הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מידע על קצב התקדמות ביחס לוותק

Homemade

משתמש מתחיל
79
18
נק' מוניטין:
95
79
18
אני מחפש מידע שיוכל להעריך לי קצב התקדמות של מתאמן.
הצבתי לי מטרה ואני רוצה להגיע אליה אך אני לא יודע להעריך את וותק האימונים הנדרש.

אני מניח שישנם הבדלים בין מתאמנים שונים אך כרגע אני מנסה להבין בערך כמה אני רחוק מהיעד.

המטרה:
דדליפט פי 3.5
סקוואט פי 3
חזה פי 2.5
פרס 1.5 ואולי נסחפתי כאן.

האם יש מידע ממתאמן מתחיל ועד למה שציינתי?

תודה רבה!

מדובר על משקלים ברמה גבוהה מאוד, אלה מספרים שיכול להיות שייקח לך שנתיים-שלוש אם אתה פריק גנטי, ואם הגנטיקה שלך על הפנים זה אפשרי שבכלל לא תגיע למשקלים האלה, אין שום דרך לדעת.
אני יכול לומר לך שאחרי 10 שנים של אימונים, ו-3 מתוכם שאני אשכרה מתאמן על הסקוואט, בנצ' ודדליפט, יש לי סקוואט פי 2.5 ממשקל הגוף, דדליפט פי 3.25, ובנצ' פי 1.9 (לא עובד על הפרס), וזה נחשב כבר רמה טובה מאוד.
אלופי עולם מגיעים לבערך פי 4 דדליפט, פי 3-4 סקוואט, ועד פי 3 בנצ' (הערכה גסה מאוד)
אם זה משהו שאפשרי בשבילך, ייקח לך כמה שנים טובות

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אם אני מבין נכון,
3 שנים להגיע לתוצאות שלך + ..
הזמן מתוך ה 7 שנים שאתה חושב שנדרש בשביל להגיע לרמה ברגע שהתחלת להתאמן על תרגילים אלו?

אודה להערכתך.

אני רוצה לחלק לי את השנים לצפי עליית משקלים לוודא שאני בקצב התקדמות טוב.

10 שנות ותק זה מטורף, שפו על ההתמדה.

אוקי אז אם אני מבין נכון,
3 שנים להגיע לתוצאות שלך + ..
הזמן מתוך ה 7 שנים שאתה חושב שנדרש בשביל להגיע לרמה ברגע שהתחלת להתאמן על תרגילים אלו?
לקח לי 3 ומשהו שנים בגלל גנטיקה טובה ו-7 שנים של אימונים לפני, שנתנו לי בסיס טוב מאוד של שריר, ומשם יכולתי להאיץ קדימה, אחרת היו לוקחים לי לפחות 5 שנים.

אני רוצה לחלק לי את השנים לצפי עליית משקלים לוודא שאני בקצב התקדמות טוב.
אין לך למה, תנסה דבר ראשון לנצל התקדמות כמה שאתה יכול ותיקח מה שיש.
ההתקדמות לא תהיה לינארית, כולם נתקעים באיזשהו שלב, לפעמים ליותר זמן ולפעמים לפחות.
לתכנן את ההתקדמות עכשיו זה כמו לתכנן את הקריירה שלך לפני שסיימת בכלל תיכון. קח את הזמן ותהנה מהתהליך

10 שנות ותק זה מטורף, שפו על ההתמדה.
תודה, אבל זה באמת מעט זמן יחסית לאנשים שבאמת חזקים מאוד, שלרוב יש להם עשרות שנים של אימונים

כמו שקוצר אמר, אלו משקלים שרוב המתאמנים לא יגידו אליהם באופן כללי, על אחת כמה וכמה לא טבעיים.

אני אישית עם:
סקוואט פי 3.25
בנץ׳ פי 1.73
דדליפט פי 3
אוברהד פרס לא משקיע / בודק.

מתחרה קבוע כבר 7 שנים, מתאמן רצוף סביב 12 שנים, לא טבעי

מדובר על משקלים ברמה גבוהה מאוד, אלה מספרים שיכול להיות שייקח לך שנתיים-שלוש אם אתה פריק גנטי, ואם הגנטיקה שלך על הפנים זה אפשרי שבכלל לא תגיע למשקלים האלה, אין שום דרך לדעת.
אני יכול לומר לך שאחרי 10 שנים של אימונים, ו-3 מתוכם שאני אשכרה מתאמן על הסקוואט, בנצ' ודדליפט, יש לי סקוואט פי 2.5 ממשקל הגוף, דדליפט פי 3.25, ובנצ' פי 1.9 (לא עובד על הפרס), וזה נחשב כבר רמה טובה מאוד.
אלופי עולם מגיעים לבערך פי 4 דדליפט, פי 3-4 סקוואט, ועד פי 3 בנצ' (הערכה גסה מאוד)
אם זה משהו שאפשרי בשבילך, ייקח לך כמה שנים טובות

כמו שקוצר אמר, אלו משקלים שרוב המתאמנים לא יגידו אליהם באופן כללי, על אחת כמה וכמה לא טבעיים.

אני אישית עם:
סקוואט פי 3.25
בנץ׳ פי 1.73
דדליפט פי 3
אוברהד פרס לא משקיע / בודק.

מתחרה קבוע כבר 7 שנים, מתאמן רצוף סביב 12 שנים, לא טבעי
מתוך התעניינות, למה אתם לא משקיעים בפרס?

אנחנו לא מתחרים באוברהד פרס, לכן זה יהיה תרגיל עזר.
אני כן מבצע לחיצה מעל הראש, תקופות מסויימות עם דמבלים בישיבה, תקופות מסויימות עם מוט בעמידה. אני בדר״כ נוטה להעדיף עם דמבלים בישיבה כי זה פחות מתיש באופן כללי ומבודד יותר טוב את האיזור שאני רוצה להתמקד בו.

הצבתי לי מטרה ואני רוצה להגיע אליה אך אני לא יודע להעריך את וותק האימונים הנדרש.

אני מניח שישנם הבדלים בין מתאמנים שונים אך כרגע אני מנסה להבין בערך כמה אני רחוק מהיעד.

המטרה:
דדליפט פי 3.5
סקוואט פי 3
חזה פי 2.5

תודה רבה!
השאלה הראשונה, מה אתה מוכן להשקיע כדי להגיע למטרה כזאת?
אם התשובה שלך, לישון 10 שעות, ולאכול פי 3 משקל גוף גרם חלבון, לקחת סטרואידים, ולחיות במכון.
יש לך סיכוי לא רע להגיע לשם.

אבל אין כמעט אנשים שמסוגלים להשקיע את מה שנידרש בתחילת דרכם, רק אחרי כמה שנים של אימונים, הם מוכנים לרמת ההשקעה הנידרשת.

בנוסף, זה תלוי כמה אתה שוקל.
אם אתה שוקל 120 ק"ג, אני חושב שיקח לך הרבה יותר זמן להגיע למטרה שלך מאשר אם אתה שוקל 50 ק"ג.

אבל כמו שכתבו מעלי, אני עוד רחוק מהמספרים שציינת למעלה, לא הגעתי אפילו לאחד מהם, ואני קבעתי 3 שיאי ישראל.

אבל אדרבה, תכוון גבוה, הלואי שתצליח.
רק אל תהיה חנון מאחורי מסך שחושב שנכנסים למכון, מתחיל להתאמן עם משקל גוף על המוט, ותוך כמה חודשים מגיעים למספרים האלה.

אני חושב שבכלל להגיע למספרים האלה לאדם מזריק לא ריאלים לכל אחד.

אנחנו מתחרים בפאוורליפטינג, שם אין פרס או עבודה בכללי מעל הראש.
אני גם בכללי עם כתף דפוקה וקשה לי מאוד לעבוד עם ידיים מעל הראש, כולל מתח

• פותח/ת השרשור
הפורום מלא חיים ותגובות וקשה לי לצטט אחד אחד אז אענה כאן לכולם.

חשוב לי לקבל אינדיקיה לגבי ההתקדמות, למרות שגם אני בדעה להינות מהקצב האישי בלי לדחוק את עצמי כי זה בד"כ מוביל לפציעות.
ככה אוכל להעריך האם צורת ההתאמנות שלי מספיק יעילה.

שאפתני זאת מילה חיובית כרגע אני שוקל 78 גובה: 170 ס"מ
לשאלתך: חזה- 135 קילו ל- 3 חזרות.

מה אני מוכן להשקיע בשביל להגיע ליעד?
1) שינה כנדרש.
2) תזונה כמה שיותר טובה.
3) לדחוף את עצמי למקסימום בלי לפקשש בטכניקה.
4) לא להתפתות לרוץ להתאמן בגלל שהגיע היום.
5) מרגיש חלש? - זאת לא בושה להרים פחות!

מעדיף להישאר טבעי ולא בגלל שאני נגד סטרואידים, השאיפה שלי היא לבדוק כמה חזק אני יכול להיות כטבעי.

יש לי עוד דרך ארוכה ואני מקווה שאצלח אותה במהרה,

חשוב לי לקבל אינדיקיה לגבי ההתקדמות, למרות שגם אני בדעה להינות מהקצב האישי בלי לדחוק את עצמי כי זה בד"כ מוביל לפציעות.

1) שינה כנדרש.
2) תזונה כמה שיותר טובה.

מעדיף להישאר טבעי ולא בגלל שאני נגד סטרואידים, השאיפה שלי היא לבדוק כמה חזק אני יכול להיות כטבעי.

לפני שתחפש לשבור שיאי עולם עדיף שתציב לעצמך מטרות יותר קרובות.
זה אחלה שיש לך שאיפה להיות חזק יותר אבל עדיף שזה יישאר ברמת הרצון ושתתרכז ברמת התכנון בהתקדמות שלך בחודשים הקרובים וב-10 קילו הבאים שאתה הולך להוסיף לבנץ'.
ציפיות גבוהות מדי מעצמך בשלב מוקדם מדי יגרמו בסוף לפרישה.

1) שינה כנדרש.
2) תזונה כמה שיותר טובה.

אם ככה, לפי התשובה שלך, מאמין שתגיע רחוק.
אתה בכיוון הנכון.
התחלתי פאוורליפטינג עם נתונים מאוד דומים לשלך.

אבל לא כתבת את אחד הדברים שלדעתי הכי חשובים.

האם אתה מוכן להשקיע מעט כסף כדי להתאמן אצל מאמן טוב שיקדם אותך?
האם תהיה מוכן ליסוע אולי שעה וחצי לחדר כושר אחר פעם בשבוע או יותר אם צריך כדי להתאמן עם מישהו שיוכל לקדם אותך?
האם אתה מספיק כנוע כדי לקבל סיוע ממי שיכול לעזור לך?

או שאתה רוצה לעשות הכל לבד?

אם אתה מוכן לקבל הדרכה ממאמן, אנחנו יכולים לזרוק לך עיצות אצל מי להתאמן.
אבל זאת הדרך היחידה שאני מכיר. אני לא מכיר הרבה שיכולים לבד.

תאמת שזה כלכך משתנה מאחד לשני, אני לא מתאמן על בנץ׳ ודדליפט (עכשיו במקרה מתחיל אבל לא בשביל להרים יותר אלא בשביל לחזק גריפ עם אובראהנד) ובלי להתאמן עליהם הגעתי ל(בערך, לא בודק rm1) פי 2 דדליפט
פי 1.5 סקוואט ופי 1 וקצת בנץ׳ כללי מתאמן 3 שנים, שנתיים בלי ציוד ובבית, אני משתף כי אם הבנתי נכון אתה רוצה לדעת על אחרים ולהבין איפה אתה עומד(?),
לשאוף לפי 3.5 דדליפט זה נחמד והכל אבל זה ותק של שנים עד עשור ועם חומרים וגנטיקה טובה

כמו שאמרו כרגע תסתכל על הטווח הקצר ועליו תדבר (זה בסדר שיש שאיפות אבל אני אישית לא מספר על המטרות הרחוקות טווח כי הן לא רלוונטיות...) נניח כרגע אתה עם 120 קילו סקוואט, כנס לתכנית של חודשיים (לדוגמא) ותסתכל בצורה ריאלית איך אתה יכול בחודשיים האלה להתקדם הכי הרבה בטווח זמן הזה ובהתאם תציב מטרה, נניח חודשיים +15 קג על המוט לטריפלים או משהו כזה

תן בראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לאחר שנתתם לי הערכה מציאותית, יהיה לי יותר קשה להישבר במצב של אי התקדמות.
כך שזה עוזר לי גם לתכנון של הטווח הקצר.

כן! אני מוכן להשקיע כסף ולנסוע עבור אימון אצל מקצוען, על אף שהסדר יום שלי צפוף נורא.
מקצוען יתקן וישפר אותי המון!

אשמח לקבל המלצות על מאמן,
אשמור אותם להמשך עקב אילוצים כרגע.

דניאל, הבנת נכון ואתה צודק.
לגבי עליה במשקלים, יש את ההרגשה הזאת כאשר אתה מגיע למשקל מסוים, אתה מרגיש שאתה הולך להיתקע עליו קצת יותר מהשיא הקודם שלך כי אתה מתחיל להרגיש שהעומס שותל לך את העקבים ברצפה .
במיוחד כשאתה לא מרגיש שהטכניקה מושלמת.

התאמנתי בעבר וחזרתי להתאמן ברצינות יותר מלפני שנה וחצי , דדליפט התחלתי מלפני שנה.
יש לי עוד הרבה מה ללמוד.
כרגע הסקוואט קרוב ל- פי 2.2
הדדליפט פי 2.4 וזה מרגיש לי מוות.
פרס, פי 1.
עם כל השאיפות שלי אני פחות מסתכל פי כמה התחזקתי, חשוב לי שהביצוע יהיה יפה.
ביצוע טוב זה מה שקובע את השיפור בכח ולא המשקל.

נערך לאחרונה:
כן! אני מוכן להשקיע כסף ולנסוע עבור אימון אצל מקצוען, על אף שהסדר יום שלי צפוף נורא.
מקצוען יתקן וישפר אותי המון!
כל הכבוד על הנכונות והשאיפות שלך.

המאמן האחד והיחיד שאני ממליץ עליו זה אליהו הנקין בירושלים.

אשלח לך את המספר שלו בפרטי.

המטרה:
דדליפט פי 3.5
סקוואט פי 3
חזה פי 2.5

תודה רבה!
בהתחשב בזה שהגעתי ל
דדליפט פי 3.13
סקווט 2.7
בנצ' 1.6 בערך
פרס 1.17

אתה צריך לקבל את התשובה של בין הרבה זמן לאף פעם, אתה מדבר על מספרים ברמת רטיו של תחרויות בינלאומיות ואולי גם חומרים אסורים.

בהתחשב בזה שהגעתי ל
דדליפט פי 3.13
סקווט 2.7
בנצ' 1.6 בערך
פרס 1.17

אתה צריך לקבל את התשובה של בין הרבה זמן לאף פעם, אתה מדבר על מספרים ברמת רטיו של תחרויות בינלאומיות ואולי גם חומרים אסורים.
לא בקטע מזלזל אבל הפלג גוף תחתון שלך מאוד מרשים בניגוד לעליון
למה אתה חושב שזה ככה? האם זה כי אתה פחות משקיע בפלג גוף עליון?

לא בקטע מזלזל אבל הפלג גוף תחתון שלך מאוד מרשים בניגוד לעליון
למה אתה חושב שזה ככה? האם זה כי אתה פחות משקיע בפלג גוף עליון?
פציעת כתף ומאחל לך ללחוץ 100 על 83-85 משקל גוף, לא מכיר הרבה שעשו את זה (לא בקטע מזלזל)

חוץ מזה, יש לי מטרות שונות מאשר רוב החבר'ה פה ולכן לשפר את הלחיצות עוד עולה לי במחיר שלא שווה לי לשלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית