עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא אמר שתגדל יותר אם תעשה פזה של דחיסה באמצע ואחרי זה מסהלא. אל תכניס לו מילים לפה,במה שהוא אמר יש היגיון.
אם אתה במסה גם שנה והאחוז שומן לא גבוה מידי אין בעיה.
ההפך אפילו...עדיף מסה ארוכה מיויו של חיטוב ומסה כל חדש.
מה זה דחיסה?הוא אמר שתגדל יותר אם תעשה פזה של דחיסה באמצע ואחרי זה מסה
1.מה ההגדרה של מסה ארוכה כזאת? כבר אחרי צ'י שנה למשל זה נהיה בתוקף?מה זה דחיסה?
בכל מקרה הוא צודק במדיה מסויימת, אבל לא יודע למה, וטועה בעיקר.
אתה לא תפסיק לגדול מביצוע של מסה לאורך זמן, זה לא אפשרי, כמו שאם תפסיק לאכול אתה לא תפסיק לאבד משקל באיזשהו שלב.
מה שכן יכול קרות הוא או שקצב עליית השריר ירד עם הזמן, ולכן אם תמשיך לעלות במשקל באותו קצב, אז תהיה יותר עליה בשומן (וזה תהליך טבעי שקורה ככל שעולים במסת השריר, ככל שיש יותר ככה קשה לבנות יותר), או שתצטרך תמיד יותר נפח עבודה, עד שלב שבו זה יהיה יותר מדי למה שאתה מסוגל להתמודד איתו, ולכן שלב של חזרה לנייטרלי וירידה בנפח האימונים לתקופה קצרה, כדי להחזיר את הרגישות של הגוף לאימונים לרמה נמוכה יותר, ככה שתוכל לעבוד כמו קודם ולהמשיך להתקדם
תלוי מאוד ברמת המתאמן, מתאמן שיש לו עוד הרבה מסת שריר לצבור יכול גם להיות שנים במסה איטית.1.מה ההגדרה של מסה ארוכה כזאת? כבר אחרי צ'י שנה למשל זה נהיה בתוקף?
זה אתה עושה כשזה עוד אפשרי, אבל ברגע שאתה מתקדם יחסית זה כבר לא פשוט בכלל2.להעלות נפח אבל זה לא פשוט גם להעלות משקלי עבודה שזה קורה באופן טבעי במסה ולא באמת גורם לנפח להיות קשה
מדובר על 1-3 שבועות של הפסקה, זה הכל, זה לא מספיק כדי לאבד מסת שריר אמיתית3.אם אני אוריד את הנפח אני לא אאבד אז מסת שריר? וגם לכמה זמן צריך לעבור לניטרלי ולהוריד נפח?
אני מדבר גם על טבעייםהוא מדבר על בודי בילדרים מקצוענים - שגם מזריקים .
למה לא? אפשר לעלות מסת שריר בלי להשמין בכלל.לא אידאלי על חומרים לעשות מסה בכל התקופה
אני לא התאמנתי קרוב לחודש והדבר היחיד שאיבדתי זה כמה קילו מהמוט.3.אם אני אוריד את הנפח אני לא אאבד אז מסת שריר? וגם לכמה זמן צריך לעבור לניטרלי ולהוריד נפח?
אני התכוונתי לדני קגנוביץ שפותח האשכול דיבר עליותלוי מאוד ברמת המתאמן, מתאמן שיש לו עוד הרבה מסת שריר לצבור יכול גם להיות שנים במסה איטית.
זה יותר תופס למתאמנים עם הרבה ניסיון, שלהם הרבה מאמת יניב מעט תועלת
זה אתה עושה כשזה עוד אפשרי, אבל ברגע שאתה מתקדם יחסית זה כבר לא פשוט בכלל
מדובר על 1-3 שבועות של הפסקה, זה הכל, זה לא מספיק כדי לאבד מסת שריר אמיתית
אני מדבר גם על טבעיים
3דני קגנוביץ אומר שמסה לטווח ארוך מפסיקה לבנות שריר האם זה נכון?
גם אתה זה אתה ולכול אחד זה אינדוידואלי ושונהלמה לא? אפשר לעלות מסת שריר בלי להשמין בכלל.
המטבוליזם והתיאוריד מעלים הילוך,הניטרלי עולה בכמה מאות (כנראה) ואפשר לייעל יותר קלוריות לבניית שריר.
הערכה שלי - לא תעלה בכלל בשומן בפלוס של 500.
אני לא התאמנתי קרוב לחודש והדבר היחיד שאיבדתי זה כמה קילו מהמוט.
זה הכל עניין של הסתגלות עצבית ואני אחזור לזה תוך כמה אימונים בודדים
על מה אתה מדבר בדיוק?גם אתה זה אתה ולכול אחד זה אינדוידואלי ושונה
זה שאתה לא איבדת שריר לא אומר שהוא לא יאבדעל מה אתה מדבר בדיוק?
אני הגבתי שני דברים,ואף אחד מהם לא היה כתגובה לך,אז אני לא יודע לאיזה מהדברים שרשמתי אתה מתייחס בציטוט הזה.
רוצה להיות ספציפי יותר?
ברור שכן.זה שאתה לא איבדת שריר לא אומר שהוא לא יאבד