הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

- שאמרתי שיכריזו מלחמה ממש לא התכוונתי לסוריה או לבנון. קודם כל יש את איראן שכמו שאמרו רק מחפשת הזדמנות. אני לא מאמין שארה״ב תעמוד לצידנו אם נגרש מליוני פלסטינים. אני מאמין שגם ארצות מפותחות / מערביות יצטרפו אם באופן אקטיבי או פסיבי להכרזת מלחמה.

- איראן חוטפת על הרבה פחות מזה, סנקציות מטורפות שממוטטות לה את הכלכלה

לגבי בחירות רביעיות, נראה לי שביבי יעשה בחוכמה אם ילך לשם. אלא אם לגנץ יש ביצים לחוקק את החוק נגד רוה״מ עם כתב אישום. גוש המרכז-שמאל מפורר לשברירי חלקיקים ואני מתקשה לראות מישהו שיכול לסחוף אותם ביחד. אולי אם לפיד יוביל את כל השברירים יש עתיד-תלם-ליברמן-עבודה-מרצ... מי יודע.

הסיבה שביבי מתריא כל הזמן על האיראנים היא שהם מנסים, כן כן מנסים להשיג נשק גרעיני

הסיבה שנתניהו כל הזמן צועק "איראן איראן" זה כי הוא מקבל את כוחו מפחד (איראן, קורונה, "מזל שאני בשלטון, אחרת" וכו' וכו') ומשיסוי חלקי החברה זה בזה.

בית הקלפים? קווין ספייסי? אז בדיוק ככה.

אגב, שלא תבין לא נכון - אני בטוח שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אם יהיו בחירות ואם לא יהיו בחירות.

מחנה ה"שמאל" (כשכל מי שלא נתניהו הוא שמאל) מנופץ לרסיסים אחרי מה שגנץ עשה ובעקבות הריבוי הטבעי מממשלה לממשלה גוש ה"ימין" (זה ימין זה?) רק ילך ויגדל.

נערך לאחרונה:
אז אתה טועה בשני הדברים חמאס עשה כמה פעולות טרור (אלוהים ישמור אני לא מאמין שאני חייב להסביר את זה למישהו שגר בארץ)
וחלק מין הסיבות לסצנקציות זה בגלל שאיראן מסרבת להגיד בירור אם יש לה נשק גרעיני או לא למרות שיש אליהם איסור להחזיק נשק גרעיני.
אני יודע שהחמאס עשה פעולות טרור בארץ (גלעד שליט לדוגמה) אבל זה זניח מאוד יחסית להשקעה שלהם במנהרות וטילים, וכל אלא לא יהיו אם הם לא יהיו הריבון

אני יודע שהחמאס עשה פעולות טרור בארץ (גלעד שליט לדוגמה) אבל זה זניח מאוד יחסית להשקעה שלהם במנהרות וטילים, וכל אלא לא יהיו אם הם לא יהיו הריבון
תקשיב אתה באמת אומר דברים שפשוט מביכים אותך אני אפילו יודע איך להגיב לזה , זה כמו להסביר לילד בן שבע למה השמיים כחולים

אז ככה, השמאל מפורק לחלוטין בעקבות המצב הפוליטי הנוכחי, וקריאות "בוגד" לגנץ ואשכנזי נשמעות כל הזמן ברשתות החברתיות.
את זה אני יכול להבין, גם אני לא מסכים עם הקריאות הללו, הם די אכלו אותה.

אבל מישהו יכול להסביר לי למה בימין מתלוננים?

משיטוטים ברשתות החברתיות וקריאת הצהרות של פוליטיקאים מבלוק הימין אפשר לחשוב שעומדת לקום ממשלת שמאל קיצונית.
אלו שבירכו את נתניהו על כך שהצליח להביא את גנץ וכחול לבן לתמוך בממשלה בראשותו ואף קראו לנתניהו "קוסם" - כעת מבכים על כך שביבי הולך להקים "ממשלת בג"ץ" כלשונם.

ועל מה הם בוכים? על כך שכחול לבן לא מסכימים שלליכוד יהיה וטו בועדה למינוי שופטים או שגנץ מסרב לגעת בנושא החלת הריבונות בזמן מגיפת הקורונה.

היו לכם פאקינג 11 שנים עם נתניהו בשלטון, ומתוכן 5 שנים של ממשלת ימין מובהקת, ולא טרחתם לגעת בועדה למינוי שופטים או בהחלת הריבונות על יו"ש. פתאום עכשיו זה מעניין אתכם?

למיטב זכרוני בני גנץ הצטרף ל-"ממשלת האחדות" הזאת (שהיא בפירוש לא כזאת אבל ניחא) בגלל ההצהרות שלכם אנשי ימין יקרים שכמותכם. הרי הוא היה חייב להצטרף לממשלת החירום הלאומית בשביל שתוכלו להעביר את תקציבי החירום וחוקים חדשים, לא?
(למרות שאפשר לתמוך בזה גם לא מתוך הממשלה אבל לא אגע בנושא הזה)

הרי "הקורונה מחייבת אותנו לפעול נגדה בשיתוף פעולה מלא מבלי להתעסק במשחקים פוליטיים".

פתאום מתברר שכל ההצהרות היפות שלכם ריקות מתוכן. שהדבר היחיד שעניין אתכם זה שביבי ימשיך לברוח ממעשיהו, אבל כשהיריב הפוליטי אשכרה נענה להזמנה ומפרק את המפלגה שלו בשביל לתמוך בממשלה בזמן משבר החירום אתם פתאום מתקפלים.

אני אשכרה שומע מעיתונאים רציניים מהמישור הימני של המפה הפוליטית, שעדיף בחירות רביעיות כי "הליכוד הולך לקבל 40 מנדטים על פי הסקרים".

הם מעדיפים בחירות רביעיות שעולות 2.5 מיליארד שקלים בזמן שיש משבר עולמי ומיליוני אנשים בארץ מובטלים. איזה מנותקים.

תקשיב אתה באמת אומר דברים שפשוט מביכים אותך אני אפילו יודע איך להגיב לזה , זה כמו להסביר לילד בן שבע למה השמיים כחולים
אתה לא מבין איפה ההגיון בהבדל בין יכולת תקיפה כאשר אתה הצבא והמשטרה לבין כאשר המשטרה והצבא רודפים אחריך?

אתה לא מבין איפה ההגיון בהבדל בין יכולת תקיפה כאשר אתה הצבא והמשטרה לבין כאשר המשטרה והצבא רודפים אחריך?
אני מבדיל בכך שזה לא משנה, זאת פעולת טרור זה פוגע בעם, להגיד כן אבל זה רק פוגע בכם רק 90 אחוז במקום 100 אחוז זה מעבר לטיפשי

אני מבדיל בכך שזה לא משנה, זאת פעולת טרור זה פוגע בעם, להגיד כן אבל זה רק פוגע בכם רק 90 אחוז במקום 100 אחוז זה מעבר לטיפשי
א) אתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר על פגיעה ב90% מהעם דבר שגם כיום לא מתקרב לזה, ואחרי זה קוראים לי מנותק מהמציאות...
ב) כל פעילות הטרור שיש כיום כמעט בלתי אפשריות לעשות כאשר יש משטרה וצבא שאחראים בשטח הזה, אתה יכול לדמיין קבוצה של טרוריסטים בונה מנהרה?
זה אומר להביא ציוד יקר מאוד שאף אחד כבר לא ממן להם, להסתיר את כל כמויות העפר האלה מהבתים, את רעש החפירה.....זה מאוד נוח לדמיין "גוג ומגוג", לומר שאנחנו מוחרמים בעיני העולם, שאנחנו צריכים רק לא להכעיס את הבית הלבן או את האו"ם, ביבי נתן לזה כינוי שעכשיו אני מבין כמה הוא נכון, "חמוצים".
זה מאוד נוח להסתתר מאחורי פחדים, אתה קורא לי "לא ראלי", ואומר שאין לי הבנה של המציאות בזמן שאני מוכן לפנות בכוח אנשים מביתם כדי לשמור על החיילים והאזרחים שלי, כאשר מבחינתך כל מדינה שרק תשמע על זה תצא למלחמת חורמה נגד ישראל, כנראה הידע שלי בהיסטוריה לוקה בחסר, תוכל לעזור לי?
איזה מלחמה התנהלה נגד אמריקה לאחר מלחמת אפגניסטן?
איזה מלחמה התנהלה נגד רוסיה לאחר מלחמת ציצניה השנייה?
בשתי המלחמות האלה נעשו דברים יותר גרועים מפינוי אנשים מביתם...
למרות שזכותך לחשוב ככה, גם זכותי לחשוב אחרת, אני רק שמח לראות שבשם המוסר הנאור אתה מוכן לגרום למותם של חיילים ופגיעה אזרחים (בנוסף לנזקים ברכוש ) כאשר יש לך אופציה למונע זאת...

א) אתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר על פגיעה ב90% מהעם דבר שגם כיום לא מתקרב לזה, ואחרי זה קוראים לי מנותק מהמציאות...
ב) כל פעילות הטרור שיש כיום כמעט בלתי אפשריות לעשות כאשר יש משטרה וצבא שאחראים בשטח הזה, אתה יכול לדמיין קבוצה של טרוריסטים בונה מנהרה?
זה אומר להביא ציוד יקר מאוד שאף אחד כבר לא ממן להם, להסתיר את כל כמויות העפר האלה מהבתים, את רעש החפירה.....זה מאוד נוח לדמיין "גוג ומגוג", לומר שאנחנו מוחרמים בעיני העולם, שאנחנו צריכים רק לא להכעיס את הבית הלבן או את האו"ם, ביבי נתן לזה כינוי שעכשיו אני מבין כמה הוא נכון, "חמוצים".
זה מאוד נוח להסתתר מאחורי פחדים, אתה קורא לי "לא ראלי", ואומר שאין לי הבנה של המציאות בזמן שאני מוכן לפנות בכוח אנשים מביתם כדי לשמור על החיילים והאזרחים שלי, כאשר מבחינתך כל מדינה שרק תשמע על זה תצא למלחמת חורמה נגד ישראל, כנראה הידע שלי בהיסטוריה לוקה בחסר, תוכל לעזור לי?
איזה מלחמה התנהלה נגד אמריקה לאחר מלחמת אפגניסטן?
איזה מלחמה התנהלה נגד רוסיה לאחר מלחמת ציצניה השנייה?
בשתי המלחמות האלה נעשו דברים יותר גרועים מפינוי אנשים מביתם...
למרות שזכותך לחשוב ככה, גם זכותי לחשוב אחרת, אני רק שמח לראות שבשם המוסר הנאור אתה מוכן לגרום למותם של חיילים ופגיעה אזרחים (בנוסף לנזקים ברכוש ) כאשר יש לך אופציה למונע זאת...
אלוהים ישמור אתה באמת ילד קטן
נתחיל מזה שכן יד ארגוני טרור שעשו מנהרות בלי להיות הריבון למען השם אנחנו עשינו את זה בזמן השלטון הבריטי עם מעט היכולת שהייתה לנו עזוב לך לאפריקה לגרילות עושים שם דברים איומים פי שתיים.
בואו הרעיון הנפלא שלך של פשוט לפנות בכוח ערבים בואו נניח שאף חייל לא יפגע בתהליך הוא פשוט מדי.
אתה חושב שאני מסתתר ''מאחוריו פחדים?''
יאללה אחי אחרי משבר הקרונה לך לעזה תחזיר לנו גופות חיילים עזוב נו מה למה שילחמו נגדך אתה חלק מצבא צהל לא?
הרי להם נשק יותר טוב הם בטח יצילו אותך החיים זה פאודה אחי!!!
אני באמת כבר לא יודע איך להסביר דברים פשוטים כמו ''הם יתחילו אותנו מלחמה עם נעשה את זה""
או ''החרם הכלכלי יכול לרסק אותנו""
ברצינות
אין לי מה להגיד חוץ מתגדל וזה כואב לי כי אני שונא לצאת בצורה כזאת נגד מישהו אבל באמת אין פה משהו אחר חוץ מזה.
אה וזה נחמד שהחלו שאני חמוץ שמאלני כול אחד בפורום שקרא הודעה אחת שלי יודע עד כמה אני לא סובלת מדינות שמאלנית כול שהיא , אבל בסדר אחי ביג דדי ביבי לחש לך את זה באוזן בתור סוד היקום

ביבי נתן לזה כינוי שעכשיו אני מבין כמה הוא נכון, "חמוצים".

ראש ממשלה (המשסה הלאומי) קורא לחצי מהאזרחים במדינה "חמוצים".
לפעמים המציאות עולה על כל דימיון.

נתחיל מזה שכן יד ארגוני טרור שעשו מנהרות בלי להיות הריבון למען השם אנחנו עשינו את זה בזמן השלטון הבריטי עם מעט היכולת שהייתה לנו עזוב לך לאפריקה לגרילות עושים שם דברים איומים פי שתיים.
בואו הרעיון הנפלא שלך של פשוט לפנות בכוח ערבים בואו נניח שאף חייל לא יפגע בתהליך הוא פשוט מדי.
יאללה אחי אחרי משבר הקרונה לך לעזה תחזיר לנו גופות חיילים עזוב נו מה למה שילחמו נגדך אתה חלק מצבא צהל לא?
אני באמת כבר לא יודע איך להסביר דברים פשוטים כמו ''הם יתחילו אותנו מלחמה עם נעשה את זה""
ברצינות
אין לי מה להגיד חוץ מתגדל וזה כואב לי כי אני שונא לצאת בצורה כזאת נגד מישהו אבל באמת אין פה משהו אחר חוץ מזה.
אה וזה נחמד שהחלו שאני חמוץ שמאלני כול אחד בפורום שקרא הודעה אחת שלי יודע עד כמה אני לא סובלת מדינות שמאלנית כול שהיא , אבל בסדר אחי ביג דדי ביבי לחש לך את זה באוזן בתור סוד היקום
אם אני ילד קטן ואתה "יורד" לרמה שלי, מה זה אומר עליך?
ראש ממשלה (המשסה הלאומי) קורא לחצי מהאזרחים במדינה "חמוצים".
לפעמים המציאות עולה על כל דימיון.
מסכים לגבי המשסה הלאומי, אין אחד שמשתווה לביבי בעניין הזה, או כמו שכתבו עליו בארץ נהדרת: "שיסיתי שיסיתי..."😃
לקחתי את הרעיון שעמד מאחורי הדברים, לא את כולם...
ברצינות
אתה קורא ילד קטן שלא מבין את המציאות, למען השם אתה משווה בין יכולות המעקב הטכנולוגיות של 1947 ל2020?
טוב שלא נתת דוגמה מפרעה...
ואולי הבהרה אחרונה שלי בעניין-
אני מסכים שמלחמה תגמור אותנו, אני מסכים שחרם ירסק אותנו, אבל וזה אבל גדול- הוא גם יפגע בצד השני ולכן אני חושב שזה לא יקרה...

אם אני ילד קטן ואתה "יורד" לרמה שלי, מה זה אומר עליך?

מסכים לגבי המשסה הלאומי, אין אחד שמשתווה לביבי בעניין הזה, או כמו שכתבו עליו בארץ נהדרת: "שיסיתי שיסיתי..."😃
לקחתי את הרעיון שעמד מאחורי הדברים, לא את כולם...

אתה קורא ילד קטן שלא מבין את המציאות, למען השם אתה משווה בין יכולות המעקב הטכנולוגיות של 1947 ל2020?
טוב שלא נתת דוגמה מפרעה...
ואולי הבהרה אחרונה שלי בעניין-
אני מסכים שמלחמה תגמור אותנו, אני מסכים שחרם ירסק אותנו, אבל וזה אבל גדול- הוא גם יפגע בצד השני ולכן אני חושב שזה לא יקרה...
אני קורא לך ילד קטן כי אתה פשוט חסר היגיון ומחשבה מעבר לכך אתה חוסר ניסיון בכול הנושא. ושים לב שלקח לי כמה תגובות ל''רדת לרמה שלך '' כי באמת שניסיתי להיות נחמד אבל אין איתך.
דרך אגב אתה מודע לזה שגם ארגוני טרור התפתחו מבחינה טכנולוגית נכון?
זה בדיוק מה 'אני אומר אתה אומר משהו אחד בלי לחשוב עד הסוף עליו וזה פשוט מביך
בקשר לזה שלא תהיה מלחמה אגב הנזק שזה יעשה לעם השני הלוואי, אבל אתה צריך להבין שיש מדינות פה שהם מדינות קיצון באמת שמבחנתם הנזק למדינה הוא פעוט לעומת הנקמה שהם יקבלו מהרס שלנו. זה למה אנחנו נמצאים ותמיד נהיה בעמדת מיעוט בנושא

אני קורא לך ילד קטן כי אתה פשוט חסר היגיון ומחשבה מעבר לכך אתה חוסר ניסיון בכול הנושא. ושים לב שלקח לי כמה תגובות ל''רדת לרמה שלך '' כי באמת שניסיתי להיות נחמד אבל אין איתך.
דרך אגב אתה מודע לזה שגם ארגוני טרור התפתחו מבחינה טכנולוגית נכון?
זה בדיוק מה 'אני אומר אתה אומר משהו אחד בלי לחשוב עד הסוף עליו וזה פשוט מביך
בקשר לזה שלא תהיה מלחמה אגב הנזק שזה יעשה לעם השני הלוואי, אבל אתה צריך להבין שיש מדינות פה שהם מדינות קיצון באמת שמבחנתם הנזק למדינה הוא פעוט לעומת הנקמה שהם יקבלו מהרס שלנו. זה למה אנחנו נמצאים ותמיד נהיה בעמדת מיעוט בנושא
אל תאשים אותי ב"איבוד עשתונות שלך", אתה אומר שאני "חסר הגיון ומחשבה...חסר ניסיון בכל נושא" כל פעולה שאמרתי שצריך לעשות - נימקתי, אתה יכול לומר שמבחינתך זה יקרה או לא יקרה- אבל הגיון יש, ושוב נכון שארגוני טרור גם מתפתחים מבחינה טכולוגית אבל:
1) לאט יותר מאיתנו כי יש להם פחות משאבים (הגיון כבר אמרנו?)
2) עדיין, להסתיר בניית מנהרה, כאשר אתה לא מי ששולט באזור החפירה זה דבר שגם עם טכנולוגיה חדשנית ביותר (מה שככל הנראה אין להם וגם לא יהיה) זה דבר מסובך.
נ.ב. אתה לא יכול לומר על נימוק שלי "זה לא הגיוני", "לא חכם" בלי לפרט למה, זה שאתה אומר למישהו שהוא "ילד קטן" זה לא פורך או מאשר את הנימוק שלו...

אל תאשים אותי ב"איבוד עשתונות שלך", אתה אומר שאני "חסר הגיון ומחשבה...חסר ניסיון בכל נושא" כל פעולה שאמרתי שצריך לעשות - נימקתי, אתה יכול לומר שמבחינתך זה יקרה או לא יקרה- אבל הגיון יש, ושוב נכון שארגוני טרור גם מתפתחים מבחינה טכולוגית אבל:
1) לאט יותר מאיתנו כי יש להם פחות משאבים (הגיון כבר אמרנו?)
2) עדיין, להסתיר בניית מנהרה, כאשר אתה לא מי ששולט באזור החפירה זה דבר שגם עם טכנולוגיה חדשנית ביותר (מה שככל הנראה אין להם וגם לא יהיה) זה דבר מסובך.
נ.ב. אתה לא יכול לומר על נימוק שלי "זה לא הגיוני", "לא חכם" בלי לפרט למה, זה שאתה אומר למישהו שהוא "ילד קטן" זה לא פורך או מאשר את הנימוק שלו...

אז הנה
הלאט הזה לא הגיוני, כי שוב גם במקומות שבהם ארגון הטרור לא היה הריבון הם עשו את זה רוצה דוגמא יותק קיצונית? באפריקה יש אירוגני טרור שהצליחו להחדיר פצצות מתחת לאדמה עם מעט המשאבים שיש להם מתחת לערים. ביפן ארגון טרור סוג של דתי הביא קהל שלם של אנשים למסע רצח של ירי ממונלגה כאשר היה איסור בכלל לכניסה למדינה מהארצות האלו.
אני לא אומר שאתה לא נימקתה את פשוט נמקתה בידע שלך שהוא פשוט לא נכון, אתה מניח דברים ללא בסיס מלחמה זה לא בום בום טרח זה הרבה יותר מורכב מזה וזה למה אני קורא ילד קטן ומאבד את העשותנות כי אתה מסרב להבין את זה.
חוץ מזה אני רציני שאני אומר שלהסביר לך למה הנימוק שלך הוא לא נכון הוא כמו להסביר לילד למה השמים כחולים זה פשוט חסר טעם.
PowerLifting
אני מבין למה וויתרה איתו על הדיון זה פשוט מגוחך מה שהולך פה

אז הנה
הלאט הזה לא הגיוני, כי שוב גם במקומות שבהם ארגון הטרור לא היה הריבון הם עשו את זה רוצה דוגמא יותק קיצונית? באפריקה יש אירוגני טרור שהצליחו להחדיר פצצות מתחת לאדמה עם מעט המשאבים שיש להם מתחת לערים. ביפן ארגון טרור סוג של דתי הביא קהל שלם של אנשים למסע רצח של ירי ממונלגה כאשר היה איסור בכלל לכניסה למדינה מהארצות האלו.
אני לא אומר שאתה לא נימקתה את פשוט נמקתה בידע שלך שהוא פשוט לא נכון, אתה מניח דברים ללא בסיס מלחמה זה לא בום בום טרח זה הרבה יותר מורכב מזה וזה למה אני קורא ילד קטן ומאבד את העשותנות כי אתה מסרב להבין את זה.
חוץ מזה אני רציני שאני אומר שלהסביר לך למה הנימוק שלך הוא לא נכון הוא כמו להסביר לילד למה השמים כחולים זה פשוט חסר טעם.
PowerLifting
אני מבין למה וויתרה איתו על הדיון זה פשוט מגוחך מה שהולך פה
למה להסביר למה השמים כחולים זה מגוחח? אתה יכול לומר את זה על ויכוח האם השמים כחולים, לא על להסביר למה הם כחולים...
אתה מביא לי הוכחות מאפריקה ששם הטכנולוגיה היא לא בשמים נאמר זאת ככה, ולגבי יפן לא מספיק הבנתי מה קרה שם, שלח קישור של זה בחדשות.
למה הידע שלי לא נכון?, ושוב אם אתה חושב שהידע שלי לא נכון, אז תתקוף את הידע, תראה למה מה שכתבתי לא נכון, אל תתקוף את הנימוק (הגיון כבר אמרנו?).
ושוב לגבי המלחמה, אתה סותר את עצמך, וזה בלי להתייחס למה שאמרתי, אתה אומר שמלחמה זה לא "בום בום", וזה בדיוק מה שאני אומר+ מחזק את הטענה שלי שלא בכזאת קלות יצאו למלחמה נגדנו כי גם להם יש מה להפסיד...
ו@powerlifting עזב את הדיון כי הוא נגמר, הסכמנו שמבחינה מוסרית אפשר לעשות את זה לעזה...
לדעתי את דיוני הפוליטיקה צריך להגביל ל21+.
לפי דעתי גם לפי בגרות נפשית...

למה להסביר למה השמים כחולים זה מגוחח? אתה יכול לומר את זה על ויכוח האם השמים כחולים, לא על להסביר למה הם כחולים...
אתה מביא לי הוכחות מאפריקה ששם הטכנולוגיה היא לא בשמים נאמר זאת ככה, ולגבי יפן לא מספיק הבנתי מה קרה שם, שלח קישור של זה בחדשות.
למה הידע שלי לא נכון?, ושוב אם אתה חושב שהידע שלי לא נכון, אז תתקוף את הידע, תראה למה מה שכתבתי לא נכון, אל תתקוף את הנימוק (הגיון כבר אמרנו?).
ושוב לגבי המלחמה, אתה סותר את עצמך, וזה בלי להתייחס למה שאמרתי, אתה אומר שמלחמה זה לא "בום בום", וזה בדיוק מה שאני אומר+ מחזק את הטענה שלי שלא בכזאת קלות יצאו למלחמה נגדנו כי גם להם יש מה להפסיד...
ו@powerlifting עזב את הדיון כי הוא נגמר, הסכמנו שמבחינה מוסרית אפשר לעשות את זה לעזה...

תסביר איך לסלק פליטים בכוח למדינה אחרת זה לא בום בום?
ואחי אני באמת לא מבין מה אתה רוצה ממני שאלתה איך ארגון טרור שהוא לא ריבון ואין הרבה יכולות טכנולגיות יכול לעשות מנהרות נתתי לך עכשיו אתה אומר שזה לא דוגמא טובה כי יש להם טכלוגיה חלשה....?
לדעתי את דיוני הפוליטיקה צריך להגביל ל21+
די נו אתה לא רואה שאתה מבטל אותו בצורה לא הוגנת שבה פשוט מביא לו הוכחות ועובדות תפסיק זה לא יפה

זה מצחיק כי לפני שנייה קראתה לנו ולא כול מי שלא מסכים איתך חמוצים.

תסביר איך לסלק פליטים בכוח למדינה אחרת זה לא בום בום?
ואחי אני באמת לא מבין מה אתה רוצה ממני שאלתה איך ארגון טרור שהוא לא ריבון ואין הרבה יכולות טכנולגיות יכול לעשות מנהרות נתתי לך עכשיו אתה אומר שזה לא דוגמא טובה כי יש להם טכלוגיה חלשה....?

די נו אתה לא רואה שאתה מבטל אותו בצורה לא הוגנת שבה פשוט מביא לו הוכחות ועובדות תפסיק זה לא יפה

זה מצחיק כי לפני שנייה קראתה לנו ולא כול מי שלא מסכים איתך חמוצים.
תסלח לי אבל יש לי דוגמאות לכך שלסלק אנשים מביתם זה "בום בום" ראה ערך הגירוש, עמונה 1, עמונה 2, נתיב האבות...
לא אמרתי שהם לא יכולים לבנות מנהרה כי יש להם טכמולוגיה חלשה אלא שכשאתה לא הריבון ונגדך יש טכנולוגיות טובות, יהיה קשה עד בלתי אפשרי לבנות מנהרה מבלי שישימו לב אליה, עניין הטכנולוגיה היה כדי למנוע את הגילוי שלה, לא הבנייה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית