל נימוקים למה הם מצאו לנכון להתערב. זה מקור מידע יותר טוב מהדעה הלא מקצועית שלי.

מעבר לכך, אני ממש לא מגדיר את עצמי שמאל. יש לי דעות פוליטיות שמתיישבות עם ימין קלאסי ודעות אחרות שמתיישבות עם מרכז-שמאל לכל היותר. בכל נוף פוליטי הדעות שלי יכולות להיות שונות. באוסטרליה אם הייתי מצביע, הייתי מצביע ימין. בארה״ב אם הייתי מצביע, הייתי מצביע ימין. בארץ מעולם לא הצבעתי שמאל קלאסי (עבודה / מרצ).

חשוב לציין שאומנם ביבי נהנה לקטלג את כל המתנגדים שלו כ״שמאל״ אבל יש הרבה (מאוד) תוכניות ופעולות שהוא וממשלתו עשו שהן לחלוטין שמאל בטחוני ופעולות אחרות שהן שמאל כלכלי. ימין אמיתי פייגלין (מכל הבחינות) לא שאני הצבעתי לו, אבל צריך להכנס לעובי הקורה בשביל להבין באמת מה זה ימין פוליטי.

לצערי הרב, ביבי שינה את הנוף הפוליטי בכך שהוא מאפשר למפלגה שלו במשך שנים לא לפרסם מצע או תוכניות של ממש, כדי להמנע מהגדרה מדוייקת - מה זה שמאל ומה זה ימין. לצערי, גם שאר המפלגות נגררו, ואתה כמעט לא רואה דיונים פוליטיים על מצע המפלגות / תוכניות שלהם, כי זה לא מביא קולות.
אחד אומר: טול קיסם מבין שינייך
השני משיב: קודם כל טול קורה מבין עינייך
לפני שאתה מעביר ביקורת על המצע של הליכוד, תבדוק אצלך בבית בכחול לבן מה המצע שלהם, אפס, נאדה ,כל אחד עם דעות ומצע שונה ללא הסכמה הדדית, ההסכמה היחידה זה רק לא ביבי, מטוס עם 4 טייסים בו זמנית, וכמו שראינו כרגיל עם המרכז שמאל ושמאל הכל מתמוטט כי אין שום דבר אמיתי בפנים,

שאלתי עורך דין מומחה, אדם חכם מאוד, האם הוא חושב בשיא הכנות שגנץ יותר מתאים מביבי לנהל מדינה, הוא אמר לי הבן אדם לא יציב, אין לו ניסיון בכלל, ואין לו יכולות נפשיות, מנהיגות ועוד היד רחבה,
אז למה אתה מצביע לבן אדם כזה? כי אין מה לעשות ביבי צריך ללכת הביתה אני מעדיף הכל רק לא ביבי
אם זה המצע של המרכז שמאל והשמאל איך אפשר לבקר את המצע של הליכוד?

אחד אומר: טול קיסם מבין שינייך
השני משיב: קודם כל טול קורה מבין עינייך
לפני שאתה מעביר ביקורת על המצע של הליכוד, תבדוק אצלך בבית בכחול לבן מה המצע שלהם, אפס, נאדה ,כל אחד עם דעות ומצע שונה ללא הסכמה הדדית, ההסכמה היחידה זה רק לא ביבי, מטוס עם 4 טייסים בו זמנית, וכמו שראינו כרגיל עם המרכז שמאל ושמאל הכל מתמוטט כי אין שום דבר אמיתי בפנים,

שאלתי עורך דין מומחה, אדם חכם מאוד, האם הוא חושב בשיא הכנות שגנץ יותר מתאים מביבי לנהל מדינה, הוא אמר לי הבן אדם לא יציב, אין לו ניסיון בכלל, ואין לו יכולות נפשיות, מנהיגות ועוד היד רחבה,
אז למה אתה מצביע לבן אדם כזה? כי אין מה לעשות ביבי צריך ללכת הביתה אני מעדיף הכל רק לא ביבי
אם זה המצע של המרכז שמאל והשמאל איך אפשר לבקר את המצע של הליכוד?

לכחול לבן (לשעבר) היה מצע, שאתה יכול לבדוק באתר, שכולם חתומים עליו. עם כל החילוקי דעות. עצם העובדה שמעולם לא קראת אותו ואתה לא יכול להגיד אם אתה מסכים איתו או לא, זה נותן לך אור ירוק לבקר את המצע שלהם.

הרי גם אם המצע שלהם טוב, גם אם המצע שלהם רע, אתה לא יכול להגיד שהוא שקרי או לא יקרה, כי הם לא יושבים בממשלה. אבל יש להם (לכחול לבן המקורית) מצע. תמיד היה. גם ליש עתיד. גם לעבודה. גם למרצ. גם למשותפת.

שאתה אומר ״אני מכיר עורך דין חכם״ זה הגרסא הפוליטית ליוסי יד 50. באמת, אני מנסה לנהל דיון ענייני כאן, אין לי שום בעיה שאתה לא מסכים איתי, זה בסדר ואפילו מבורך. אבל ברור לך, שלכל צד בדיון שלנו, יש המון אנשים מאוד חכמים ומשכילים שיתמכו בדעה שלנו. הדיון הוא לא על מה הם חושבים, אלא על מה אנחנו חושבים.

יש המון אנשים מאוד חכמים ומשכילים שיתמכו בדעה שלנו.
אבל יש דברים שמקובלים פה אחד על כולם, דברים שההגיון הבריא קובע אותם, אין חילוקי דעות על זה שביום השמש זורחת ושלבני אדם יש שני פיטמות, כי זה ההגיון הבריא והמציאות,

ההגיון הבריא אומר שעדיף טייס מנוסה שחשוד בשחיתות (שאגב אף אחד לא נותן אישור לפתוח אותו לציבור משום מה, אדרבה הציבור יראה שאין ממש בתיקים האלו והכל תפירת תיק כדי להעיף את האויב של בגץ) מאשר סנדלר /חייל/אזרח שאין להם ניסיון ומושג כמו טייס

ההגיון הבריא אומר שמשהו מאוד מסריח שם אצל בגץ שתוך שעה הוציאו פסק בן 14 עמודים למה אדלשטיין מחויב לפתוח את המליאה, משהו מסריח כשלא נותנים לו לעלות את הטיעונים וחתמו את פסק הדין עוד לפני שהסביר את עמדתו, פסק דין שרק עיוור לא יקלוט שהיה מוכן כבר לפני

ההגיון הבריא אומר שאם מישהו ינסה להקטין את הכוח שלך אתה תעשה הכל גם בצורה מלוכלכת כדי למנוע ממנו לעשות זאת, ערך בג"ץ וביבי

ההגיון הבריא אומר שאם בן אדם לא בעד מדינת ישראל ומבזה את הכנסת לא אמור להיות בכנסת ראה ערך הרשימה המשותפת

ההגיון הבריא אומר שמחבל שרצח צריך לשלם באותו אמת מידה

נו תגיד לי שרוצח צריך לקבל אחלה תנאים בבית כלא, שבגץ לא מוטה לרעת ביבי כי הוא פוגע בהם, שהרשימה שמגדפת את חיילי צהל ולא מכירה במדינת ישראל צריכה להיות במקום הכי עמוק במדינת ישראל-בכנסת

תגיד לי שיש עוד מדינה בעולם שמכינים פסק דין עוד לפני הטיעון של הצד השני, ולא אין מצב שתוך שעה הספיקו לפסוק פסיקה בת 14 עמוגיםט, תשאל כל עורך דין מתחיל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית