הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו לריכוז כדי ללמוד טוב

אליה1011

משתמש מתחיל
127
21
נק' מוניטין:
54
127
21
לא
אהלן חברים
מחפש תוסף תזונה ועדיף טבעי שיפקס אותי קצת יותר בלימודים. לאחרונה יש לי הרבה חוסר ריכוז. אשמח שתמליצו על דברים שעובדים מנסיונכם. (בואו נשאיר את הריטלין מחוץ לתחום)
תודה

לוקח 15 גרם ואז אחרי 5-6 שעות עוד 15

יש קריסה אחרי ההשפעה הראשונה, אבל אחרי המנה השנייה זה כבר מספיק לכמות שעות גדולה יותר מאשר הראשונה.

מעניין, שהשתמשתי פעם באטנט, החלפתי לויואנס בגלל ההשפעה הקצרה של האטנט.
אם עובד עליך 15/15 זה מעולה.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים. אני מחפש משהו טבעי. אין לי בעיות קשב קשות, זה בקטנה וחשבתי על משהו טבעי שיתן קצת דחיפה

אטנט = אדרל = אמפטמין. אולי הדבר הכי קרוב למת'אמפטמין (שבאמת, לא כזה שונה. ההבדלים לא גדולים).
זה סם קשה. שמסופק על ידי המדינה. ולמרות שגם אני מצאתי שהוא יעיל לקשב וריכוז....התופעות לוואי אכלו אותי. זה מרגיש כמו סם קשה. כי זה מה שזה.

מציע להתרחק. זה יעיל. אבל זה גם יעיל בשינוי מנגנונים במוח שלכם. באותה דרך שמת'אמפטמין גורם. ובסוף תהיו תלויים בזה.

משהו טבעי להתרכז:

קפה. תה.
ג'ינסנג בשילוב ג'ינקו בלובה. מומלץ לנסות
פירות יער. בדגש על אוכמניות. ידועים כמשפרים קוגנטיביים
ספורט. תעשה אירובי קל לפני שאתה צריך להתרכז, התוצאות מובטחות.

בעיני הקשבה וריכוז הם כישורים, אם אתה 12 מתוך 100 בהקשבה אתה אולי יכול להגיע ל70 מתוך 100 במסגרת הגנטית שלך ואיך שהתחנכת

וזה בצד רגע נעבור למה שספציפית שאלת, קפאין אחלה לריכוז
ריטלין וכל החרא עובדים פשוט לא שווים את זה אם אתה מתכנן לקחת את זה באופן תדיר

אטנט = אדרל = אמפטמין. אולי הדבר הכי קרוב למת'אמפטמין (שבאמת, לא כזה שונה. ההבדלים לא גדולים).
זה סם קשה. שמסופק על ידי המדינה. ולמרות שגם אני מצאתי שהוא יעיל לקשב וריכוז....התופעות לוואי אכלו אותי. זה מרגיש כמו סם קשה. כי זה מה שזה.

מציע להתרחק. זה יעיל. אבל זה גם יעיל בשינוי מנגנונים במוח שלכם. באותה דרך שמת'אמפטמין גורם. ובסוף תהיו תלויים בזה.

משהו טבעי להתרכז:

קפה. תה.
ג'ינסנג בשילוב ג'ינקו בלובה. מומלץ לנסות
פירות יער. בדגש על אוכמניות. ידועים כמשפרים קוגנטיביים
ספורט. תעשה אירובי קל לפני שאתה צריך להתרכז, התוצאות מובטחות.

אם בנאדם לא מצליח ללמוד ללא ריטלין, ואיתו כן מצליח ללמוד. איזו תלות נוצרת? הרי מלכתחילה הוא לא יכל ללמוד בלעדיו.

בעיני הקשבה וריכוז הם כישורים, אם אתה 12 מתוך 100 בהקשבה אתה אולי יכול להגיע ל70 מתוך 100 במסגרת הגנטית שלך ואיך שהתחנכת

וזה בצד רגע נעבור למה שספציפית שאלת, קפאין אחלה לריכוז
ריטלין וכל החרא עובדים פשוט לא שווים את זה אם אתה מתכנן לקחת את זה באופן תדיר

יש לך מחקר שתומך בפסקה הראשונה?
מחקר מבוקר שבוצע על אנשים שאובחנו עם בעיית קשה וריכוז, והצליחו לשפר את הריכוז פי5-6 כמו שאתה טוען?

אם בנאדם לא מצליח ללמוד ללא ריטלין, ואיתו כן מצליח ללמוד. איזו תלות נוצרת? הרי מלכתחילה הוא לא יכל ללמוד בלעדיו.

מחקר מבוקר שבוצע על אנשים שאובחנו עם בעיית קשה וריכוז, והצליחו לשפר את הריכוז פי5-6 כמו שאתה טוען?
כאדם שלקח ריטלין 4 שנים ברצף ולא יכל בלי זה, ברגע שהפסקתי היה ריבאונד משמעותי. זה לא רק היה אני, זה היה ממש ריבאונד להתאזן

ובכל מקרה ריטלין זה סירופ אקמולי ליד אדרל. אין לו אפילו חצי מההשפעות שיש לאדרל מבחינת סימולציה\אופוריה\התמכרות וכדומה.
ריטלין עוד איכשהו יכול להתפס כתרופה יעילה לקשב וריכוז. עם יחסית מעט תלות ותופעות לוואי
אדרל (אטנט, אותו דבר) זה לא המקרה. זה סם ממריץ רציני עם אופוריה מורגשת במינון נמוך.

כאדם שלקח ריטלין 4 שנים ברצף ולא יכל בלי זה, ברגע שהפסקתי היה ריבאונד משמעותי. זה לא רק היה אני, זה היה ממש ריבאונד להתאזן

ובכל מקרה ריטלין זה סירופ אקמולי ליד אדרל. אין לו אפילו חצי מההשפעות שיש לאדרל מבחינת סימולציה\אופוריה\התמכרות וכדומה.
ריטלין עוד איכשהו יכול להתפס כתרופה יעילה לקשב וריכוז. עם יחסית מעט תלות ותופעות לוואי
אדרל (אטנט, אותו דבר) זה לא המקרה. זה סם ממריץ רציני עם אופוריה מורגשת במינון נמוך.

כשאתה אומר התמכרות, באיזה מובן? יש הבדל בין להגיד אני לא יכול לחיות בלי הסם לבין להגיד אני יכול בלי, אלא שאני יעיל משמעותית פחות.
איפה נכנס ויואנס בכל זה?
ואיך הצלחת להמשיך ללא השימוש בתרופות לקשה וריכוז?

כשאתה אומר התמכרות, באיזה מובן? יש הבדל בין להגיד אני לא יכול לחיות בלי הסם לבין להגיד אני יכול בלי, אלא שאני יעיל משמעותית פחות.
איפה נכנס ויואנס בכל זה?
ואיך הצלחת להמשיך ללא השימוש בתרופות לקשה וריכוז?
התמכרות במובן פיזי. אדרל זה ממכר מבחינה פיזית, עם תסמיני גמילה, ושינויים במוח במקום ספציפי בדיוק כמו כל סם ממכר כבד אחר.

איך הצלחתי להמשיך ללא השימוש: הרבה ספורט. זה לא היה קל ואולי רק אצלי. אבל כשאני מתאמן כבד + הרבה אירובי. אני בן אדם אחר מהרבה בחינות, ומבחינת ריכוז זה עולם אחר. אחרי אימון בבוקר אני על ריטלין טבעי לכל היום.
בתקופות של לימודים הייתי מתעורר בשש בבוקר אוכל משהו ויוצא לריצה של 5 ק"מ. הריצה הזאת ממש משנה את המשך היום.

אתה יודע שהמספרים היו רק דוגמא, אל תשחק אותה כאילו זה לא נכון יש דברים שלא שווים מחקר

אז עכשיו בלי להגזים רמת ריכוז אפשר להכפיל ב2 בכיף עם תרגול

אתה יודע שהמספרים היו רק דוגמא, אל תשחק אותה כאילו זה לא נכון יש דברים שלא שווים מחקר

אז עכשיו בלי להגזים רמת ריכוז אפשר להכפיל ב2 בכיף עם תרגול

אין דבר כזה דברים שלא שווים מחקר, צריך להבין כמה שיטות באמת עוזרות ואם זה לא נחקר ...

לא יודע איך אפשר לכמת מה זה פי 2 אבל ייתכן ומראש אתה לא סובל מבעיה של ריכוז .

אין דבר כזה דברים שלא שווים מחקר, צריך להבין כמה שיטות באמת עוזרות ואם זה לא נחקר ...

להכפיל ב2

להקשיב למישהו לא סופר מעניין 10 דקות בלי לדבר לעומת ה3 דקות שאולי יכולת פעם, רבים עושים את השיפור הזה זה לא אמור להיות לך חדש בגלל שהבאתי מספרים באוויר נדלקת

אם כבר מדברים על מחקרים, שנעלה את הנושא שהרבה מהם הפריכו את הקיום של הפרעות קשב וריכוז וקישרו לעצלנות ובעיות שינה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית