הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המוגלובין גבוה

דביר2

משתמש מתחיל
234
18
נק' מוניטין:
81
234
18
המוגלובין גבוה מגיע ל18.6
Hct 55 הכי גבוה שהיה
rdw 38.3
עשו לי גם בדיקת erythropoietin הכי גבוה 9.7
אבל כולם משחקים פעם עולה פעם יורד גם הברזל ובי12 שלחו אותי לבדיקת שינה ויצא תקין וגם jak2 תקין אני מיואש כבר יש מצב זה קשור לממריצים שקניתי פעם מbodybuilding
כמו animal stak וpak וbllunox וwhite food עשנתי באותו תקופה זה הגיוני שהממריצים האלה גרמו לזה ביחד עם העישון?

טוב עדכון.
המוגלובין על 17.
Hct 47 נשאר

העליה ב-alt משום מה לפני 3 שבועות קפץ ל196 אח"כ ירד ל-96- עכשיו 94.
פרנטין מטפס 337
פה נכנסת כבר הרופאת כבד , יכול להיות שהבעיות עיכול שכבר שנתיים אני סובל מהן מקורם היו בכבד, ואחרי שהחלטתי להפסיק עם החומרים זה קפץ במכה או אנה ערף, לפחות ההקזות השתלמו. מאמין שאצטרך עוד אחת-המטרה לעמוד על 16-15.5 , ועכשיו היידה לרופאת כבד 🍦

בהצלחה אח!
אתה יכול בזמנך לעדכן איך השייפ שלך עכשיו? מה אתה עושה על מנת לשמר מסת שריר ואם בכלל...
ושוב, רפואה שלמה.

בהצלחה אח!
אתה יכול בזמנך לעדכן איך השייפ שלך עכשיו? מה אתה עושה על מנת לשמר מסת שריר ואם בכלל...
ושוב, רפואה שלמה.
בבוא בעת אחי. כרגע אני עדין לא מתאמן, למדתי משנה שעברה שעדיף לפתור בעיות ולהיראות פחות טוב, מאשר למשוך ולהיות חולה יותר. אני אעדכן כמובן בהמשך ושאחזור אתם כמו משפחה בשבילי ✌️

בבוא בעת אחי. כרגע אני עדין לא מתאמן, למדתי משנה שעברה שעדיף לפתור בעיות ולהיראות פחות טוב, מאשר למשוך ולהיות חולה יותר. אני אעדכן כמובן בהמשך ושאחזור אתם כמו משפחה בשבילי ✌️

מלך! מחזיקים לך אצבעות והחלמה מהירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית