עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נפח של 10~ סטים בשבוע לקבוצת שרירים ומעלה. לא להתחרות בבילדינג אחרי כמה חודשים, אבל התפתחות מסת שריר יותר פרופורציונליתמה זה נפח "שמתאים יותר לבילדינג"? וכאילו מה, אם אני אעשה תוכנית כזאת, אני יוכל להתחרות בבילדינג?
יוצאי דופן? אני לא פגשתי אחד שעשה SS כהלכתה, עלה במשקל הגוף כמו שצריך ולא הגיע לסקוואט לפחות 120בסוף SS.יוצאי דופן יהיו בכל דבר. כרגע מתייחסים לרוב.
אתה מדבר על משקלים, אני מדבר על עלייה משמעותית במסת שריר שלא מסתכמת רק ברגליים גדולות.יוצאי דופן? אני לא פגשתי אחד שעשה SS כהלכתה, עלה במשקל הגוף כמו שצריך ולא הגיע לסקוואט לפחות 120 בסוף SS.
הכל טוב ויפה, אבל SS לא מיועדת לגדילה פסיכית במסת השריר. בשביל זה יש תוכניות נפח. SS היא תוכנית שאמורה לקחת אותך שלב אחד משלב המתאמן המתחיל לשלב המתאמן הבינוני. לעשות אותך חזק יותר בצורה משמעותית ממה שהיית. אני הייתי ממליץ לפותח האשכול לעשות SS כדי לצבור כוח מכובד ובסיס טוב, ומשם לעבור לתוכנית עם נפח גבוה. אינך סבור שתשיג גדילה טובה יותר עם סקוואט 140 ל4X6 מאשר עם סקוואט 50 4X6? אף אחד לא טען שסקוואט זה התרגיל היחיד שעליו מתבססים. הסקוואט הוא בסך הכל אחד מהתרגילים. גם הדדליפט משתפר פלאים בSS כהלכתה. בנץ' פרס צריך להוסיף מעט נפח אם מתקשים להתקדם, גם ריפטו אומר את זה - למקרה שלא ידעת.נפח של 10~ סטים בשבוע לקבוצת שרירים ומעלה. לא להתחרות בבילדינג אחרי כמה חודשים, אבל התפתחות מסת שריר יותר פרופורציונלית
ממה שהיית רואה ב-SS.
אתה חושב שנפח שבועי ממוצע של 4.5 סטים בשבוע בפרס ובבנץ' לעומת 9 סטים בשבוע בסקוואט ו-1.5 בדדליפט... בונה גוף פרופורציונלי?
@Texas Method, בפעם האחרונה שבדקתי סקוואט זה לא התרגיל היחיד שעל פיו מודדים עד כמה אדם התחזק... כן, SS היא תוכנית מצוינת לשיפור הסקוואט, והדדליפט בדרך כלל גם כן משתפר לא רע, אבל נתתי לך דוגמא למקרה שבו הבנץ' לא עלה באופן לפרופורציונלי לסקוואט, שתי פלטות לעומת פלטה (אפילו לא זה). ע"פ ריפטו וקילגור ב-PP הסטנדרט המקביל לסקוואט שתי פלטות הוא בנץ' 75 קילו:
עלייה משמעותית במסת השריר ברגליים זה אומר עלייה משמעותית במסת השריר מפני שרגליים הם 50% מהגוף.אתה מדבר על משקלים, אני מדבר על עלייה משמעותית במסת שריר שלא מסתכמת רק ברגליים גדולות.
הדיון מלכתחילה היה על מסת שריר ולא כוח, וזה שיש עלייה במסת השריר בSS בצורה לא פרופורציונלית לא אומר שזה טוב.הכל טוב ויפה, אבל SS לא מיועדת לגדילה פסיכית במסת השריר. בשביל זה יש תוכניות נפח. SS היא תוכנית שאמורה לקחת אותך שלב אחד משלב המתאמן המתחיל לשלב המתאמן הבינוני. לעשות אותך חזק יותר בצורה משמעותית ממה שהיית. אני הייתי ממליץ לפותח האשכול לעשות SS כדי לצבור כוח מכובד ובסיס טוב, ומשם לעבור לתוכנית עם נפח גבוה. אינך סבור שתשיג גדילה טובה יותר עם סקוואט 140 ל4X6 מאשר עם סקוואט 50 4X6? אף אחד לא טען שסקוואט זה התרגיל היחיד שעליו מתבססים. הסקוואט הוא בסך הכל אחד מהתרגילים. גם הדדליפט משתפר פלאים בSS כהלכתה. בנץ' פרס צריך להוסיף מעט נפח אם מתקשים להתקדם, גם ריפטו אומר את זה - למקרה שלא ידעת.
עלייה משמעותית במסת השריר ברגליים זה אומר עלייה משמעותית במסת השריר מפני שרגליים הם 50% מהגוף.
ובכלל SS לא אמורה לבנות לך גוף גדול. היא אמורה לתת לך כוח ובסיס טוב.
פותח האשכול שאל על SS, ויצאת על התוכנית וגם כתבת שהיא גרועה לכוח גם. הדיון מלכתחילה היה על SS. אתה זה שהתחלת לכתוב שטויות.הדיון מלכתחילה היה על מסת שריר ולא כוח, וזה שיש עלייה במסת השריר בSS בצורה לא פרופורציונלית לא אומר שזה טוב.
ומי קבע שרק מSS אפשר להתחזק?
הא? תראה לי ציטוטים שרשמתי שהיא גרועה לכוח. אתה מתבלבל ביני לבין הבחור השני, טענתי שהיא לא מתאימה לפיתוח גוף, או שאתה טוען שהיא כן?פותח האשכול שאל על SS, ויצאת על התוכנית וגם כתבת שהיא גרועה לכוח גם. הדיון מלכתחילה היה על SS. אתה זה שהתחלת לכתוב שטויות.
מי קבע שרק מSS אפשר להתחזק? אין לי מושג.
צודק. לא רשמת זאת. טעות שלי. סליחה.הא? תראה לי ציטוטים שרשמתי שהיא גרועה לכוח. אתה מתבלבל ביני לבין הבחור השני, טענתי שהיא לא מתאימה לפיתוח גוף, או שאתה טוען שהיא כן?