הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 23 שוקל 52

אפרסק ביישן

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
האלן חברים
שבת שלום ומבורכת
אני כבר שנים שמנסה לעלות במשקל ולא מצליח
אבקות חלבון לא עושות לי טוב
צריך להגיע לי
Vertex metandol 10
איך זה אני אראה שינוי?
אני מפחד להזריק בגלל זה
כדורים
האם יש לזה תופעות לוואי
כמה צריך לקחת ביום?
והאם חייב לשלב חדר כושר?
ואם לא? מה יקרה?

כעקרון אני רק רוצה טיפה שרירים ולהראות נורמאלי
תודה חברי לפורום

כמה הרבה שאתה חושב שאתה אוכל, תאכל עוד, אין מה לעשות.
לא קופצים על חומרים בגלל שאתה לא אוכל מספיק, זה יהיה פשוט מטופש.
אתה רוצה להגיד לי שאתה אפילו לא מתאמן ואתה שוקל חומרים? תתחיל להתאמן, לאכול (להקפיד על תזונה נכונה), תקרא ותשכיל על אימונים ותזונה נכונה, ממליץ לך להירשם לייעוץ אישי פה עם מייק ביקוב יכול לתרום לך הרבה במצב שלך.
יש לסטרואידים המון תופעות לוואי אפשריות, להיכנס לזה בשלב כה מוקדם, כשאתה חסר ידע לחלוטין ולפי הבנתי אפילו לא מתאמן, תהיה טעות חמורה.

• פותח/ת השרשור
כמה הרבה שאתה חושב שאתה אוכל, תאכל עוד, אין מה לעשות.
לא קופצים על חומרים בגלל שאתה לא אוכל מספיק, זה יהיה פשוט מטופש.
אתה רוצה להגיד לי שאתה אפילו לא מתאמן ואתה שוקל חומרים? תתחיל להתאמן, לאכול (להקפיד על תזונה נכונה), תקרא ותשכיל על אימונים ותזונה נכונה, ממליץ לך להירשם לייעוץ אישי פה עם מייק ביקוב יכול לתרום לך הרבה במצב שלך.
יש לסטרואידים המון תופעות לוואי אפשריות, להיכנס לזה בשלב כה מוקדם, כשאתה חסר ידע לחלוטין ולפי הבנתי אפילו לא מתאמן, תהיה טעות חמורה.
תודה רבה אחשוב על זה עוד הפעם ואכך את זה לצומת לבי

חמוד, תמצא לך איש מקצוע רציני שיבנה לך תכנית - תזונה ואימונים כדי שתלך לפיה ותתחיל לראות שינוי כמו כל בנאדם אחר.

נשמע שאתה מחפש איזושהי גלולת פלא כדי להראות טוב מבלי בכלל להבין את הסיכונים ובכלל לעשות את זה מכל הסיבות הלא נכונות.

תאכל טוב תתאמן חזק תגדל טבעי למקסימום שאתה יכול ואז תחשוב אם להזריק , סטרואידים זה לא משחק ילדים , ודעתי האישית היא קח בחשבון שבמידה ונגעת בהם סביר להניח שהשימוש יהיה לפחות סייקל בשנה בגלל התוצאות , עדיף לגדול טבעי לאכול בריא ואחרי מיצוי הגנטיקה שלך רק אז להחליט אם להזריק או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית