עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיבה בריאותיות לא מתכנן להזריקבשביל מה אתה מבצע בדיקת טסט?
בדיקת זרע עשיתי ויצא תקין עדיין רצוי להוסיף אסטרדיול, LH FSH, פרולקטין?כדי להבין מה המצב של מערכת אנדוקרינית שלך צריך לבדוק את הכל- טסט טוטאל, SHBG, אסטרדיול, LH FSH, פרולקטין. במיוחד אם אתה רוצה לעשות ילד (עדיף גם להוסיף ספירת זרע) או שאתה מרגיש/מצפה חוסר בטסטוסטרון.
זה מהפוסט בדיקות דם למתחיליםאיך לגשת לבדיקת דם, כי רמות הורמונים עלולים להשתנות מאוד ולהפריע לקבל ממד אמיתי.
1)12 שעות צום לפני בדיקה (מים מותר)
2)24 שעות ללא סקס או אוננות (נשיקה בלחי מותר)
3)48 שעות בלי אימונים או בלי עבודה פיזית קשה (להרים קניות הביתה מותר)
4) להיות ער לפחות 2 שעות לפני הבדיקה (ערנות מלאה, לא נמנום)
5) להשתדל לקבל 8 שעות שינה רצופות (הלוואי)
סבבה תודה רבה למרות שקצת קשה גם לישון 8 שעות וגם להיות ער שעתיים מקווה בכלל להרדם בזמןזה מהפוסט בדיקות דם למתחילים
אם ספירת זרע תקינה, אפשר לוותר על FSH.
תעשה לפחות טסט טוטאל +SHBG+ אסטרדיול. LH יוכל להצביע איפה הבעיה (באשכים או בהיפופיזה) במקרה ויש חוסר בטסט.
אין קשר לזריקות.. אני שואל בשביל להבין מה הבעיה שלך ולנסות לענות לך בצורה יעילה יותר.סיבה בריאותיות לא מתכנן להזריק
אין קשר לזריקות.. אני שואל בשביל להבין מה הבעיה שלך ולנסות לענות לך בצורה יעילה יותר.
אני רואה שהרוקח כבר ענה לך על הכל כמעט.
לגבי עניין של אוננות או יחסי מין,לא אמור להיות קשר לבדיקות. לפחות לא משהו דרסטי
עליך או על האחות שבודקת אותך?ולאונן בזמן הבדיקה ישפיע? 🤣🤣
עליך או על האחות שבודקת אותך?
היי יש מצב אתה שולח לי הודעה פרטית הייתי רוצה לשאול אותך כמה דברים שאני פחות מעוניין לחלוק עם שאר הפורום ואני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אין לי 30 הודעות בפורוםעניין של ערות זה במיוחד אם אתה בודק פרולקטין, פחות קריטי לגבי השאר. תישן כמו שאתה יושן בדרך כלל, אל תשנה הרגלים אחי