ייעוץ LIV 52

• פותח/ת השרשור hulk2
  • פורסם בתאריך

hulk2

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
-60
147
0
אם אני שותה הרבה טבליות של תוספי תזונה אני צריך לקחת LIV 52 תודה...?

אם יש לך בעיות בכבד תפנה לרופא

אם אתה בסייקל תשאל ותפרט מה אתה לוקח וימליצו לך

ליב 52 בכל מקרה טוב לניקוי הכבד, בכל מקרה אפשר לקחת אותו גם אם לא נמצאים בסייקל.
כמו כל תוסף תזונה, אין להגזים.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לתוספי תזונה (אם אתה מכליל פרו הורמונים כתוסף)
אם אתה עושה סייקל אוראלי - סטרואידים או פרו הורמונים (כל פרו הורמון)- מומלץ לקחת ליב 52 או כל תוסף בסגנון בשביל לשמור על תפקודי הכבד.
תוספי התזונה הסטנדרטיים הם לא methylated, לכן לא יוצרים עומס מסוכן על הכבד.
יחד עם זאת - יש אנשים שלוקחים הרבה זמן אוראלים ותפקודי הכבד שלהם בסדר, מאידך יכול להיות בן אדם שבאוראלי הראשון שלו יגרום נזק לכבד.
ההמלצה הכי טובה לתקופה האוראלית (תרתי משמע...) בדיקת דם לפני ובדיקת דם בסיום כדי לוודא שתפקודי הכבד בסדר.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לתוספי תזונה (אם אתה מכליל פרו הורמונים כתוסף)
אם אתה עושה סייקל אוראלי - סטרואידים או פרו הורמונים (כל פרו הורמון)- מומלץ לקחת ליב 52 או כל תוסף בסגנון בשביל לשמור על תפקודי הכבד.
תוספי התזונה הסטנדרטיים הם לא methylated, לכן לא יוצרים עומס מסוכן על הכבד.
יחד עם זאת - יש אנשים שלוקחים הרבה זמן אוראלים ותפקודי הכבד שלהם בסדר, מאידך יכול להיות בן אדם שבאוראלי הראשון שלו יגרום נזק לכבד.
ההמלצה הכי טובה לתקופה האוראלית (תרתי משמע...) בדיקת דם לפני ובדיקת דם בסיום כדי לוודא שתפקודי הכבד בסדר.

אתה לוקח פרוהורמונים ?

אתה לוקח פרוהורמונים ?

נראה לי שזה בזבוז זמן וכסף, חבל על הרעילות לכבד, פרו הורמון לדעתי הוא סטרואיד לכל דבר ואם כבר ללכת על כימיקל, אז עדיף סייקל של טסט' שלא צריך להתפרק ולפרק את הכבד.
לפני כמה שנים קניתי dhea שהיה בזבוז כסף טוטאלי ! (למרות שהוא לא מתקרב לפרו הורמונים שרצים היום כמו פרהפלקס וכל משפחת הדרולים שמסתובבים מבחינת המרכיבים).
אנשי הפרו הורמונים חושבים שאם הם לוקחים אותם אז זה בסדר כי זה לא זריקה... מוותרים על PCT, על שמירה על הכבד - ואחרי זה מתפלאים למה יש גושים בפטמות... למה יש צרבות... ועוד כל מיני שטויות.

• פותח/ת השרשור
אני לא על פרו אורמונים אני שותה את זה 6 אומגה3 ,2אבץ, 1מגנזיום, 3אופטימן ,1בי קומפלקס, ויטמין סי,1000 3גלוקאזמין, קפאין, קלבוטרול, ובניפרד אפדרין(שבועיים שבועיים), סידן, כמובן חלבון, ,BCAA יוהמבין גם לקראת סוף החיטוב..ושתיתי ג'אק וקריאטין במסה..

ממש לא צריך ליב 52... כמעט הכל ויטמינים...
מלבד זה - עודף תוספים...
צריך לתעדף אותם נכון בשביל לא לבזבז כסף...

אני לא על פרו אורמונים אני שותה את זה 6 אומגה3 ,2אבץ, 1מגנזיום, 3אופטימן ,1בי קומפלקס, ויטמין סי,1000 3גלוקאזמין, קפאין, קלבוטרול, ובניפרד אפדרין(שבועיים שבועיים), סידן, כמובן חלבון, ,BCAA יוהמבין גם לקראת סוף החיטוב..ושתיתי ג'אק וקריאטין במסה..

עם כל זה מעניין לראות את התוצאות של ההרמות שלך או תמונות אם אתה בילדר

• פותח/ת השרשור
אני ישים תמונות...את הויטמין בי אני שותה לפני שינה אם מגנזיום ואבץ..ההרמות שלי דדלפט 180 סקוואט 180 חזה 120

---------- התגובה התווספה ב 06:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:54 ----------

הרצפטורים מישתקמים יש לי קטוטיפן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית