11 חודשים רצוף על טסט 250 מ"ג עם בלאסט של דקה ומאסטרון בין לבין, שימוש מזדמן של פרווירון, אוסטרין וטיבול עם MK677
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה נשאר על סייקל נצחי או שאתה מתכוון להתאושש מתישהו ?
תוצאות טיפוסיות לשימוש בחומרים.
פרופיל ליפידים לא כל כך טוב (תוסיף הרבה אומגה 3 עד שאתה מסיים את הסייקל).
אנזימי כבד מעולים , רואים שאתה לא מרבה באורליים כנראה. בילירובין גבוה שזה קורה הרבה בסייקל, בגלל ייצור מוגבר של כדוריות דם אדומות והאטה בזרימת מימי מרה. אתה חייב לבדוק המטוקריט HCT, כדי לוודא שדם לא סמיך מידי.
לבדוק קורטיזול לא תורם לדעתי, הערך שלו מאוד רגיש לאלף תנאים ולא באמת מצביע על כלום (אם רוצים לדעת מה הרמות אמיתית שלו , צריך לעשות 5-6 דגימות לאורך היום).
טאירויד בריא
מבחינת הורמוני מין - אסטרדיול קצת גבוה , אבל זה מאוד תלוי על כמה טסט אתה יושב.אין LH וכנראה גם FSH באותו מצב, אופייני לסייקל. אם אתה משתמש בדקה הייתי ממליץ להדוק פרולקטין.
בעקרון הייתי ממליץ לרדת מהסייקל בשביל pct והתאוששות ואז לחזור במקרה הצורך.
הסיכונים איתו זה לאורך השנים, אם תשאר במצב דומה לעשור יכול לעלות סיכון לטרשת וכו׳צריך לפקוח עין על הכולסטרול
מה שאתה באמת צריך להתרכז זה כל העניין של סמיכות של הדם. לבדוק ספירה של כדוריות אדומות וטסיות, HCT וכו׳ כי זה באמת יכולה להיות סכנה מיידית.
מה מינון הtrt שלך ?
250 מ"ג
כמה זמן כבר?250 מ"ג
שבועי ?
כמה זמן כבר?
בודק psa מדי פעם?(לא הוכח שיש קשר)
עוקב אחרי המטוקריט? Rbc?
אני גם נותן 250 בין בלאסטים.
שאר הזמן 100 כל חמישה ימים עכשיו שוקל להוריד קצת (מעקב עם בדיקת דם כמובן)בוא ניהיה כנים זה לא באמת trt אנחנו בסייקל 😃
עם 250 בשבוע אתה פי 2 מהבחור ממוצע פלוס, זה סתם מרגיש לך נמוך בכלל הבלאסטים
250 זה מלא וזה מטורף .. תמיד תתקל בבעיות בבדיקות דם ..
אם תירצה להיות זהיר יותר , תחפש את המינון האידיאלי לגוף שלך .. זה מתחיל מ50 מ"ג ל4 ימים גג ל100מ"ג .
תיזהר מהכולסטרול רמות כאלה ומינון של טסט כזה כמעט ואין לך מצב להוריד אותם .
וPSA אין לך בבדיקות .. תבדוק בפעם הבאה 😉
בסך הכל ניצלת מהרבה בעיות כי כניראה אתה נותן בראש בחדר כושר .. אבל לא תוכל להסתמך על המזל ככה להרבה זמן , תתחיל לחשוב על מינון לTRT יותר נורמלי .
ו250 יהיה לעיתים רחוקות יותר כבלאסט:s85: