הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שאלוהים ישמור מה עושה היהומבין

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
אני לוקח כשבועיים את היהומבין באמת תוצאות פיצוץ.

אבל יש לו תופעת לוואי - הוא פשוט גורם לי ל... יותר מהרגיל. לא נעים לומר.....

זה קרה לעוד אנשים פה?

נערך לאחרונה:
טוב סבבה תודה גבר,תגיד עם אבקת חלבון או בלי יש הבדל גדול? ד.א אני מגיע לכמות החלבון ללא ספק אני שואל רק בגלל הספיגה שיש 45 לאחר האימון...

אם דיבורים כאלה בטוח אין לך חברה

וגם כותבים עם כ'

א) אה נכון, להגיד כוס זה גס, נשים לא אוהבות דיבור גס.
טוב, אז מעכשיו צריך להגיד 'נרתיק', 'פאוץ' גם אפשרי, בעצם אפשר לגוון

ב) לא רוצה להיות הסנגור של רן, אבל בנושאים אישיים שאין לך שום ידע בהם- עדיף לסתום ת'פה

ג) זה לא אם, זה עם*
עם איות כזה בטוח אין לך תעודת בגרות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
א) אה נכון, להגיד כוס זה גס, נשים לא אוהבות דיבור גס.
טוב, אז מעכשיו צריך להגיד 'נרתיק', 'פאוץ' גם אפשרי, בעצם אפשר לגוון

ב) לא רוצה להיות הסנגור של רן, אבל בנושאים אישיים שאין לך שום ידע בהם- עדיף לסתום ת'פה

ג) זה לא אם, זה עם*
עם איות כזה בטוח אין לך תעודת בגרות

א. נכון כדאי לשמור על רמה גבוהה ואניו וגם רן התנצלנו בסופו של דבר והעניין נסגר.
ב. בנושאים שאין לי ידע אני שותק וכשיש לי אני אומר ואם אני טועה אז אני מודה.
ג. האם זו התנייה לא שיוך - ואתה לא מכיר אותי - ויש לי הרבה יותר מסתם בגרות.

• פותח/ת השרשור
א. זה לא נסגר, רן רוצה סירטון של הבנץ, כמו כן כל הפורום.

זה שרן רוצה זה יפה לו, וכך גם כל הפורום.

אני דווקא לפני התקרית התחלתי להתגמש והייתי משחרר את הסרטון דברים הלכו יפה וחלק.

אבל לאחר כמה חברה פה וכולל מנהלים שדיברו לא יפה לאחר שאני ורן כבר התנצלנו. למה שאני בכלל יתאמץ לצלם ולהוכיח ?

נכון לאחר שדברתי לא יפה הייתי גבר לבוא ולהתנצל בפניו והוא בפניי. שלא כמו הטינופת שיוצאת מהפה של אנשים פה. שוב למה שאני יוכיח לאנשים פה משהו, שיחשבו מה שהם רוצים עליי אין לי בעיה אם זה בכלל.

קבלתי איזה 20 מיילים של מכתבי תמיכה - שבשורה התחתונה לא מרוצים ממש מהאטימות שרצה בפורום. אמנם יש דיונים פתוחים וכו' אבל מי שחושב טיפה אחרת קוטלים לו ת'צורה

נערך לאחרונה:
תראה זו לא ממש בחירה, זה או סירטון או באן זה פשוט מאוד, אתה התלהבת פעם ראשונה שאתה מרים את זה, לא ידעת את חוקי הפורום - סבבה.
פעם שנייה צחקת על משתמש כבוד שהוא חלש + מזיין את המוח - לא סבבה, אתה אמרת אני מרים X Y Z תתחיל להוכיח את הטענות שלך כשאתה מנסה להשפיל מישהו אחר ולהוציא אותו קטן.
אני מהמר שאין לך אפילו 100 ל6 אבל זה רק הימור שלי, אם אתה רוצה להשתיק את כולנו אז תפרסם, אם אתה רוצה להפסיק לגלוש פה אל תפרסם (מין הסתם התנצלת כנראה גם כי אין לך סירטון שמוכיח את הבנץ שלך, אז אתה מנסה לצאת מזה בזול ולא ממש יוצא לך).

• פותח/ת השרשור
בוא נסגור את הדבר הבא - אני לא מפרסם כלום יותר עד הסירטון שלי. ברגע שאני חוזר מחו"ל עוד שבועיים (אני בשליחות של חילופי סטודנטים יכול ליהיות שיהיה עוד עיכוב של שבוע שבועיים אני באמת עדיין לא יודע) אני יצלם את עצמי מרים את ה130 קג ל5-6 חזרות (יכול ליהיות שאני קצת חלוד כי אני מבצע כרגע רק את האירובי שלי בחו"ל) אני מקבל התנצלות פומבית של מנהלי האתר פה ושל כל המשתמשים שלא האמינו ?

אם תגיד כן אז סגרנו!

זה שרן רוצה זה יפה לו, וכך גם כל הפורום.

אני דווקא לפני התקרית התחלתי להתגמש והייתי משחרר את הסרטון דברים הלכו יפה וחלק.

אבל לאחר כמה חברה פה וכולל מנהלים שדיברו לא יפה לאחר שאני ורן כבר התנצלנו. למה שאני בכלל יתאמץ לצלם ולהוכיח ?

זה יפה שהתחלת להתגמש, וזה יפה שאתה לא רוצה להתאמץ כדי להוכיח שיש בשר מאחורי הטענות שלך.
לי אישית לא הפריעו הטענות שלך לגבי התזונה (גם אם אני לא מסכים איתן), אלא אופי הדיון. להוציא מישהו שקרן בלי להוכיח את זה זו סתם דמגוגיה זולה, לא הוכחת בשום דרך שרן לא קרא את הספר, ורמזת במפורש שאתה יותר חזק ממנו.
מוזר לי שבקטע של התזונה התווכחת כל כך בחריפות כי אתה מרגיש שאתה צודק (מילים שלך), בעוד שבקטע של ההרמות אתה מתחמק מלהוכיח את היכולות שלך. אתה לא רוצה לצאת צודק גם הפעם? שיקרת בנוגע להרמות?

עריכה: פרסמת את התגובה לפני התגובה שלי. במקום משה הייתי אומר לך - לך על זה, תפסיק לכתוב כאן עד שתעלה סרטון. יש לי תחושה שלא נשמע ממך הרבה זמן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממש לא!

פשוט לא רוצה להתאמץ - אבל אם החברה פה יאשרו מה שאמרתי אני סוגר איתכם פה דיל? ואחר כך פותחים דף חדש ואני מקבל את כל הכבוד הראוי ממכם את אותו כבוד שאני משתדל לתת לחלקכם פה?

תביא תאריך שבו תפרסם את הסירטון שבועיים מהיום? למה שלא תלך היום לעשות רק בנץ תצלם ותעלה לפורום? או שגם היום כואב הפות, לא שמת אודם וכמובן שיורד דם...?

נו יופי, שליחות חילופי סטודנטים.
ואחרי ש 'תחזור', יסתבר שביקשו ממך לסייע שם בדיונים על פרשת הולילנד.

זה מתסכל

נערך לאחרונה:
ממש לא!

פשוט לא רוצה להתאמץ - אבל אם החברה פה יאשרו מה שאמרתי אני סוגר איתכם פה דיל? ואחר כך פותחים דף חדש ואני מקבל את כל הכבוד הראוי ממכם את אותו כבוד שאני משתדל לתת לחלקכם פה?

מה יש להתאמץ? זה לא חלק מהאימונים הסדירים שלך?
הרווחת כבוד לא רע עד שמעדת והתחלת לשחרר רעל ללא ביסוס.

• פותח/ת השרשור
תביא תאריך שבו תפרסם את הסירטון שבועיים מהיום?

כן אבל העניין הוא שלא בטוח שאני אחזור ארצה עדיין - כי תתכן ערכה נוספת של שבוע או שבועיים כמו שאמרתי אני בחילופי סטודנטים בקיצר גג עוד איזה 3 שבועות- חודש (עם האי ודאות של החזרה ארצה).....

אנחנו עכשיו ב15 לאפריל - נגיד עד ה15 למאי ? (אם אני יחזור ארצה לפני אני יצלם לפני וישלח)

אתה מודע לזה שזה נשמע ליצני? למה שלא תלך היום ותעשה בנצ'? או שהיום זה במקרה אימון רגליים ואתמול עשית בנצ'? (כמה מפתיע?)
איזה חילופי סטודנטים יש לך? באיזה אוניברסיטה אתה? מה אתה לומד? לאן אתה טס?

• פותח/ת השרשור
תביא תאריך שבו תפרסם את הסירטון שבועיים מהיום? למה שלא תלך היום לעשות רק בנץ תצלם ותעלה לפורום? או שגם היום כואב הפות, לא שמת אודם וכמובן שיורד דם...?

כי אני לא בארץ עכשיו - מה לא מובן. עזוב דיבורים מלוכלכים ונמוכים - סגור או לא?

---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

אני לומד מדעי המחשב ומנהל עסקים - אני בחילופי סטודנטים בגרמניה כרגע. לומד בבן גוריון

---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

אני לומד מדעי המחשב ומנהל עסקים - אני בחילופי סטודנטים בגרמניה כרגע. לומד בבן גוריון

איפה בגרמניה? בערים הגדולות יש מכוני כושר שלא דורשים אישור רפואי לאימון חד פעמי, הוא עולה 7 יורו. תוכל ללכת ולצלם היום או מחר.

• פותח/ת השרשור
פרנקפורט - המכון כאן באוניבסיטה כן דורש אישור רפואי - ואני ממש לא הולך לחפש או להוציא אישור רפואי עבור מכון כדי לצלם בשבילכם מוקדם יותר.

אני עושה את האירובי שלי בתקופה הזאת שאני פה. אז תישארו טיפה במתח? או שלא לא יודע.... משה יש דיל ?

מעניין שה IP שלך כרגע מראה שאתה גולש דרך 012, יש 012 בגרמניה? לא ידעתי, אפילו עבדתי שם ולא ידעתי שיש להם סניף בגרמניה....
אני יכול לסגור איתך שאתה טרול וחרטטן זה הכל, וה DEADLINE שלך תקף בנעוץ בפורום PL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית