עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם דיבורים כאלה בטוח אין לך חברה
וגם כותבים עם כ'
א) אה נכון, להגיד כוס זה גס, נשים לא אוהבות דיבור גס.
טוב, אז מעכשיו צריך להגיד 'נרתיק', 'פאוץ' גם אפשרי, בעצם אפשר לגוון
ב) לא רוצה להיות הסנגור של רן, אבל בנושאים אישיים שאין לך שום ידע בהם- עדיף לסתום ת'פה
ג) זה לא אם, זה עם*
עם איות כזה בטוח אין לך תעודת בגרות
א. זה לא נסגר, רן רוצה סירטון של הבנץ, כמו כן כל הפורום.
זה שרן רוצה זה יפה לו, וכך גם כל הפורום.
אני דווקא לפני התקרית התחלתי להתגמש והייתי משחרר את הסרטון דברים הלכו יפה וחלק.
אבל לאחר כמה חברה פה וכולל מנהלים שדיברו לא יפה לאחר שאני ורן כבר התנצלנו. למה שאני בכלל יתאמץ לצלם ולהוכיח ?
ממש לא!
פשוט לא רוצה להתאמץ - אבל אם החברה פה יאשרו מה שאמרתי אני סוגר איתכם פה דיל? ואחר כך פותחים דף חדש ואני מקבל את כל הכבוד הראוי ממכם את אותו כבוד שאני משתדל לתת לחלקכם פה?
תביא תאריך שבו תפרסם את הסירטון שבועיים מהיום?
תביא תאריך שבו תפרסם את הסירטון שבועיים מהיום? למה שלא תלך היום לעשות רק בנץ תצלם ותעלה לפורום? או שגם היום כואב הפות, לא שמת אודם וכמובן שיורד דם...?
כי אני לא בארץ עכשיו - מה לא מובן. עזוב דיבורים מלוכלכים ונמוכים - סגור או לא?
---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------
אני לומד מדעי המחשב ומנהל עסקים - אני בחילופי סטודנטים בגרמניה כרגע. לומד בבן גוריון
מעניין שה IP שלך כרגע מראה שאתה גולש דרך 012, יש 012 בגרמניה? לא ידעתי, אפילו עבדתי שם ולא ידעתי שיש להם סניף בגרמניה....כי אני לא בארץ עכשיו - מה לא מובן. עזוב דיבורים מלוכלכים ונמוכים - סגור או לא?
---------- התגובה התווספה ב 10:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------
אני לומד מדעי המחשב ומנהל עסקים - אני בחילופי סטודנטים בגרמניה כרגע. לומד בבן גוריון