כאב במרפק

• פותח/ת השרשור שיר1
  • פורסם בתאריך

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
התעורר לי כאב בדיוק בחלק שסימנתי בתמונה, בשתי הידיים, כשמרפק ימין כואב יותר.
SAVE_20200102_231025.jpeg
view

לא הלכתי היום להתאמן בגלל זה (זה כבר כמה ימים ככה, משתפר אבל עדיין. כשהתחיל משהו ויתרתי על בידוד ליד קדמית, אבל אז היה לי אימון עם יחסית הרבה נפח גב עבורי - משיכות, צ'ין אפס, חתירות - ונראה לי זה קשור. יכול להיות שטועה. היה שם גם אוברהד פרס בטכניקה לא מזהירה ובנץ' פרס).

אניווייז, השאלה שלי היא - מה בדר"כ המקורות לכאבים בחלק הזה ומאילו תרגילים עליי להימנע עד שזה יחלוף?

אם יש דבר נוסף שכדאי לי לעשות אשמח לשמוע..

@Nir Kriger
ועוד דבר ששמתי לב אליו - ברגע שאני שמה חולצה עם שרוולים, אפילו לא צמודים, המרפקים שבים להציק ולכאוב. זה ככה גם בברכיים שלי - טייץ או כל מכנס עם תפר מעודד אי נוחות וכאב במפרק ובשריר, וכשאני מורידה, זה הולך ורפה. סקרנית להבין למה זה ככה?

(קמתי מבסוטה שהכאב כמעט ונעלם לחלוטין, קצת מיששתי ובדקתי - עקבות נשארו אבל טוב בהרבה. ואז לבשתי חולצה ו.. :Confused:o_O149eg:)

תשובות או גם השערות תתקבלנה בהערכה 🤩

דבר ראשון- תפרסמי תכנית אימונים.
דבר שני- זה אחד ההזויים כשבד נוגע באיזור זה מציק, בדרך כלל לחבוש איזור מסוים דווקא עושה בדיוק ההיפך- מקל על כאבים.

שירוש אולי תנסי תחבושת אלסטית? :0
אם משהו יחזיק ביציבות את זה למשך כל הזמן, אז אולי החולצה לא תפריע...

רגישות שטחית למגע בעור באזור המרפק זה משהו שמצביע על כאב חריף או מתמשך באזור.
לרוב צידי המרפק כואבים כתוצאה מעומס על שרירי האחיזה. יכול להיות גם דברים אחרים, צריך לבדוק אצל פיזיותרפיסט בצורה מסודרת.
ההמלצה היחידה שאני יכול לתת ללא בדיקה זה לנסות להתאמן ללא כאב. אם לא יעבור תוך כשבועיים אפשר לקבוע אצל פיזיו שעובד עם ספורטאי כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית