11 חודשים רצוף על טסט 250 מ"ג עם בלאסט של דקה ומאסטרון בין לבין, שימוש מזדמן של פרווירון, אוסטרין וטיבול עם MK677
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז ארימדקס כן מעלה את lh ו fsh , והשאלה האם כדי לשלב במהלך ה-pct כרגע בנוסף לטמוקסי ואם כן מה המינון ? נניח שאני רוצה להוריד קצת את הרמות מאחר ואני מכניס גם פרגניל. לטרזול לבד עשה עבודה מעולה למשל אצל בן,כל הAI יש להם יכולת לעלות LH, בגלל אותה סיבה שאנטי אסטרוגנים מעלים LH. הגוף רואה שאסטרדיול ממש נמוך ומתחיל לעלות lh fsh כדי שיותר טסט יופרש שבתורו אמור להפוך לאסטרדיול (אבל לא הופך בגלל שיש לנו את אותם ai בדם). טמוקסי וקלומיפן פשוט מנטרלים רצפטורים של אסטרדיול ואז מוח ישר חושב שאסטרדיול אפס, גם אם יש אותו בדם בכל רמה שהיא
יש לי ארימדקס והוא עובד בצורה דומה לא אכפת לי לנסות אבל אין לי ניסיון איתו. לטרזול להשיג עכשיו קצת בעיה.@Gnfit
לוטרזול עובד הצגה אחי
אולי העמסה כמוני תעזור 2כדורים ביום
ל10 ימים ובדיקות?
*קשה להשיג את התרופה
נראה כבר מה אעשה אני חושב לסיים את האמפולה ה-2 ולבקש בדיקות דם ולראות מה המצב על הנייר. מקרה הכי גרוע trt בפיקוח רפואי. מה שמבאס זה הבעיות עיכול קשה להתקדם ככה באסה.שתי הרופאים האחרונים שהייתי אצלהם
1 רצה לתת ארימדקס
וה2 לוטרזול,הוא טען שארימדקס חלש לעומת לוטרזול.
הוא מונע את ההמרה משו גם בתאי השומן
לא בקיא בפרטים.
אבל תראה הלכה למעשה אצלי... עבד(תכף נראה אם עבד לגמרי)
לא לא צריך להגזים. יש מתחרה שכולם מכירים שבמשך 9 שנים הוא עקר וכרגע על pct והולך טוב.היה ושום תרופה לא מצליחה להחזיר לך את היצור הטבעי,אז זה אומר בגדול שגם האשך וגם ההיפופיזיה התנוונו?נכבו סופית?
להיות כנה,מפחידה אותי המחשבה!
מאוד מקווה שמשהו ״יתעורר״
ולא תצטרך trt עם כל הפלוסים יש לזה גם מינוסים
שתי הרופאים האחרונים שהייתי אצלהם
1 רצה לתת ארימדקס
וה2 לוטרזול,הוא טען שארימדקס חלש לעומת לוטרזול.
הוא מונע את ההמרה משו גם בתאי השומן
לא בקיא בפרטים.
אבל תראה הלכה למעשה אצלי... עבד(תכף נראה אם עבד לגמרי)
@AFBB
בשביל להיכנס לרשימת התרופות קיטלגו אותה בתור תרופה למניעת סרטן השד.
אבל האנדו שלי הסביר,שמתמשים בזה מלא במעבדות לפריון הגבר
מה זה ארומסין
איך זה עובד? מעולם לא שמעתי, הכרתי רק ארימדקס לטרזול ובגג כלומיד וטמוקסימשתמשים, זה לא משנה את המטרה המקורית של זה
Exemestane
הAI הכי טוב
SUICIDAL AROMATASE INHIBITOR
אני לא אסביר איך זה עובד כי אז רוקח יתקן את הטעויות שלי ואני ארגיש מושפל
משתמשים, זה לא משנה את המטרה המקורית של זה
Exemestane
הAI הכי טוב
SUICIDAL AROMATASE INHIBITOR
אני לא אסביר איך זה עובד כי אז רוקח יתקן את הטעויות שלי ואני ארגיש מושפל
אויש נו, עכשיו כל פעם שארצה לכתוב משהו אני אחטוף רגשי אשם :(אני לא אסביר איך זה עובד כי אז רוקח יתקן את הטעויות שלי ואני ארגיש מושפל
איך זה עובד? מעולם לא שמעתי, הכרתי רק ארימדקס לטרזול ובגג כלומיד וטמוקסי
זה כל התסמינים של ירידה באסטרדיול אחיעושה משו לשומן בגוף.
ומאידך יש קצת כאבים במפרקים,נוקשות שכאזת,לפני אימון צריך חימום טוב טוב