הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיצויים מחברת מזון?

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
מישהו פה פעם קיבל פיצויים מחברת מזון כלשהי בשל חסר בכמות ?

קניתי קוטג', והוא סגור לגמרי (גם הנייר וגם הפלסטיק), והוא מלא "עד החצי אם לא פחות...
על המשקל הוא 150 גרם חחח
הקופסא ללא חורים ולא כלום.

קרה לכם?

תתקשר להציק לתנובה אולי ישלחו לך משאית חלב

כן..חחח...אם אני לא טועה, אחד הקוטג' היה פג תוקף, או שהוא היה חמוץ, משהו בסגנון, ונתנו לנו לבחור 5 מוצרים, אחד מכל סוג
זה קרה לפני שנה, אמא שלי התקשרה לטרה..

האמת? כן...
בגלל פיצה מקולקלת..קיבלתי כמה שוברים לכל מיני מוצרים חינם.
ובגלל כל ההיסטריה עם הפיצות מה"קו יצור" הישן של מעדנות קיבלתי עוד כמה מוצרים בחינם.

תתקשר אליהם תישמע זוהם תאיים לתבוע יישלחו לך מכתב התנצלות + מגוון מוצרים של החברה.

למה שהמכולת תיתן לו קוטג' חדש מה היא אשמה?

תתקשר,לא פעם קיבלתי פאק במוצרים שלהם,קוטג'ים שמתקלקלים לפני התאריך,חלב שמחמיץ לפני התאריך(במיוחד בקיץ,איך שאמא שלי קונה אותם היא מכניסה למקרר),גבינה צהובה שנדבקת לניירות ואז נשאר פס ענק מאחורה שנוצר מכל הפרוסות,דווקא הם את זה.
הם שולחים שוברים בדואר,אמא שלי בד''כ מחליפה,אבל אם יש משהו ממש דפוק שחוזר על עצמו היא מתקשרת.

• פותח/ת השרשור
תתקשר אליהם תישמע זוהם תאיים לתבוע יישלחו לך מכתב התנצלות + מגוון מוצרים של החברה.

למה שהמכולת תיתן לו קוטג' חדש מה היא אשמה?
אבל תאכלס המקולת תשמח להחזיר להם את זה בעצמה, היא תקבל יותר פיצויים כי שהם "פוגעים בלקוחות שלה" והיא עלולה "לפשוט רגל".

אתה מתקשר לתנובה והם שולחים לך תלושים למוצרים שלהם חינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית