טרן ואירובי, הולך ביחד?

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
במידה ורוצים לבצע סייקל חיטוב מתקדם שכולל טסט אנתת , טרן אנתת ואולי ווינסטרול, האם הטרן יכול לפגוע ביכולת האירובית בפעילויות כמו ריצה/שחייה/כל ספורט אירובי ממושך? מדובר על מינון של 300-400 מג שבועי טרן , 600 טסט ולגבי האוראלי 40-50 במידה וישולב.
חושב על תכנון סייקל עתידי ובכללי לדעת .

• פותח/ת השרשור
אז מה הייתם ממליצים לבנאדם שרוצה להריץ סייקל חיטוב אבל לשמור/לשפר יכולת אירובית ?

מעט נופח פה
אבל עם חומר כזה חזק ותזונה נכונה הקרדיו היה מינימלי לא אמור להקשות כל כך אבל לטווח ארוך יכול להיות אף הרסני ללב שלך תוותר

במידה ורוצים לבצע סייקל חיטוב מתקדם שכולל טסט אנתת , טרן אנתת ואולי ווינסטרול, האם הטרן יכול לפגוע ביכולת האירובית בפעילויות כמו ריצה/שחייה/כל ספורט אירובי ממושך? מדובר על מינון של 300-400 מג שבועי טרן , 600 טסט ולגבי האוראלי 40-50 במידה וישולב.
חושב על תכנון סייקל עתידי ובכללי לדעת .
עם אתה מתכנן חיטוב למה לעשות ריצה ? אתה יכול בכיף לעשות אופנים , קרוס , הליכה מהירה. בדופק 130. אתה תשרוף קלוריות תשרוף שומן מצוין ותתחטב יופי יופי. קשה לרוץ ריצות עם טרן...

טרן ונשים זה אחלה ללילה אחד אבל שאתה בקשר.. תגיד להתראות לבת זוג שלך
טרן היה עוזר לי בעיקר עם נשים מעל ל-50 דק מספר 1 באמצע היו פורשות , עד שנפלתי על מישהי במקרה שהיית יוצאת לדוג'אן ומאז אני מרגיש שניצלו אותי מינית החלטתי להתנזר 😆🤤🤭

טרן היה עוזר לי בעיקר עם נשים מעל ל-50 דק מספר 1 באמצע היו פורשות , עד שנפלתי על מישהי במקרה שהיית יוצאת לדוג'אן ומאז אני מרגיש שניצלו אותי מינית החלטתי להתנזר 😆🤤🤭

מעניין ביותר אבל מה זה דוג'אן

מעניין ביותר אבל מה זה דוג'אן
איזה מקום בת"א שכל הקחבות שם חולות מין נימפומניות וכו, הולכות לקבל הצלפות ומה לא זה בסדר, גם אני לא ידעתי עד לפני כמה שנים מזה, מזל שניצלתי בנס ממנה ללא פגע:badtaste14:😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית