הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LH ו FSH

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך
בדרך כלל לגבר ממוצע מעל גיל 18 נורמה זה 0.5 עד 12 יחידות לליטר, כאשר יש כאלה שטוענים שעד 22 זה גם תקין. שרושמים קטן מ0.1 או קטן מ0.2 זה אומר שהם לא הצליחו למצוא LH בכלל וכנראה זה אפס, היפופיזה לא מעודדת אשכים ליצור טסטוסטרון בכלל.
חבר שלך כנראה עקר (באסה) או בסייקל(לא באסה , כי חומר עובד) או אחרי סייקל בלי שעשה pct(באסה) .

• פותח/ת השרשור
ליתר דיוק באמצע פיסיטי, אולי יש השתקה מהכלומיד
מצד אחד טסט חופשי וטוטאל גבוה ובנורמה מצד שני LH מושבת, נעקוב מרחוק ונחכה לצילום הבדיקות

כנראה הוא השתמש בחומר ארוך ויש לו עדיין טסט חיצוני ברקע מהסייקל, או שהוא משתמש כרגע בפרגניל וזה לא נותן להיפופיזה להתאושש

אותו הדבר אצלי. אני משער שאני אהיה על trt כל החיים. גם ככה לא תיכננתי על ילדים , והיתרון שאף אחת לא תקח לי את הירושה מתי שהוא שימאס 😆

אותו הדבר אצלי. אני משער שאני אהיה על trt כל החיים. גם ככה לא תיכננתי על ילדים , והיתרון שאף אחת לא תקח לי את הירושה מתי שהוא שימאס 😆
3-4 חודשים על פרגניל אחי ותוכל לעשות כמה שתרצה ילדים

אבל י שמועות שhcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו
זה לא תאקל עם הרצון של 7 א.ש?
איך באמת מסתדרים עם התאקל הזה
קראתי עליו קצת ועוד מעט מתחיל לי פה ושם hcg בסייקל
וגם
האם פרגניל זה hcg?
או שזה דברים שונים?

האמת שאני לא חושק בהם אין לי עניין של ממש אני לא מרגיש שזה משהו שיהיה חסר לי וצריך הרבה אחריות, ולזה אין לי כוח. ובטח עם הנשים של היום 🤢

.
אבל י שמועות שhcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו
זה לא תאקל עם הרצון של 7 א.ש?
איך באמת מסתדרים עם התאקל הזה
קראתי עליו קצת ועוד מעט מתחיל לי פה ושם hcg בסייקל
וגם
האם פרגניל זה hcg?
או שזה דברים שונים?
זה אותו דבר, Human chorionic gonadotropin , הורמון ששליה נשית מפרישה בזמן הריון. אצל גברים לא קיים בכלל. הוא מחקה פעילות של lh ו-fsh, כלומר מעודד אשכים לעשות פעילות כזאת או אחרת. אבל זה לא עוזר להתאוששות כללית של הציר, תחשוב על זה כמו על סייקל, רק מקום טסט אתה מזריק משהו חיצוני שגורם לביצים שלך ליצור יותר טסט (עד שאתה שורף אותם).
פרגניל יכול לעלות אסטרדיול, כי טסט יהפוך לאסטרדיול. תקח ai ושום דבר לא יעלה.
בסייקל ארוך וכבד אפשר לשים 500-2000 יחידות כל יומיים או שלושה/ארבעה, מינון נקבע מאוד ספציפי למטרה.

.

זה אותו דבר, Human chorionic gonadotropin , הורמון ששליה נשית מפרישה בזמן הריון. אצל גברים לא קיים בכלל. הוא מחקה פעילות של lh ו-fsh, כלומר מעודד אשכים לעשות פעילות כזאת או אחרת. אבל זה לא עוזר להתאוששות כללית של הציר, תחשוב על זה כמו על סייקל, רק מקום טסט אתה מזריק משהו חיצוני שגורם לביצים שלך ליצור יותר טסט (עד שאתה שורף אותם).
פרגניל יכול לעלות אסטרדיול, כי טסט יהפוך לאסטרדיול. תקח ai ושום דבר לא יעלה.
בסייקל ארוך וכבד אפשר לשים 500-2000 יחידות כל יומיים או שלושה/ארבעה, מינון נקבע מאוד ספציפי למטרה.
מה ז"א עד שאתה שורף אותם?
כמה מינון יכול לגרום לזה? לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
סייקל של בלאסט אנד קרוז,
מסה ננדרולון קצר 300
טסט קצר 450,
8 שבועות

חיטוב- טסט קצר 300
טרן 150
6 שבועות, לא היה שימוש בפרגניל,פיסיטי הוא עומד כרגע על טמוקסיפן וכלומיד,
אני לא אוהב בלאסט אנד קרוז,לא אוהב שלא לוקחים פרגניל,ואישית לא אוהב טרן
אבל זה הסיפור אז אם יש דרך לעורר את ה LH אני אשמח להציע לו אותה
@שים
@Gnfit

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-12-26-22-22-15-400_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-26-22-22-15-400_com.android.chrome.jpg
    KB 83.3 · צפיות: 91
  • פותח/ת השרשור
לא מכיר דרך .. באמת יכול להיות שעדיין נישאר איזשהו טסט מ1 החומרים בדם ותכף שירד הטסט הכלומיד והטמוקסיפן יתחילו לעורר את האשכים .
המלצתי לו לעשות בדיקות דם עוד חודש מעכשיו, עוד נראה מה הולך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית