הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחילות בבוקר ומגנזיום

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
מאז שהתחלתי לצרוך מגנזיום שעה-שעתיים לפני שינה, בדרך כלל 300 מ"ג אני ישן מדהים
לעומת זאת, מאז יש לי בחילות בבוקר

מישהו מכיר ? לא מצאתי על זה משהו

יש תופעות לוואי כאלה לחלק מהאנשים.
תחלק לפעמיים ביום, חצי בבוקר וחצי בערב, מאמין שיפתור לך את הבעיה

עודף מגנזיום לא אמור לגרום לבחילות, זה לא מהתופעות לוואי - גם לא סביר שאתה בעודף,בחילות זה יכול להיות תופעת לוואי של חסר מגנזיום
אתה בטוח שזה מזה? אתה לא מיובש במקרה? שותה מספיק?

• פותח/ת השרשור
זה כנראה שילוב של גם וגם בסוף - מחד, פיצלתי את המגנזיום ל2 חלקים של 100 שזה גם פחות וגם לא בבת אחת וגם את אחד בכדורים שאני לוקח אתחיל לקחת עם האוכל
תודה לכולם 😃

מה שרשמתי הכוונה היא שבמצב של היפו-מגנזמיה (רמה נמוכה של מגנזיום בדם) חלק מהתופעות לוואי הן בחילות והקאות. במצבים של היפרמגנזמיה (רמה גבוה של מגנזיום בדם) לא מתוארות תופעות לוואי כאלה, ככה למדנו במסגרת לימודי תזונה,אולי תוספים ספציפים כמו מגנזיום גליצינאט שהוא לוקח יכולים לגרום לתופעות לוואי כאלה או אחרות ושווה לנסות להחליף סוג מגנזיום

• פותח/ת השרשור
מה שרשמתי הכוונה היא שבמצב של היפו-מגנזמיה (רמה נמוכה של מגנזיום בדם) חלק מהתופעות לוואי הן בחילות והקאות. במצבים של היפרמגנזמיה (רמה גבוה של מגנזיום בדם) לא מתוארות תופעות לוואי כאלה, ככה למדנו במסגרת לימודי תזונה,אולי תוספים ספציפים כמו מגנזיום גליצינאט שהוא לוקח יכולים לגרום לתופעות לוואי כאלה או אחרות ושווה לנסות להחליף סוג מגנזיום
יכול להיות, למרות שדי מפתיע, לא בדקתי ספציפית אבל כמעט כל דבר שעובר את המומלץ גורם לבחילה כי זאת דרך פשוטה של הגוף להוציא החוצה דברים מיותרים

נתקלתי בזה עם סוגי מגנזיום אחרים.
אני לוקח על בטן ריקה,אתה לוקח את זה עם אוכל?

השאלה אולי תשמע מפגרת אבל עדיין... לאדם שמתאמן ואוכל 5-6 פעמים ביום, מתי בדיוק נוצר מצב של ״בטן ריקה״ לפני השינה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית