הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ג'ל טוסטסטרון - זמן מחצית חיים קצר מאוד ???

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
ממה שקראתי באריזה ובעלון - ג'ל טסטוסטרון מכיל טסטוסטרון (דהההה!!)...

הכוונה - מכיל טסט נקי. לא דקנואט, לא אנדקנואט, לא מתיל ולא נעליים... פשוט טסטוסטרון.

עוד קצת בדיקות - הראו שזמן מחצית החיים של טסטוסטרון (שלא קשור לשום מולקולה אחרת - אלא נקי כמו שיש בג'ל) זה בין 10 ל - 100 דקות. תלוי במטבוליזם.

בואו נהיה לארג'ים - ונניח שהספיגה בעור הדרגתית יחסית וזה נספג תוך שעתיים (לפי כל המחקרים - כמעט הכל נספג תוך שעה. אח"כ בקושי שאריות).

אז כל הטיפול במקסימום מחזיק שעה, שעתיים (מכיוון שאם נלך על ספיגה בעור תוך שעתיים, לוקח זמן לכמות בעלת משמעות להיספג, אז נוריד כמה דקות) - או גג שלוש שעות? ואם נמשיך ונהיה שוב לארג'ים - ונניח שאחרי שנספג כל שעה המינון בפלסמה יורד בחצי - אז תוך 5 שעות גג נשאר 1 חלקי 16? ותוך 6 שעות 1 חלקי 32? שזה בערך כלום???

אני טועה איפשהו?

או שהטיפול בג'ל ל TRT כמובן, זה רכבת הרים ומחזיק גג כמה שעות?

למה רשום בעלון התרופה שיכול לקחת כמה ימים עד שזה ישפיע? איך לחומר עם זמן מחצית חיים של פחות משעתיים יש השפעה מצטברת?

אין לי בעיה לחלק מינון לשניים (למרות שזה סופר מציק - בפרט עם אשה וילדים). אבל לחלק לארבע?

הבנתי שהגוף מפריש טסט בפולסים בערך 6 פעמים ביום - שזה סביר אם זמן מחצית החיים כל כך קצר... אז הג'ל נותן פולס אחד? מה עם עוד 5?

מקווה שאני טועה לגמרי.

מה דעתכם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית