הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי אלרגיה במקום קטוטיפן

ניסו1989

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
ביקשתי מהרופא שלי קטוטיפן לשלב עפ הקלן
הביא לי במקום קטוטיפן כדור אנטיהיסטמנית בשם alLerGyx 10 mg מישהו מכיר או ממליץ?
האם יש כדור במקום וקטוטיפן שלא חייב מרשם ?

לא יודע אם המנגנון פעולה של alLerGyx פועל כמו של קטוטיפן מבחינת "ההצקה" לרצפטורים מקלן .
אבל היום כמעט ואי אפשר להשיג קטוטיפן מהקופות 😁 זה אני יודע , קטוטיפן עשתה הרבה בעיות ותופעות לוואי קשות . ויצאו תרופות יותר נחמדות .

צריך לחכות למומחים בעקרון הבנתי שקיטוטיפן לא עוזר אבל אני פחות בקיא בנושא אף פעם לא לקחתי קלן מעל שבועיים

לא יודע אם המנגנון פעולה של alLerGyx פועל כמו של קטוטיפן מבחינת "ההצקה" לרצפטורים מקלן .
אבל היום כמעט ואי אפשר להשיג קטוטיפן מהקופות 😁 זה אני יודע , קטוטיפן עשתה הרבה בעיות ותופעות לוואי קשות . ויצאו תרופות יותר נחמדות .
לא נתקלתי בקושי להשיג קטוטיפן, הוא דיי זמין לי בקופות במידה ואצטרך למרות שלא אצטרך, מעדיף ציאניד מאשר קלן

לא נתקלתי בקושי להשיג קטוטיפן, הוא דיי זמין לי בקופות במידה ואצטרך למרות שלא אצטרך, מעדיף ציאניד מאשר קלן
תאמת אני ינסה להוציא סוף שבוע מרשם לטמוקסי ופרווירון נירא אם אצליח

תאמת אני ינסה להוציא סוף שבוע מרשם לטמוקסי ופרווירון נירא אם אצליח
הכל תלוי כמה הרופא שלך מסור
יש רופאים שאתה מתלונן אצלו על גודש באף והוא במבט מודאג נותן לך מרשם דחוף לטסטוירון לדוגמא...

דווקא יש לי 2 קופסאות כל חודש במרשם, מוזר איזה תופעות? חוץ משינה טובה לא הרגשתי שום תופעה.

לקחתי קלן במשך שנים בלי ועם קוטוטפין וזה נתן בראש , אני חולה נפש בדברים האלה ולא ממליץ לנסות וזה לא בריא ומסוכן מאוד אני לא דוגמה טובה לבריאות. אבל מניסיון אפשר גם מעל חודש לקחת לא חייב קוטוטפין לזה.

דווקא יש לי 2 קופסאות כל חודש במרשם, מוזר איזה תופעות? חוץ משינה טובה לא הרגשתי שום תופעה.

לקחתי קלן במשך שנים בלי ועם קוטוטפין וזה נתן בראש , אני חולה נפש בדברים האלה ולא ממליץ לנסות וזה לא בריא ומסוכן מאוד אני לא דוגמה טובה לבריאות. אבל מניסיון אפשר גם מעל חודש לקחת לא חייב קוטוטפין לזה.
תגיד קלן לא מקשה לל קצת על האימונים אני מרגיש קצת קושי בסיום האימון והלב מפמפם כמו משוגע

תגיד קלן לא מקשה לל קצת על האימונים אני מרגיש קצת קושי בסיום האימון והלב מפמפם כמו משוגע
כרגע אני לא נוגע בקלן זה גומר אותי בגלל הבעיות עיכול. בזמנו אני זוכר שהייתי שותה 2-3 כדורים ביום, הכל היה תקין, הרבה מרץ והייתי אוכל מה שבא לי ולא משמין. מתגעגע לזה.

כרגע אני לא נוגע בקלן זה גומר אותי בגלל הבעיות עיכול. בזמנו אני זוכר שהייתי שותה 2-3 כדורים ביום, הכל היה תקין, הרבה מרץ והייתי אוכל מה שבא לי ולא משמין. מתגעגע לזה.
מרץ זה בהחלט נותן אבל זה היה מעט חונק אותי באימון אבל בסדר הייתי מסתדר. בעבודה בכלל אני עובד במוסך וכולי רוטט כמו פטיש אוויר לא יכול להשים אום על בורג בצורה נורמלית,בפעם הראשונה שהתנסתי בחומר נשבע לך התחלתי מרוב מרץ להתחיל לנקות את הבית וזה בכלל לא אופיני לי

אני כרגע על קלן של זנקו מחר מתחיל 3 כדורים ביום so far אין תופעות לוואי חוץ מזה שאני מבלה בשירותים הרבה יותר.
אחלה דבר .
אני גם סקפטי לגבי קיטו

אני כרגע על קלן של זנקו מחר מתחיל 3 כדורים ביום so far אין תופעות לוואי חוץ מזה שאני מבלה בשירותים הרבה יותר.
אחלה דבר .
אני גם סקפטי לגבי קיטו
קלן לא אמור לשלוח אותך לשירותים ממה שאני זוכר. אלה להאיץ חילוף חומרים וכו. מרוקן נוזלים, מייבש, רעידות בידיים, עצבים, חרדה וכו אלה התופעות. פעם 1 שאני שומע שזה שולח מישהו להתפנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית