הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב טרן ובולדנון

• פותח/ת השרשור ka4uk
  • פורסם בתאריך

ka4uk

מושעה
276
85
נק' מוניטין:
413
276
85
כלום לכולם,

אפשרי לשלב טרנבולון ובלדנון באותו בסייקל? ממה שהבנתי יכולה להיות בעיה עם כדוריות ההדם האדומות.

תודה רבה

היי תודה על תגובה,

אני עכשיו על טרן קצר וטסט קצר יום כן יום לא, הטרן במינון 1.5 cc וטסט 2 cc. אני מעוניין לעבור לטסט טרן אנטט בגלל התדירות של הזריקות שממש לא נוחה לי. וחשבתי להוסיף גם בלדנון כנראה שירד מרעיון הזה

תודה
ואוו מינון די גבוה אני אישית הייתי מושך עד כמה שזה לא נוח לא אוהב לשחק עם זמנים למרות שהקיק שלי זה קצרים והיציאות מהסייקלים גם או על קצר או על אוראלי. ובכל אופן בולד היה קצת מאוחר לשלב. אם תעבור לאננטט תתכנן את הזמנים של הקצר מול הארוך שלא יצא לך מצב של Overdose blood
במיוחד עם טרן

אני אישית אוהב מאוד להתחיל שבועיים ראשונים..סוס עם טרן קצר אתה עף ואז להמשיך סוס עם אננטט וטרן ארוך , מושלם 😃 אבל כול אחד ומה שהוא אוהב 😃. תעדכן לפני ואחרי

על HCT בהיקפין אפשר להשפיע בכל מיני דרכים, ישירות רק דרך שפיכה של דם (מה שיגרום ליצור יותר ממה שהיה, אבל זה סיפור אחר כבר).
כמות מים ששותים, רמות אסטרדיול, צריכה של ברזל וכו' משפיע על HCT

האם תוכל להרחיב על הקישור בין צריכת ברזל, רמות אסטרודיל ומים על hct, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית