הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לפחמימה נוזלית בבלנדר

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
אלהן
אני מחפש רעיונות להכנת פחמימה נוזלית בבלנדר, שתהיה קלה לעיכול, בלי קרשים של אנרגיה.( לא שיבולת שועל וכו') רעיונות יתקבלו בברכה. ניסתי תוספים של פחמימה נוזלית, זה לא אותו דבר , לא נותן אנרגיה בכללי, והם יותר לזמן האימון ולא כ"כ הרגשתי הבדל. אפשר גם להציע תוסף אבל במידה והוא מהווה מקור לפחמימה מורכבת, ולא מכבידה לעיכול. עדיפות להזמנה מ-iharb תודה רבה.

בחיי שאני לא מבין את האנשים שמעדיף לשתות את הארוחה שלהם, אלה אם כן אתה על 5000 קל' ו700-800 גרם פחמימה, אין תחליף יותר אפקטיבי מאכול עצמו..

למה שלא תנסה שיקים של פירות? אתה יכול לשים גם חלב או שמנת על מנת לתת נופח כבד יותר אם אתה רוצה להעלות את הערך הקלורי.

• פותח/ת השרשור
בחיי שאני לא מבין את האנשים שמעדיף לשתות את הארוחה שלהם, אלה אם כן אתה על 5000 קל' ו700-800 גרם פחמימה, אין תחליף יותר אפקטיבי מאכול עצמו..
לפעמים זה לא מבחירה. יש בעיות עיכול, הלוואי ויכלתי לאכול כמו פעם הייתי מגרסה והתלוננתי כל שניה שאני רעב, היום להפך,.
למה שלא תנסה שיקים של פירות? אתה יכול לשים גם חלב או שמנת על מנת לתת נופח כבד יותר אם אתה רוצה להעלות את הערך הקלורי.
מוצרי חלב לא עושים לי טוב, ואני צריך יחסית משהו שעובר בקלות בעיכול, יש לי הרבה רעיונות, אבל עדיף לשמוע עוד חוות דעת תמיד. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית