הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טסט ופעילות מינית

• פותח/ת השרשור טסט
  • פורסם בתאריך

טסט

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
כמה זמן לפני רצוי לא לעשות פעילות מינית?
ומותר לעשות הכל חוץ מלגמור? (לעזור ליזיזה זה בסדר? (מניח שכן אבל שואל ליתר ביטחון))
@kotzer

ויש צורך בבדיקות האלו?
טסט חופשי, LH, FSH ואסטרדיול
אני עושה גם shbg
הבנתי שאפשר עם shbg וטוטאל לחשב פריי והשאר אם הטוטאל תקין גם הם יהיו תקינים לא?

נערך לאחרונה:
כדי להבין מה המצב של מערכת אנדוקרינית שלך צריך לבדוק את הכל- טסט טוטאל, SHBG, אסטרדיול, LH FSH, פרולקטין. במיוחד אם אתה רוצה לעשות ילד (עדיף גם להוסיף ספירת זרע) או שאתה מרגיש/מצפה חוסר בטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
כדי להבין מה המצב של מערכת אנדוקרינית שלך צריך לבדוק את הכל- טסט טוטאל, SHBG, אסטרדיול, LH FSH, פרולקטין. במיוחד אם אתה רוצה לעשות ילד (עדיף גם להוסיף ספירת זרע) או שאתה מרגיש/מצפה חוסר בטסטוסטרון.
בדיקת זרע עשיתי ויצא תקין עדיין רצוי להוסיף אסטרדיול, LH FSH, פרולקטין?

לגבי פעילות מינית כמה זמן מומלץ לא לפעול מינית? (לבדיקת טסט וshbg)

איך לגשת לבדיקת דם, כי רמות הורמונים עלולים להשתנות מאוד ולהפריע לקבל ממד אמיתי.
1)12 שעות צום לפני בדיקה (מים מותר)
2)24 שעות ללא סקס או אוננות (נשיקה בלחי מותר)
3)48 שעות בלי אימונים או בלי עבודה פיזית קשה (להרים קניות הביתה מותר)
4) להיות ער לפחות 2 שעות לפני הבדיקה (ערנות מלאה, לא נמנום)
5) להשתדל לקבל 8 שעות שינה רצופות (הלוואי)
זה מהפוסט בדיקות דם למתחילים

אם ספירת זרע תקינה, אפשר לוותר על FSH.
תעשה לפחות טסט טוטאל +SHBG+ אסטרדיול. LH יוכל להצביע איפה הבעיה (באשכים או בהיפופיזה) במקרה ויש חוסר בטסט.

• פותח/ת השרשור
זה מהפוסט בדיקות דם למתחילים

אם ספירת זרע תקינה, אפשר לוותר על FSH.
תעשה לפחות טסט טוטאל +SHBG+ אסטרדיול. LH יוכל להצביע איפה הבעיה (באשכים או בהיפופיזה) במקרה ויש חוסר בטסט.
סבבה תודה רבה למרות שקצת קשה גם לישון 8 שעות וגם להיות ער שעתיים מקווה בכלל להרדם בזמן
יש בעיה לקחת כדור שינה ביום לפני?

עניין של ערות זה במיוחד אם אתה בודק פרולקטין, פחות קריטי לגבי השאר. תישן כמו שאתה יושן בדרך כלל, אל תשנה הרגלים אחי

סיבה בריאותיות לא מתכנן להזריק
אין קשר לזריקות.. אני שואל בשביל להבין מה הבעיה שלך ולנסות לענות לך בצורה יעילה יותר.

אני רואה שהרוקח כבר ענה לך על הכל כמעט.
לגבי עניין של אוננות או יחסי מין,לא אמור להיות קשר לבדיקות. לפחות לא משהו דרסטי

אין קשר לזריקות.. אני שואל בשביל להבין מה הבעיה שלך ולנסות לענות לך בצורה יעילה יותר.

אני רואה שהרוקח כבר ענה לך על הכל כמעט.
לגבי עניין של אוננות או יחסי מין,לא אמור להיות קשר לבדיקות. לפחות לא משהו דרסטי

ולאונן בזמן הבדיקה ישפיע? 🤣🤣

• פותח/ת השרשור
עניין של ערות זה במיוחד אם אתה בודק פרולקטין, פחות קריטי לגבי השאר. תישן כמו שאתה יושן בדרך כלל, אל תשנה הרגלים אחי
היי יש מצב אתה שולח לי הודעה פרטית הייתי רוצה לשאול אותך כמה דברים שאני פחות מעוניין לחלוק עם שאר הפורום ואני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אין לי 30 הודעות בפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית