הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחושת רעב בבוקר

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
לאחרונה שמתי לב למשהו שעורר את תשומת ליבי.

יש ימים מסוימים שאני אוכל הרבה בערב ויום אחרי אני מרגיש רעב כאילו אני אחרי צום כיפור.
מצד שני יש ימים שאני אוכל ארוחת ערב נורמלית נניח מהתפריט ויום אחרי אני לא מרגיש תחושת רעב חזקה.

התשובה הכי הגיונית היא שזה קורה כי המערכות מתאמצות לעכל את האוכל בזמן השינה והגוף צריך לחדש אקסטרה אנרגיות בבוקר שאחרי, עד כמה אני קרוב להיות צודק?

עוד שאלה אם כבר פתחתי אשכול - סטים של חימום לפני סט עבודה, אני מרגיש שבסט האחרון של החימום אני כבר טיפה מתעייף ולא נראה לי שיש בזה היגיון..
אני מבצע חימום בפירמידה, כלומר:

סט 1: 50% מסט עבודה - 8 חזרות
סט 2: 65% מסט עבודה - 5 חזרות
סט 3 85% מסט עבודה - 3 חזרות

האם חימום הוא אינדיווידואלי לכל אדם ואני אצטרך לשנות אותו במקצת?

נערך לאחרונה:
אני שמתי לב שאם אני אוכלת מאוחר אני קמה עם תיאבון לסוס. כבר כמה חודשים שאני אוכלת אגוזים/שקדים(שומן) לפני שינה וקמה הרבה הרבה יותר מאוזנת

• פותח/ת השרשור
אני שמתי לב שאם אני אוכלת מאוחר אני קמה עם תיאבון לסוס. כבר כמה חודשים שאני אוכלת אגוזים/שקדים(שומן) לפני שינה וקמה הרבה הרבה יותר מאוזנת

ככה בדיוק אצלי

יש ימים מסוימים שאני אוכל הרבה בערב ויום אחרי אני מרגיש רעב כאילו אני אחרי צום כיפור.
מצד שני יש ימים שאני אוכל ארוחת ערב נורמלית נניח מהתפריט ויום אחרי אני לא מרגיש תחושת רעב חזקה.

התשובה הכי הגיונית היא שזה קורה כי המערכות מתאמצות לעכל את האוכל בזמן השינה והגוף צריך לחדש אקסטרה אנרגיות בבוקר שאחרי, עד כמה אני קרוב להיות צודק?
קורה לי בדיוק אותו דבר, וגם לעוד חברים ששאלתי, אף פעם לא חשבתי על למה זה קורה.
עוד שאלה אם כבר פתחתי אשכול - סטים של חימום לפני סט עבודה, אני מרגיש שבסט האחרון של החימום אני כבר טיפה מתעייף ולא נראה לי שיש בזה היגיון..
אני מבצע חימום בפירמידה, כלומר:

סט 1: 50% מסט עבודה - 8 חזרות
סט 2: 65% מסט עבודה - 5 חזרות
סט 3 85% מסט עבודה - 3 חזרות

האם חימום הוא אינדיווידואלי לכל אדם ואני אצטרך לשנות אותו במקצת?
כמה חזרות הסטים של העבודה שלך? לסטים נגיד של 5 נראה לי סבבה חימום כזה, אבל זה אינדיווידואלי, תנסה קצת לשחק עם זה ותראה מה עובד לך

• פותח/ת השרשור
קורה לי בדיוק אותו דבר, וגם לעוד חברים ששאלתי, אף פעם לא חשבתי על למה זה קורה.

כמה חזרות הסטים של העבודה שלך? לסטים נגיד של 5 נראה לי סבבה חימום כזה, אבל זה אינדיווידואלי, תנסה קצת לשחק עם זה ותראה מה עובד לך

בין שלושה לארבעה סטים בכל התרגילים המורכבים.
צודק אנסה לשחק עם זה. תודה!

לאחרונה שמתי לב למשהו שעורר את תשומת ליבי.

וואייי קורה לי גםם.
אבל זו תחושת רעב מגעילה שכזו... רעב שבא לחפות על בחילה מוזרה...
עוקבת, בתקווה שיש לזה הסבר...

• פותח/ת השרשור
וואייי קורה לי גםם.

דווקא לא ממש מרגיש בחילה או הרגשה רעה, תלוי...
נגיד בדרך כלל בימי ראשון אחרי כל השבת, מלא אוכל, מלא שטויות אז כן יש סוג של הרגשה רעה.

אבל לצורך העניין אתמול דפקתי מנה שווארמה בערב, הלכתי לישון איזה שעה שעה וחצי אחרי וקמתי היום רעב מת.

וואייי קורה לי גםם.
זה קרה לי היום כי אכלתי ממש הרבה פחמימות לפני שינה. איזו טעות. אני כיאילו רעבה אבל יש בחילה עדינה מסביב:🤦‍♂️:
מנה שווארמה בערב
אתה רציני??? ברור שתרגיש רעב....

מי אוכל מנת שווארמה? אוכלים 2

• פותח/ת השרשור
זה קרה לי היום כי אכלתי ממש הרבה פחמימות לפני שינה. איזו טעות. אני כיאילו רעבה אבל יש בחילה עדינה מסביב:🤦‍♂️:

אתה רציני??? ברור שתרגיש רעב....

מי אוכל מנת שווארמה? אוכלים 2

🙌🙌🙌

אני אמנם במסה אבל עדיין לא רציתי להשתגע יותר מדי וגם מיהרתי, ביום אחר הייתי דופק גם 3.

• פותח/ת השרשור
סביב ה2400 ליום. לצערי לא וזה אשמתי בלבד. וסתם כבר הגוף מתחיל לקבל צורה אחרת וזה מוריד לי את המוטיבציה חח

תקופה עמוסה בחיים? זה קורה לכולם, חיטוב קטן וחזרה לאימונים ואת בשנייה חוזרת למוטב.

תקופה עמוסה בחיים? זה קורה לכולם, חיטוב קטן וחזרה לאימונים ואת בשנייה חוזרת למוטב.
אפשר לומר. מלא דברים שגורמים לי לחוסר מוטיבציה וקצת שליליות...אבל זה תירוץ. אני פשוט צריכה לקחת את עצמי בידיים

• פותח/ת השרשור
אפשר לומר. מלא דברים שגורמים לי לחוסר מוטיבציה וקצת שליליות...אבל זה תירוץ. אני פשוט צריכה לקחת את עצמי בידיים

אל תדאגי, את תחזרי לזה כמו גדולה.. ברגע שמתחילים אי אפשר להפסיק.

וואו אתמול עשיתי ניסוי וסיימתי לאכול יחסית מוקדם ממה שאני רגילה. והרבה זמן לפני שינה. וקמתי לא רעבה בכלל שזה די מטורף מבחינתי,הרבה זמן לא חוויתי את ההרגשה הזו:sweatingbullets:

• פותח/ת השרשור
וואו אתמול עשיתי ניסוי וסיימתי לאכול יחסית מוקדם ממה שאני רגילה. והרבה זמן לפני שינה. וקמתי לא רעבה בכלל שזה די מטורף מבחינתי,הרבה זמן לא חוויתי את ההרגשה הזו:sweatingbullets:

טוב זה מוזר מאוד ואני צריך תשובה הגיונית לזה

אז @kotzer תגובתך?

באמת שאין לי הסבר לזה, אבל אני משער שבלילה מערכת העיכול מאטה, ואז בבוקר היא מאיצה חזרה, ואז מתחיל לזוז כל האוכל שנאכל ממש לפני השינה אז הקולטנים המכניים במערכת העיכול מזהים התרוקנות מהירה אז זה גורם לרעב, אבל זו נטו תיאוריה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית