עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נתקלתי בקושי להשיג קטוטיפן, הוא דיי זמין לי בקופות במידה ואצטרך למרות שלא אצטרך, מעדיף ציאניד מאשר קלןלא יודע אם המנגנון פעולה של alLerGyx פועל כמו של קטוטיפן מבחינת "ההצקה" לרצפטורים מקלן .
אבל היום כמעט ואי אפשר להשיג קטוטיפן מהקופות 😁 זה אני יודע , קטוטיפן עשתה הרבה בעיות ותופעות לוואי קשות . ויצאו תרופות יותר נחמדות .
תאמת אני ינסה להוציא סוף שבוע מרשם לטמוקסי ופרווירון נירא אם אצליחלא נתקלתי בקושי להשיג קטוטיפן, הוא דיי זמין לי בקופות במידה ואצטרך למרות שלא אצטרך, מעדיף ציאניד מאשר קלן
הכל תלוי כמה הרופא שלך מסורתאמת אני ינסה להוציא סוף שבוע מרשם לטמוקסי ופרווירון נירא אם אצליח
חחחחחחחהכל תלוי כמה הרופא שלך מסור
יש רופאים שאתה מתלונן אצלו על גודש באף והוא במבט מודאג נותן לך מרשם דחוף לטסטוירון לדוגמא...
דווקא יש לי 2 קופסאות כל חודש במרשם, מוזר איזה תופעות? חוץ משינה טובה לא הרגשתי שום תופעה.לא יודע אם המנגנון פעולה של alLerGyx פועל כמו של קטוטיפן מבחינת "ההצקה" לרצפטורים מקלן .
אבל היום כמעט ואי אפשר להשיג קטוטיפן מהקופות 😁 זה אני יודע , קטוטיפן עשתה הרבה בעיות ותופעות לוואי קשות . ויצאו תרופות יותר נחמדות .
תגיד קלן לא מקשה לל קצת על האימונים אני מרגיש קצת קושי בסיום האימון והלב מפמפם כמו משוגעדווקא יש לי 2 קופסאות כל חודש במרשם, מוזר איזה תופעות? חוץ משינה טובה לא הרגשתי שום תופעה.
לקחתי קלן במשך שנים בלי ועם קוטוטפין וזה נתן בראש , אני חולה נפש בדברים האלה ולא ממליץ לנסות וזה לא בריא ומסוכן מאוד אני לא דוגמה טובה לבריאות. אבל מניסיון אפשר גם מעל חודש לקחת לא חייב קוטוטפין לזה.
כרגע אני לא נוגע בקלן זה גומר אותי בגלל הבעיות עיכול. בזמנו אני זוכר שהייתי שותה 2-3 כדורים ביום, הכל היה תקין, הרבה מרץ והייתי אוכל מה שבא לי ולא משמין. מתגעגע לזה.תגיד קלן לא מקשה לל קצת על האימונים אני מרגיש קצת קושי בסיום האימון והלב מפמפם כמו משוגע
מרץ זה בהחלט נותן אבל זה היה מעט חונק אותי באימון אבל בסדר הייתי מסתדר. בעבודה בכלל אני עובד במוסך וכולי רוטט כמו פטיש אוויר לא יכול להשים אום על בורג בצורה נורמלית,בפעם הראשונה שהתנסתי בחומר נשבע לך התחלתי מרוב מרץ להתחיל לנקות את הבית וזה בכלל לא אופיני ליכרגע אני לא נוגע בקלן זה גומר אותי בגלל הבעיות עיכול. בזמנו אני זוכר שהייתי שותה 2-3 כדורים ביום, הכל היה תקין, הרבה מרץ והייתי אוכל מה שבא לי ולא משמין. מתגעגע לזה.
קלן לא אמור לשלוח אותך לשירותים ממה שאני זוכר. אלה להאיץ חילוף חומרים וכו. מרוקן נוזלים, מייבש, רעידות בידיים, עצבים, חרדה וכו אלה התופעות. פעם 1 שאני שומע שזה שולח מישהו להתפנות.אני כרגע על קלן של זנקו מחר מתחיל 3 כדורים ביום so far אין תופעות לוואי חוץ מזה שאני מבלה בשירותים הרבה יותר.
אחלה דבר .
אני גם סקפטי לגבי קיטו