הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לפרוטוקול של ליל

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
(עושה UD2).

לא הבנתי כמה דברים, יש שם 4 פרוטוקלים, אני צריך לבחור אחד מהם או שלעשות את ארבעתם?

הוא אומר אפשר לעשות את האירובי על בסיס יומי-אני מתייחס לפרוטוקול מספר 1(לשלב את זה עם UD2- כולל אימוני ריקון גליקוגן?), אם אני עושה את זה על בסיס יומי הצריכה הקלורית שלי יכולה להגיע ל600-700 קלוריות ביום:98sf:??

קצת הסתבכתי עם זה.

והוא מזכיר שכדי לשלב יהומבין, ולהימנע מאפדרין, עד כמה הימנעות מאפדרין קריטית?

נערך לאחרונה:
תתחיל מפרוטוקולים בימים 3-4 של הדיאטה, אתה יכול לעשות או 1/3
ואם אתה ממש משוגע אתה יכול לעשות את 1/2 עוד פעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תתחיל מפרוטוקולים בימים 3-4 של הדיאטה, אתה יכול לעשות או 1/3
ואם אתה ממש משוגע אתה יכול לעשות את 1/2 עוד פעמיים בשבוע

אז זה יוצא ביום שלישי ורביעי, ואני עושה או 1 או 3 , או את שניהם?
ואני עושה את זה רק בימים שלישי ורביעי?
תודה.

---------- התגובה התווספה ב 22:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------

תגיד איך הולך לך בנתיים? שורד?

שורד זו מילה די מתאימה, עכשיו זה כבר ניהיה ממש קשה.
בימים שאני עובד אני מרגיש סחרחורות וחולשה, ואני עובד בעבודה שצריך הרבה אנרגיה, ובימים שאני לא עובד אני רק סופר את השניות שהיום יעבור, מעדיף את האפשרות הראשונה.

אז זה יוצא ביום שלישי ורביעי, ואני עושה או 1 או 3 , או את שניהם?
ואני עושה את זה רק בימים שלישי ורביעי?
תודה.

---------- התגובה התווספה ב 22:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------

שורד זו מילה די מתאימה, עכשיו זה כבר ניהיה ממש קשה.
בימים שאני עובד אני מרגיש סחרחורות וחולשה, ואני עובד בעבודה שצריך הרבה אנרגיה, ובימים שאני לא עובד אני רק סופר את השניות שהיום יעבור, מעדיף את האפשרות הראשונה.
תאמין לי כל מי שמחזיק בדיאטה הזו מקבל ממני את הכבוד הראוי 🙌

למזלי התחלתי מאסה לפני שבועיים. אז יש לי המון זמן עד לחיטוב ועוד יותר המון זמן עד UD2
אבל אני אודיע לך כשיגיע היום 😃

UD2 זה למשוגעים
אחרי אימון ריקון אמיתי (אני עושה חצי) אתה מקבל בחילות וסחרחורות

UD2 זה למשוגעים
אחרי אימון ריקון אמיתי (אני עושה חצי) אתה מקבל בחילות וסחרחורות
מה ההבדל בין הריקון שאתה עושה לריקון הקלאסי? אני זוכר שאתה פשוט מוסיף תרגילים במקום לחזור על האימון.
ולמה אתה עושה מעדיף "חצי"?

הריקון הקלאסי זה אימון FBW פעמיים באותו היום (מסיים אחד 3X15 ועושה עוד אחד), רן עושה רק אחד ומוסיף סט 4X15 (כוסית)

הריקון הקלאסי זה אימון FBW פעמיים באותו היום (מסיים אחד 3X15 ועושה עוד אחד), רן עושה רק אחד ומוסיף סט 4X15 (כוסית)
אימון הריקון הוא בערך 21-22 סטים כפל 2 אמור לצאת 44 סטים סה"כ
ורן עושה 30 בערך, טוב קרוב לחצי 😣

• פותח/ת השרשור

תגיד משה , הפרוטוקול לאיבוד שושמן עיקש של ליל , אתה ממליץ לי עליו?
אני גם ככה על 1200 קלוריות 4 ימים(ואני לא מחשיב עוד את הקלוריות שהולכות על אימוני ריקון גליקוגן,קרוספיט ואימוני כוח), מפחד לאבד שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית