הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית ss

מיתר19

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אפשר להחליף את הפאוורקלין בחתירה עם מוט?
ואז זה יהיה סקוואט,פרס,חתירה עם מוט ומתח

אפשר, אולי חצי מהאנשים שעושים SS גם עשו את זה. אבל בתור התחלה לא הייתי עובר את ה-5 סטים לאימון במשיכות (מתח + חתירה).

בידיוק

תוכנית נוראית לפיתוח גוף
יש כמה ליפטרים שטוענים שהיא חרא גם לכוח ולבנץ בפרט לא מבין מה עפו עליה
עפו עליה בגלל שהיא מעולה לסקוואט ודדליפט, לגוף עליון לא למרות שיש כמה אנשים שמצליחים לסיים אותה עם בנץ' די גבוה. וגם בגלל שלפני כמה שנים היה פה גל של ילדים שעושים SS ואוכלים 4000 קלוריות ביום בשביל "להתחזק מהר"

עפו עליה בגלל שהיא מעולה לסקוואט ודדליפט, לגוף עליון לא למרות שיש כמה אנשים שמצליחים לסיים אותה עם בנץ' די גבוה. וגם בגלל שלפני כמה שנים היה פה גל של ילדים שעושים SS ואוכלים 4000 קלוריות ביום בשביל "להתחזק מהר"
כן ובסוף הם מחטבים ואין שום בשר חחחח

באמת?
אם כביכול אני עושה עכשיו ss ואז אני אתחטב, אני אראה כמו שחיף עם קוביות ?
אתה תראה קצת יותר תוצאות כי אתה עושה נפח יותר גבוה בלחיצות, אז במקרה הזה זה לא בדיוק SS המקורית.
עדיין היא לא התוכנית האופטימלית לפיתוח גוף

אתה תראה קצת יותר תוצאות כי אתה עושה נפח יותר גבוה בלחיצות, אז במקרה הזה זה לא בדיוק SS המקורית.
עדיין היא לא התוכנית האופטימלית לפיתוח גוף
כן זה בסדר אני לא מחפש להיראות עכשיו ארנוחד או משהו קרוב חח, רק רוצה להיראות טוב(ולא שחיף) כשאתחטב בעתיד

SS זו כולה תכנית מתחילים, שעושים במשך כמה חודשים...

אף אחד לא יוצא "בנוי", בכמה חודשים.
וכמה חודשים זה כלום זמן בראייה של שנים קדימה.

למה אנשים אוהבים לעשות מכמה חודשי אימונים כל-כך הרבה דרמה, כאילו אם התאמנת ב-SS או בתכנית אחרת זה דבר קריטי וחורץ גורלות?

למה אנשים אוהבים לעשות מכמה חודשי אימונים כל-כך הרבה דרמה, כאילו אם התאמנת ב-SS או בתכנית אחרת זה דבר קריטי וחורץ גורלות?
אי אפשר להגיד שלא יהיה הבדל במסת שריר בין מישהו שעושה FBW טיפוסית לבין מישהו שעושה SS, לתקופה של 4 חודש לדוגמא.
זה לא קריטי אם עושים SS, פשוט זו לא תוכנית שמתאימה לכולם.

אי אפשר להגיד שלא יהיה הבדל במסת שריר בין מישהו שעושה FBW טיפוסית לבין מישהו שעושה SS, לתקופה של 4 חודש לדוגמא.
זה לא קריטי אם עושים SS, פשוט זו לא תוכנית שמתאימה לכולם.

מה זה fbw טיפוסית?

כן אני יודע, אבל כנראה שאחרי הss אני אתחיל חיטוב, ולא בא לי להיות שחיף בסיום החיטוב

מה זה נפח "שמתאים יותר לבילדינג"? וכאילו מה, אם אני אעשה תוכנית כזאת, אני יוכל להתחרות בבילדינג?
לא, ובגלל זה שמתי מעל מרכאות. הכוונה היא שזו תוכנית שמתאימה לפיתוח גוף, ולא לכוח.

בידיוק

תוכנית נוראית לפיתוח גוף
יש כמה ליפטרים שטוענים שהיא חרא גם לכוח ולבנץ בפרט לא מבין מה עפו עליה
רק אידיוט יחשוב שSS זו תוכנית כוח גרועה בהתחשב בעובדה שמי שעושה SS כראוי מעלה את הסקוואט שלו מ40 ל-140 פחות או יותר בכמה חודשים.
כן ובסוף הם מחטבים ואין שום בשר חחחח
אושר סופטי סיים SS עם סקוואט מעל 180X5, אתה חושב שאחרי החיטוב הוא נשאר שחיף? וואלה, אם כן - מגיעה לו מדליה. עוד לא פגשתי אדם אחד בחיים שלי שהעלה את הסקוואט שלו למעל 180 תוך כדי עלייה במשקל הגוף ואחרי חיטוב הוא גילה שהוא שחיף.

רק אידיוט יחשוב שSS זו תוכנית כוח גרועה בהתחשב בעובדה שמי שעושה SS כראוי מעלה את הסקוואט שלו מ40 ל-140 פחות או יותר בכמה חודשים.

אושר סופטי סיים SS עם סקוואט מעל 180X5, אתה חושב שאחרי החיטוב הוא נשאר שחיף? וואלה, אם כן - מגיעה לו מדליה. עוד לא פגשתי אדם אחד בחיים שלי שהעלה את הסקוואט שלו למעל 180 תוך כדי עלייה במשקל הגוף ואחרי חיטוב הוא גילה שהוא שחיף.
יוצאי דופן יהיו בכל דבר. כרגע מתייחסים לרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית