הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת א"ש

Kobicenter

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אני רוצה להוריד א" ש ורציתי לשאול אם יש משהו שיכול להמריץ את התהליך מלבד זה שאני עיקבי עם תפריט תזונה ואימונים שמשולבים עם הרבה אירובי.

תעשה חיפוש על קלן
זה תלוי על איזה אחוז שומן הוא עכשיו ..
לא מתחת 15% תאיץ את האירובי שלך .
אם מתחת תפשפש פה בפורום על קלן ..
ואני דווקא אכוון אותך לחיפוש על קרדרין .

אני רוצה להוריד א" ש ורציתי לשאול אם יש משהו שיכול להמריץ את התהליך מלבד זה שאני עיקבי עם תפריט תזונה ואימונים שמשולבים עם הרבה אירובי.
קח משלשלים, תתחיל להקיא כל מה שאתה אוכל, ואל תשתה שום מים.
גם שינה בקושי שורף קלוריות, עדיף שתישאר ער בלילה ותעשה ריצה במקום לישון.

תעשה דיאטת צום לסירוגין ותאכל בכל ארוחה מלפפון וסלרי בלבד כי אין להם יותר קלוריות ממה שהגוף משתמש כדי לעכל אותם.

עכשיו בנימה יותר רצינית, מה הקשר חומרים?
אתה מעדיף לאבד את הביצים שלך בגלל פזיזות (תסלח לצרפתית שלי).

אין בעיה שיקח לדוגמא אפדרין וקפאין ואין לזה שום השפעה על האשכים, מה שצריך להטריד אותך זה המסת שריר שתאבד ועוד עם ממריצים, אפשר למזער כמה שניתן עם תזונה מוקפדת, כדי לשמור על המסת שריר בשלמותה זה כבר לקחת סטרואידים שזה עולם שלא מומלץ להיכנס אליו ובטח לא באחוז שומן כזה גבוה, ראית בצומת מילר איך נראים שדז"כים?

רגע... ג'ינו קורה בעקבות סייקל עם אחוזי שומן גבוהים?
זה יכול להיות זרז
גינו נגרם מהורמוני אסטרוגן ולעתים פרוקלטין שמשתוללים כי. 'עבדת' לא נכון

האמונה הרווחת היא שמתי שהאחוז שומן יותר גבוה יש יותר אסטרוגן ובהתאם ניתן לראות גינו אצל אנשים שמנים אף על פי שאינם על חומרים

כן, ליתר דיוק האסטרוגן אוהב מאוד שומן וברקמות החזה יגרום לגינו כשיש אחוז שומן גבוה, טמוקסיפן יכול לצמצם משמעותית את התופעה הזאת בעצם זה שהוא תופס את המקום של ברקמות החזה אבל ממש לא מומלץ להסתמך על זה עדיף לרדת לאזור ה 14 ומשם להיכנס לסייקל

נערך לאחרונה:
דברנו על זה הרבה פה כבר.
יש לך בגוף ארומטאז שהופך טסטוסטרון לאסטרדיול (אצל נשים יש שחלות שעושות המון אסטרדיול, אצלינו אין צורך כמובן). רקמת שומן מעלה את כמות של הארומטאז ולכן יותר טסטוסטרון הופך לאסטרדיול, זאת הסיבה למה גברים שמנים מגדלים שומן לפי טיפוס נשי.
כמובן זה לא גורף, אתה יכול להיות חבית עם שומן ובלי נטיה לארומטאז ולהיפך. זה מאוד משתנה מאשם לאדם, לכן גם לאנשים יש ערכים שונים של אסטרדיול, SHBG, טסט וכו'

בכל מקרה בסייקל לא משנה כמה שומן יש לך, המיתוס הזה הגיע ממאה קודמת. לא הכירו אז את AI (מעכבים של ארומוטאז - לפרזול,אנסטרזול) אנשים שעלו על סייקל עם אחוז שומן גבוה - קיבלו יותר תופעות לוואי של גינו בסבירות גדולה יותר. בימינו אתה פשוט עושה בדיקת דם לפני סייקל , גם אם יש לך 35% שומן. לפי תוצאות הבדיקה וכמות החומרים בסייקל אתה קובע לעצמך מינון של AI ולא חושש משום דבר.
כמובן עדיף לרדת לאחוזים יותר נמוכים לפני הסייקל, כי שריר מתחת להרבה שומן לא מרשים ואז נראה שלא הרווחת כלום מהסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית