עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרוני קולמן 7 ילדותאותו הדבר אצלי. אני משער שאני אהיה על trt כל החיים. גם ככה לא תיכננתי על ילדים , והיתרון שאף אחת לא תקח לי את הירושה מתי שהוא שימאס 😆
מעדיף 7 אחוז שומן אחי 🤭לרוני קולמן 7 ילדות
3-4 חודשים על פרגניל אחי ותוכל לעשות כמה שתרצה ילדיםאותו הדבר אצלי. אני משער שאני אהיה על trt כל החיים. גם ככה לא תיכננתי על ילדים , והיתרון שאף אחת לא תקח לי את הירושה מתי שהוא שימאס 😆
אבל י שמועות שhcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו3-4 חודשים על פרגניל אחי ותוכל לעשות כמה שתרצה ילדים
3-4 חודשים על פרגניל אחי ותוכל לעשות כמה שתרצה ילדים
האמת שאני לא חושק בהם אין לי עניין של ממש אני לא מרגיש שזה משהו שיהיה חסר לי וצריך הרבה אחריות, ולזה אין לי כוח. ובטח עם הנשים של היום 🤢3-4 חודשים על פרגניל אחי ותוכל לעשות כמה שתרצה ילדים
זה אותו דבר, Human chorionic gonadotropin , הורמון ששליה נשית מפרישה בזמן הריון. אצל גברים לא קיים בכלל. הוא מחקה פעילות של lh ו-fsh, כלומר מעודד אשכים לעשות פעילות כזאת או אחרת. אבל זה לא עוזר להתאוששות כללית של הציר, תחשוב על זה כמו על סייקל, רק מקום טסט אתה מזריק משהו חיצוני שגורם לביצים שלך ליצור יותר טסט (עד שאתה שורף אותם).אבל י שמועות שhcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו
זה לא תאקל עם הרצון של 7 א.ש?
איך באמת מסתדרים עם התאקל הזה
קראתי עליו קצת ועוד מעט מתחיל לי פה ושם hcg בסייקל
וגם
האם פרגניל זה hcg?
או שזה דברים שונים?
מה ז"א עד שאתה שורף אותם?.
זה אותו דבר, Human chorionic gonadotropin , הורמון ששליה נשית מפרישה בזמן הריון. אצל גברים לא קיים בכלל. הוא מחקה פעילות של lh ו-fsh, כלומר מעודד אשכים לעשות פעילות כזאת או אחרת. אבל זה לא עוזר להתאוששות כללית של הציר, תחשוב על זה כמו על סייקל, רק מקום טסט אתה מזריק משהו חיצוני שגורם לביצים שלך ליצור יותר טסט (עד שאתה שורף אותם).
פרגניל יכול לעלות אסטרדיול, כי טסט יהפוך לאסטרדיול. תקח ai ושום דבר לא יעלה.
בסייקל ארוך וכבד אפשר לשים 500-2000 יחידות כל יומיים או שלושה/ארבעה, מינון נקבע מאוד ספציפי למטרה.
באיזה מינוניםזה באמת הולך לעלות אותם באש, פשוט אשכים יאבדו רגישות לפרגניל וכך גם לlh.
לא מכיר דרך .. באמת יכול להיות שעדיין נישאר איזשהו טסט מ1 החומרים בדם ותכף שירד הטסט הכלומיד והטמוקסיפן יתחילו לעורר את האשכים .אם יש דרך לעורר את ה LH אני אשמח להציע לו אותה
המלצתי לו לעשות בדיקות דם עוד חודש מעכשיו, עוד נראה מה הולךלא מכיר דרך .. באמת יכול להיות שעדיין נישאר איזשהו טסט מ1 החומרים בדם ותכף שירד הטסט הכלומיד והטמוקסיפן יתחילו לעורר את האשכים .