הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לטווח הרחוק?

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
האם זה בסדר שבימי שישי ושבת אני אוכל מינימום חלבון (שומן לא תמיד) אבל רוב הקלוריות מגיעות מפחמימות ריקות ושטויות וגלידות אבל לא עובר את הצריכה הקלורית שלי? לפעמים הרוב זה אוכל בריא וקצת שטויות ולפעמים הרוב שטויות אבל מגיע למינימום חלבון האם יומיים מתוך שבוע שאני מקפיד על אוכל שהוא מזין עלול לפגוע בי? זה כמו צ׳יט בשבילי אבל עדיין לא עובר את הקלוריות
שכחתי לרשום שאני משלב ביום יום דברים מתוקים אבל זה כמות של 300-400 קלוריות ולא רוב הקלוריות שלי

ההתאוששות תיפגע.
מבחינת מסת השריר לא משהו באופן ישיר.
כמובן שהביצועים ייפגעו וזה יכול לגרום לפגיעה בגדילה\שימור מסת השריר בקשר עקיף.

• פותח/ת השרשור
תגדיר מינימום חלבון
בערך 1.6 גרם לקילו אז לא כל הקלוריות אבל מה אם בימי שישי ושבת בערך 40/50 אחוז שטויות ובמהלך כל השבוע אני אוכל גג 20 אחוז שטויות מהתפריט זה יותר ריאלי?

בערך 1.6 גרם לקילו אז לא כל הקלוריות אבל מה אם בימי שישי ושבת בערך 40/50 אחוז שטויות ובמהלך כל השבוע אני אוכל גג 20 אחוז שטויות מהתפריט זה יותר ריאלי?
לא הבנתי, גם בימים של השטויות אתה צורך 1.6 גרם חלבון לקילו? אם כן אז זה בסדר גמור ואין לך מה לדאוג

נראלי שהוא מתכוון שביום רגיל לדוגמא הערכים שלו הם (בהנחה ששוקל בערך 80)
3000 קלוריות
390 פחמימה
200 חלבון
70 שומן
ואז בסופ"ש יוצא לו לאכול:
2400 קלוריות
247 פחמימה
128 חלבון (1.6 על כל קילו)
100 שומן
צדקתי? 🤩 כי זה בערך מה שקורה לי...

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, גם בימים של השטויות אתה צורך 1.6 גרם חלבון לקילו? אם כן אז זה בסדר גמור ואין לך מה לדאוג
בכל הימים אני מגיע ל2 - 3 גרם חלבון אבל בימי שישי ושבת אני אוכל 1.6 מינימום אבל מה שאני בא להגיד זה שביום יום הרגיל שלי אני אוכל בערך 20 אחוז שטויות (אבל לא חורג מהערכים) אבל בימי שישי ושבת זה בערך 40 - 50 אחוז שטויות ואולי לפעמים מוריד קצת מהשומן ואוכל יותר פחמימה

בכל הימים אני מגיע ל2 - 3 גרם חלבון אבל בימי שישי ושבת אני אוכל 1.6 מינימום אבל מה שאני בא להגיד זה שביום יום הרגיל שלי אני אוכל בערך 20 אחוז שטויות (אבל לא חורג מהערכים) אבל בימי שישי ושבת זה בערך 40 - 50 אחוז שטויות ואולי לפעמים מוריד קצת מהשומן ואוכל יותר פחמימה
אז אין לך מה לדאוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית