הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התפריט סייקל מסה ראשון

Amitoz

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
9
33
2
שואל לגבי סייקל מסה ראשון לחבר טוב מדובר באקטומורף שנתיים וחצי מתאמן טוב ישן טוב בן 24
שוקל 83 קילו 1.85 אחוז שומן בסביבות ה 13%

מתחיל סייקל ראשון

הסברתי לו שבסייקל ראשון אין טעם להשתמש בחומרים חוץ מטסט סולו אבל הוא התעקש ואמר שאם הוא יעשה סייקל הוא יעשה אחד וזהו (כמובן שאין בזה שום הגיון)
בכל מקרה החליט לרוץ על
דיאנבול 6 שבועות 40 מ׳׳ג
טסט אנטט mg 500 בשבוע
בולדנון 400 mg בשבוע
פרווירון כדור 1 ביום
Liv 52 לאורך כל התקופה של האורלי
פרגניל החל מהשבוע. ה 2 500iu בשבוע

Pct כמובן בסוף הסייקל לפי הפרוטוקול טמוקסיפן וכלומיד

לגבי תפריט זה תפריט שאני בניתי לו אשמח לדעת איך התפריט ולגבי הערכים לא ידעתי לחשב את הכל אשמח אם מישו יודע לחשב את היחס בין הפחמימה חלבון שומן ואת כמות הקלוריות כמובן

בוקר 07:00- 4 סקופים של גיינר ו 2 כוסות חלב

לפני אימון - קורנפלקס עם חלב

+פרי +קפה שחור +
אחרי אימון משקה חלבון 25 גרם חלבון

09:00 - טונה בשמן ו 2 מלפפונים
50 גרם אגוזי המלך

10:00- קוט׳ג 9% + 4 פרוסות לחם מלא+ 2 תמרים

13:00 200 גרם אורז/פסטה אחרי בישול + 200 גרם חזה עוף/עוף להוסיף כף טחינה

גריל/שניצל/כבד/בשר טחון + סלט ירקות

16:00 - 4 פרוסות לחם + 2 קופסאות טונה בשמן

19:00 - 2 יוגורט Pro כף חמאת בוטנים
2 פרוסות לחם מלא 4 פרוסות גבינה צהובה
9%

22:00- 6 ביצים (2 צהוב ) 2 פרוסות לחם כף

חמאת בוטנים

00:00 - 4 סקופים של גיינר + חלב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרה של הפרגניל במהלך הסייקל למנוע הצטמקות אשכים ולגבי הסייקל גם אני חושב כמוך שטסט סולו זה יותר מדי ונותן תוצאות יפות אבל זה המצב הנוכחי השאלה שלי איך מעלים את האפקטיביות של המצב

לגבי הסייקל -
אם נעזוב את המינונים של הבסיס ובולדנון לסייקל ראשון
כמה שבועות סך הכל הסייקל? בזה תלוי משטר הזרקה של פרגניל
אין משהו אחר בשביל הקיק במקום דיבול? טסט קצר או טורינבול לפחות
בשביל מה הוא צריך פרווירון?
בולדנון ופרווירון לבד הרבה פעמים לא מספיקים כדי להוריד אסטרדיול ואפשר לחטוף גינו, צריך שיהיה לטרוזול בנגישות
לא בטוח שיש צורך בשני חומרים לPCT

לגבי תפריט -
אתה בטוח שאתה תצליח לאכול בצורה כזאת במשך כמה חודשים?
יש פה הרבה שטויות לדעתי כמו גיינר . לי היה קשה לטחון כיכר לחם וארגז טונה כל יום אחרי יום

דבר ראשון לגבי סייקל
אנטט טסט 500 -10-12 שבועות
אם הוא רוצה דיבול-30 ל 4 שבועות
בולדנון לא יתן כלום במינון הזה ובטח לא סייקל ראשון הוא יכול רק עם אנטט להתקדם המון
לגבי תזונה גיינר 8 סקופים זה מוגזם
להחליף לדברים אחרים אפשר שיבולת שועל, חלבון
ובכללי עדיף כמה שיותר תזונה נקייה אבל אם הבחור צריך להכניס 5500 קלוריות ביום והוא לא מצליח

• פותח/ת השרשור

התפריט כמו הסייקל טיפשי ועמוס בשטויות
8סקופים של גיינר?
באמת ?
לא עדיף איזה שייק חלבון עם נוטלה?
ממש לא עם הגנטיקה של הבחור ועם ההפצצה אפשר להוציא מזה תועלת גבוהה בהנחה ויעמוד בתפריט

נערך לאחרונה:
אין מה לדבר בכלל על הסייקל .
הוא לא קשור למציאות לא משנה איזה מספר סייקל זה ראשון שני .. 13 ..
400 מ"ג טסט גג 500 מ"ג , בא קיק קטן .. טורינבול או סוג של Sarms זהו .

ממש לא עם הגנטיקה של הבחור ועם ההפצצה אפשר להוציא מזה תועלת גבוהה בהנחה ויעמוד בתפריט

תזונה כזאת איומה+ דיבול = מספיק נוזלים למלא בריכה.
תעלה תמונה שלו בלי ראש
אנחנו נגיד לך אם הוא בכיוון.

היופי בלעבור לדארק סייד( חומרים) הוא שאין צורך בפלוסים קלוריים מופרכים(כן אני הולך לטחון את הנושא הזה עד שכולכם תשנאו אותי 🤣🤣 )

תזונה כזאת איומה+ דיבול = מספיק נוזלים למלא בריכה.
תעלה תמונה שלו בלי ראש
אנחנו נגיד לך אם הוא בכיוון.

היופי בלעבור לדארק סייד( חומרים) הוא שאין צורך בפלוסים קלוריים מופרכים(כן אני הולך לטחון את הנושא הזה עד שכולכם תשנאו אותי 🤣🤣 )
אוסטרין כן סבבה
על שאר הדברים צריכים את הכמויות של המזון אחרת איך תבנה על עצמך שריר

אוסטרין כן סבבה
על שאר הדברים צריכים את הכמויות של המזון אחרת איך תבנה על עצמך שריר

זה פשוט מיתוס
אין שום צורך בתפריט של 5500 קלוריות אלה אם אתה סוחב עלייך ערימות של שריר ובמטבוליזם שלך דורש.
אני עוקב אחרי כריס במפסטיד(הזוכה באולימפיה) הוא באוף סיזן שוקל 6-7 קילו יותר מבתחרות ולא נראה כמו שק של חרא כמו חצי מהמתחרים שאני מכיר כי הם ב"מסה" ו"אחי צריך קלוריות אחי"

זה פשוט מיתוס
אין שום צורך בתפריט של 5500 קלוריות אלה אם אתה סוחב עלייך ערימות של שריר ובמטבוליזם שלך דורש.
אני עוקב אחרי כריס במפסטיד(הזוכה באולימפיה) הוא באוף סיזן שוקל 6-7 קילו יותר מבתחרות ולא נראה כמו שק של חרא כמו חצי מהמתחרים שאני מכיר כי הם ב"מסה" ו"אחי צריך קלוריות אחי"
לא בהכרח שאם תאכל 'ערימות' של אוכל אתה תהיה שמן
זה תלוי איך האוכל מורכב כמה חלבון וכאלה ואיך הגוך שלך מגיב או צריך את זה בהתאם למנוחה ואימונים וכמובן אדפטציה של הוצאות אנרגטיות

נסכים על לא להסכים אח יקר .
לי יש גנטיקה בינונית -
ואני מצליח לבנות שריר במאזן ניטרלי ואפילו בגירעון (על חומרים).

נסכים על לא להסכים אח יקר .
לי יש גנטיקה בינונית -
ואני מצליח לבנות שריר במאזן ניטרלי ואפילו בגירעון (על חומרים).
אז תחשוב עצה שריר היית צובר במצב מסה במקום חיטוב
גנטיקה בינונית זה הכל עניין של מיינדסט ומה אתה עושה, גנטיקה זה מגבלה של מיינדסט אתה יכול פי 1.66 או 2.5 ממה שאתה יכול שאתה יושב שנגמר לך הכי נגמר לך רק 40 אחוז מהכח זה המוח שלך שמשחק בך או משפט כזה

שאין צורך בפלוסים קלוריים מופרכים
אני מנסה להעביר את זה כבר שנים .
כולל טבעיים ! ! ! .. מרוב שהמיתוס של תאכל תגדל גדול אנשים לא מבינים אותי .
חושבים שאני מפגר 🤣

חושבים שאני מפגר 🤣
וואלה אני פעם עשיתי מסה כזאת בגישה של לאכול כל מה שבא ליד, ובדיעבד ההבדל היחיד היה שבמסה במקום להיראות עדיין בשייפ סביר הייתי נראה כמו דוב קוטב ובחיטוב עבדתי הרבה יותר קשה

חושבים שאני מפגר 🤣

צדיק בסדום
וואלה אני פעם עשיתי מסה כזאת בגישה של לאכול כל מה שבא ליד, ובדיעבד ההבדל היחיד היה שבמסה במקום להיראות עדיין בשייפ סביר הייתי נראה כמו דוב קוטב ובחיטוב עבדתי הרבה יותר קשה

זה הטיעון שלי אח
אני מוכן להשבע לך תקח שתי תאומים זהים תן לאחד מאזן ניטרלי/פלוס קליל לאורך שנה ולשני מסה/חיטוב התוצאות בסוף השנה יהיו כמעט זהות רק שהתאום הראשון יראה טוב כל השנה והשני יעביר חצי שנה בלהראות כמו שקית חרא.

צדיק בסדום

זה הטיעון שלי אח
אני מוכן להשבע לך תקח שתי תאומים זהים תן לאחד מאזן ניטרלי/פלוס קליל לאורך שנה ולשני מסה/חיטוב התוצאות בסוף השנה יהיו כמעט זהות רק שהתאום הראשון יראה טוב כל השנה והשני יעביר חצי שנה בלהראות כמו שקית חרא.
אל תשכח שיש אנשים שצריכים לאכול המון בשביל הפלוס הקלורי הקטן גם אם המסת שריר שלהם לא כמו של באדי בילדר. מסכים איתך לגבי זה שלא צריך לעבור את הפלוס 300-500 קלוריות ביום. אבל אתה לא יכול להגיד על התפריט שזה יותר מדי אוכל בלי לדעת מה המאזן הקלורי של אותו מתאמן. (הניטרלי שלי לדוגמה מאוד מאוד גבוה יחסית למסה שלי.)
טוב עכשיו קראתי את התפריט וראיתי 8 סקופים של גיינר:s85:

לי יש מטבוליזם פסיכי ועדיין אנשים לוקחים מסה as a license to kill ואוכלים את עצמם לדעת.
לי יש תיאוריה בנוגע לכל הסיפור הזה וממש בקצרה אנשים מעדיפים לסחוב כמה קילו שומן ונוזלים כי זה גורם להם להראות יותר ממה שהם באמת וזה מניסיון אישי וכואב 😃 אבל ברגע שירדתי לראשונה בחיי לאחוז שומן נמוך יחסית (10) אני אכלתי את הכאפה של חיי כמה קטן ולא מרשים נראתי פתאום כל מה שרציתי להאמין שהיה שריר לא היה שם .
הרבה יותר נוח לחיות את האשליה .

לי יש מטבוליזם פסיכי ועדיין אנשים לוקחים מסה as a license to kill ואוכלים את עצמם לדעת.
לי יש תיאוריה בנוגע לכל הסיפור הזה וממש בקצרה אנשים מעדיפים לסחוב כמה קילו שומן ונוזלים כי זה גורם להם להראות יותר ממה שהם באמת וזה מניסיון אישי וכואב 😃 אבל ברגע שירדתי לראשונה בחיי לאחוז שומן נמוך יחסית (10) אני אכלתי את הכאפה של חיי כמה קטן ולא מרשים נראתי פתאום כל מה שרציתי להאמין שהיה שריר לא היה שם .
הרבה יותר נוח לחיות את האשליה .
אנשים גם נוטים להגזים, כל אדם שני חושב את עצמו מקרה קליני נדיר, לא יכול לעלות במשקל בלי פלוס קלורי של אלף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית