הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה במכרעים(lunges)

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אז התחלתי מכרעים כמיין מובמנט(עניין לגופו, אל תשאלו למה) ואשמח לשמוע דגשים לגביי טכניקה, אולי גם כללי ברזל.

בנוסף, שאלות:
האם להישען קצת קדימה אם להיות ישר ככל האפשר?
האם ברכיים יכולים לגעת ברצפה או רצוי שלא?(לא נח לי לעצור את התנועה קודם אבל אולי זה לא בריא/נותן דגש למשהו אחר שאני לא רוצה(?))

תשמע יש כמה דרכים לבצע לאנג'ים,
כדי שנוכל לתת לך ביקורת על הטכניקה ודברים לשפר אתה מוזמן להעלות סרטון.

במידה ולא בא לך להעלות תוכל להיעזר בסרטונים ביוטיוב, תוכל לכוון למה שאתה מעדיף (צורת עבודה על השריר),
יש כמה וריאציות וזה לא דבר קבוע, רק דבר אחד אגיד לך וזה שאין שום סיבה שתיגע עם הברך ברצפה.

• פותח/ת השרשור
תשמע יש כמה דרכים לבצע לאנג'ים,
כדי שנוכל לתת לך ביקורת על הטכניקה ודברים לשפר אתה מוזמן להעלות סרטון.

במידה ולא בא לך להעלות תוכל להיעזר בסרטונים ביוטיוב, תוכל לכוון למה שאתה מעדיף (צורת עבודה על השריר),
יש כמה וריאציות וזה לא דבר קבוע, רק דבר אחד אגיד לך וזה שאין שום סיבה שתיגע עם הברך ברצפה.

במידה ופשוט חשוב לי להתקדם ולעבוד על הקוואדס ועל הישבן באותה מידה ומבלי לשדל משהו שלא יהיה לי טבעי בשביל וריאציה שאמורה לתת דגש לאחד מהם יותר, לאיזה סרטון טכניקה היית מכוון אותי? או אפילו לא סרטון פשוט טיפים/דגשים/כללי ברזל

צריך שהגב קצת ירכון קדימה, נכון?
הוא צריך להיות נייטרלי, לא להתכופף בכוונה ולא להישען אחורה בכוונה. פשוט תחזיק אותו טוב בצורה שמאפשרת לך "לתלות" את המשקלים מהידיים בלי שהם ימשכו אותך לשום כיוון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית