הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי טוסטסטרון

• פותח/ת השרשור shl
  • פורסם בתאריך

shl

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום לכולם רציתי לקבל את דעתכם בקשר לכדורי טוסטסטרון בעד? נגד? כמה לקחת כל יום? והאם כדאי תודה רבה

זה כדורי טסט , לא החרטא שמכרו לך 😆

קבצים מצורפים

• IMG-20191216-WA0009.jpeg
    IMG-20191216-WA0009.jpeg
    KB 119 · צפיות: 69
לא כי הכבד יסנן את זה... נראה לי עניתי לך על זה בפוסט אחר.
ייתכן, כן ענית לי
קשה לי להבין איך כדורי טסט נקלטים ושמן מויאלה לא נקלט הרי הטסט אותו טסט או שיש פה משהו אחר שלא הבנתי

ייתכן, כן ענית לי
קשה לי להבין איך כדורי טסט נקלטים ושמן מויאלה לא נקלט הרי הטסט אותו טסט או שיש פה משהו אחר שלא הבנתי
כמו שדיבול נקלט ולא טסט. פשוט מוסיפים להרכב הכימי שלו משהו שגורם להישרדות שלו בכבד.

כמו שדיבול נקלט ולא טסט. פשוט מוסיפים להרכב הכימי שלו משהו שגורם להישרדות שלו בכבד.
וזה שזה 'שורד' בכבד
הופך את זה לרעיל לכבד?
זה למה אוראליים רעילים לכבד כי משנים הרכב כימי שיקשה על הכבד להתמודד איתם?

תגיד
אם מישהו באופן תיאורטי שותה מהויאלה של הטסט
זה שקול ללקחת כדורי טסט?
תלוי איזה וואלה תשתה. הכדורים שהבחור צילם זה אנדריול, אסטר מאוד מאוד ארוך של טסט. אצלינו יש אותו בהזרקה תחת שם Nebido. בגלל שהוא כל כך ארוך, הוא מצליח לשרוד את מעבר בכבד וכן להגיע למחזור הדם. אז אם תשתה ואילה של טסט אנדאקאנט, הטסט יעלה.
אסטרים קצרים כמו אננטט או פרופיאנט יעברו פירוק כמעט במלואם.

וזה שזה 'שורד' בכבד
הופך את זה לרעיל לכבד?
זה למה אוראליים רעילים לכבד כי משנים הרכב כימי שיקשה על הכבד להתמודד איתם?
כמו ש- Pharmacit ענה לך ×_ בלי להיכנס יותר מידי, כדי לקבל תוצאות גם מרשימות צריך לקחת מינון רציני , באלה ספציפית יש כ-40 מ"ג לכדור אז כ-4 כדורים מידי יום יתנו תוצאה נחמדה. בעבר היה מייצרים של 20 מ"ג אנדרוקסון" זה יותר מתאים לסוג של trt ולמי שממש מפחד ממחטים , ופי 4 יותר יקר, ומיותר.

אבל זה בהחלט טסט בוסטר אמיתי, לא הקופסאות היפות האלה בצבעי הקשת 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית