הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LH + FSH מעל הנורמה סייקל מעל שנה

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
היי חברים,
בן 40,מתאמן עשור, עשיתי כבר 5 סייקלים, 3 מהם טסט בלבד, 2 סייקלים אחרונים טסט פלוס טרן. ( 2 זריקות טסט 1 מ"ל פלוס 2 זריקות טרן 0.7)
בכל הסייקלים בלי פרגניל, התאוששות מהירה.

הסייקל הקודם שלי נמשך 8 חודשים(!!! ) יצא ממנו להפסקה של כמעט 3 חודשים והתחלתי שוב, תוצאות בדיקות הדם היו יחסית בסדר וברור שזה לא היה צעד נבון, העניין הוא שהטמטום עוד גדל כי הסייקל האחרון נמשך כמעט שנה, טרן וטסט, פרובירון 50 ביום, ארימידקס כל יומיים כדור ודוסטינקס, במהלך השנה הזאת עברתי מספר משברים קשים מאוד במשפחה ופשוט ניסיתי להחזיק את הסייקל ומה שקרה זה לשכוח להזריק, לתת זריקה פה זריקה שם, לא לפי זמנים, ממש בלגן שלם במודע ובפחד איך אני עוצר, בשלב האחרון כבר התחיל לי אקנה נוראי שבמשך כל השנים שהשתמשתי לא קרה לי, לבידו עייף וכו.
לפני כמעט חודשיים שוב בלגן במשפחה ופשוט עצרתי. ככה בלי פי סי טי בלי כלום, המצב הנפשי גם הוריד לי את ביקורי במכון דבר ששנים לא קרה.
בקיצור אני אהיה בסדר וכושר ואימונים זאת שגרת חיים שלא תיעלם.

מה אני שואל?
בבדיקת הדם שלי השבוע ה טוסטסטרון שלי מתחת לנורמה פרולקטין שלי מתחת לנורמה, fsh וגם lsh נמצאים הרבה הרבה מעל הנורמה, שאר הדברים נראים תקינים. מצרף שתראו

יש לי גנטיקה מדהימה, אני רגיל להיות הבחור הגדול החטוב מאוד מאוד וקשה לי להיות במצב העייף הזה כרגע וברור שזה גם נפשי.
יש לי זרע מוקפא ועוברים מוקפאים, אני פחות דואג לפריון בחיי אלא לבריאות וליכולת לחזור לסייקל שכמו שאתם מבינים מלבד טרן לא הכנסתי מעבר בחיים.

אני לא מחפש הטפות, זאת סיטואציה לא אחראית שנכנסתי אליה בעקבות אילוצים מהחיים, הכל ברור לי. אני מנסה להבין, למרות שאין פה את כל הבדיקות מצורפות עד כמה אם בכלל המצב חמור והאם יכול להתחיל סייקל נוסף של טסט וטרן באופק?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200101-163345.jpg
    Screenshot_20200101-163345.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 159
  • Screenshot_20200101-163336.jpg
    Screenshot_20200101-163336.jpg
    KB 82.5 · צפיות: 136
הפרולקטין זה לא בעיה.. כנראה לקחת דוסטינקס בימים האחרונים,לא?

צריך תוצאות של shbg. לא רשום שם.

גונדוטרופינים די חריגים,lh,fsh, לא אמור להיות ככה אבל זה לא בהכרח משהו רע.

מה בדיוק ,אחד לאחד,לקחת בשבועיים האחרונים?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה.

לא לקחתי כלום שבועיים אחרונים, לא עשיתי גם pct, חודשיים מאז זריקה אחרונה.

מה שכן באמת לקחתי דוסטינקס אולי פעמיים בשלושת שבועות אחרונים.
ניסיתי שבוע אחרון לקחת 25 מג פרובירון ביום, צעד חסר משמעות והגיון שהפסקתי איתו כמובן.

ממתין לתוצאות shbg משום מה התוצאה לא עלתה, מקווה שלא נדחתה הדגימה כמו שלעיתים קורה ושזה רק עניין של עוד כמה ימים. מה חשיבות הבדיקה הזאת לשאלה שלי? אני מבין שזה מודד את כמות הטסט החופשי בדם?

מה חשיבות הבדיקה הזאת לשאלה שלי? אני מבין שזה מודד את כמות הטסט החופשי בדם?
יש בדיקה בשם test free, שהיא בודקת טסט חופשי.
Shbg זה במילים פשוטות מה שמונע מטסטוסטרון להפוך ל"חופשי",דהיינו זמין בדם.

מה שכן באמת לקחתי דוסטינקס אולי פעמיים בשלושת שבועות אחרונים.
רואים,רואים.. לא נורא לא יקרה כלום(כנראה:secret:)

מה לגבי ליבידו? קיים? זה נראה סך הכל לא רע מבחינה הורמונאלית אם כי קצת חשוד שהgnrh בשמיים והטסט עצמו נמוך.

• פותח/ת השרשור
בשביל שהליבידו שלי יתעורר אני עובד היום הרבה יותר קשה חחח אני רגיל להיות חיה, אין ספק שלא מזהיר אם כי לא נעדר

יש בדיקה בשם test free, שהיא בודקת טסט חופשי.
Shbg זה במילים פשוטות מה שמונע מטסטוסטרון להפוך ל"חופשי",דהיינו זמין בדם.
/QUOTE]
אם האתה על סייקל והתוצאה shbg נמוכה, זה משנה משהו ? משפיע על הסייקל?

הGNRH גבוהים ומנסים להחזיר את הטסט לנורמה שלך .. ולא מצליחים האשכים נפגעו חזק ממה שעשית ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית