עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וHCT לא חזר אחרי כמה שבועות? שמעתי מכמה אנשים שזה עזר להם בדיוק לחודשאני אחרי 2 הקזות של 400 cc
שהגוף מתנקה אמור להתייצב במידה וממשיכים לקחת זו בעיה אחרת. במידה** הם לא על חומרים וממשיך לעלות זה יכול לעורר חשד ופה כבר המטלוג נכנס לתמונה. וזה הכי לא נעים 😵וHCT לא חזר אחרי כמה שבועות? שמעתי מכמה אנשים שזה עזר להם בדיוק לחודש
כן, אכן כך הדבר ואז עולה החשד ל-פוליציטמיה ראשונית או פוליציטמיה ורה, ונשלחים לבדיקת jak2 לגילוי מוקדם למוטציה לא עלינו. כל הקזה עומדת על ה-400 cc לערך, ה-hct אבל מתאזן, וההמוגלובין קצת בעייתי בהתחלה אבל יורד.מישהו אמר לי שאם מנקזים נפח גדול מידי בפעם אחד, נגיד 400-500 סיסי דם, אז מוח העצם מתחיל לייצר הרבה יותר ממה שהיה, כדי להשלים על החסר. מעניין אם זה ככה באמת
היי תודה על תגובה,בפועל כן ניתן ליראות כאלה סייקלים. האם שווה? לא רואה לנכון לשלב את שני החומרים האלה
בולדנון יכול להיות יעיל במינון נמוך להורדת אסטרודיול בולדנון בהחלט מעלה Hct וטרמבוצידים בדם וכדוריות דם אדומות
לכן יד על הדופק תמיד בכל סייקל.על כל אופן בולדנון חומר די עדין וחלש אין לי ניסיון עם טרן אבל דווקא להתחלה אני חושב שהיה עדיף לנסות טסט קצר וטרן קצר (הטרן במינון נמוך) ליראות איך אתה מגיב בכלל לחומר הזה
איזה סייקל זה שלך?היי תודה על תגובה,
אני עכשיו על טרן קצר וטסט קצר יום כן יום לא, הטרן במינון 1.5 cc וטסט 2 cc. אני מעוניין לעבור לטסט טרן אנטט בגלל התדירות של הזריקות שממש לא נוחה לי. וחשבתי להוסיף גם בלדנון כנראה שירד מרעיון הזה
תודה
היי,איזה סייקל זה שלך?
ומאיפה אתה מתכנן להביא חומרים, קח בחשבון שיכול לקחת זמן עד שיגיעו
הןא יותר יתכוון של "קח בחשבון את זמן המשלוח" כדי שלא וגיע מצב של הפסקההיי,
כמו שאמרתי מקודם אני מריץ טסט וטרן קצר. כל החומרים אצלי כבר ומובן מעליו שלא אציין את המקור של החומרים פה בפורום.
תודה על הדאגה הכל בשליטה,הןא יותר יתכוון של "קח בחשבון את זמן המשלוח" כדי שלא וגיע מצב של הפסקה
אתה קשוח אחיבתור אחד שעשה טסט בולדנון טרן
טסט 750 בשבוע
בולדנון 400
טרן 400
פשוט עשה עבודה נפלאה. 😃
בקטנה אחי זה רגיל