הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם אחרי 11 חודשים רצוף על חומרים

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
11 חודשים רצוף על טסט 250 מ"ג עם בלאסט של דקה ומאסטרון בין לבין, שימוש מזדמן של פרווירון, אוסטרין וטיבול עם MK677

שינה מעפנה ותזונה לקויה גם

איך סך הכל?
אנזימי כבד

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200106-104130.jpg
    Screenshot_20200106-104130.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 373
  • Screenshot_20200107-021812.jpg
    Screenshot_20200107-021812.jpg
    KB 25.4 · צפיות: 348
  • Screenshot_20200107-021742.jpg
    Screenshot_20200107-021742.jpg
    KB 84.1 · צפיות: 376
  • Screenshot_20200107-021704.jpg
    Screenshot_20200107-021704.jpg
    KB 95.2 · צפיות: 383
  • Screenshot_20200107-022416.jpg
    Screenshot_20200107-022416.jpg
    KB 84.4 · צפיות: 270
@שים
250 זה מלא וזה מטורף .. תמיד תתקל בבעיות בבדיקות דם ..
אם תירצה להיות זהיר יותר , תחפש את המינון האידיאלי לגוף שלך .. זה מתחיל מ50 מ"ג ל4 ימים גג ל100מ"ג .
תיזהר מהכולסטרול רמות כאלה ומינון של טסט כזה כמעט ואין לך מצב להוריד אותם .
וPSA אין לך בבדיקות .. תבדוק בפעם הבאה 😉
בסך הכל ניצלת מהרבה בעיות כי כניראה אתה נותן בראש בחדר כושר .. אבל לא תוכל להסתמך על המזל ככה להרבה זמן , תתחיל לחשוב על מינון לTRT יותר נורמלי .
ו250 יהיה לעיתים רחוקות יותר כבלאסט:s85:
איזה תשובה מהסרטים!
דוז פאוה

ואם לא יעבוד אז מה רע בהתקף לב קטן? 😛
אם זה היה רק התקף לב , אז שטויות תמשיך .. אבל זה עוד הרבה בעיות למשך השנים (כולל סרטן). אתה צריך להגיע למצב דמוי אנוש תתחיל מ50 מ"ג לזריקה . . רק אחריי חודש תגיד לעצמך "אם אתה גמור , או שוואלה עדיין נותן בראש בחדר כושר ועדיין גודל "(בהילוך איטי , אבל יש גדילה מעל בן אנוש) אתה צריך להתפלל למצב שכמה שפחות עדיין מתפקד מעל אנוש , אם אתה אחריי חודש רק בוכה שאתה גמור עייף רק אז תעלה בכאב 😭 עוד 25 מ"ג לזריקה (כל 4 ימים ..כן) .. אין מצב שתצטרך לעבור את ה100מ"ג אתה לא כושי 2 מטר 20 🤬

• פותח/ת השרשור
כולנו יודעים את הסיכונים

אם הייתי מעוניין בחיים ארוכים ונעימים לא הייתי נוגע בזה מלכתחילה

LIVE FAST DIE YOUNG

כן .. אבל 250 זה לא השיטה .. יש שיטה לא להפגש עם הבעיות .
וזה קורה בעולם .
כשאתה רואה את כל האנשים האלה באינסטוש ואומר "מה קורה בעולם " הם פשוט יודעים את השיטה לא להפגש עם הבעיות .

הפוך אני לא אומר לא לגעת .. אני אומר ללגגעעתת !! ולהשאר מעל זה שלא נוגע 😉
thomasdelauer_20200112_1.jpg

לגבי AI אני חושב שבעיית עם צפיפות העצם מגיעה שאתה מפיל אסטרדיול לאפס לאורך הזמן. אבל מינון נמוך של אנסטרזול (0.5 מג כל 3-4 ימים נגיד) יכול לשפר הרגשה וביצועים.
פה חידשת לי משהו אסטרדיול שלי בבדיקה בערך מחודש 9 היה על 228 , אין לי מושג כמה עכשיו וסבלתי מכאבים בעצמות בגוף ממש ובמרפקים ,גם כרגע התאמנתי לפני יומים וכואב לי ברמות אחרות לא של דמוס בשריר ממש בעצמות al יכול לעזור לזה ?

כרגע על פרגניל וטמוקסי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200220-010410_Gallery.jpg
    Screenshot_20200220-010410_Gallery.jpg
    KB 83.6 · צפיות: 41
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פה חידשת לי משהו אסטרדיול שלי בבדיקה בערך מחודש 9 היה על 228 , אין לי מושג כמה עכשיו וסבלתי מכאבים בעצמות בגוף ממש ובמרפקים ,גם כרגע התאמנתי לפני יומים וכואב לי ברמות אחרות לא של דמוס בשריר ממש בעצמות al יכול לעזור לזה ?

כרגע על פרגניל וטמוקסי

לא נשמע כמו משהו שקשור לאסטרוגן אחי

בדוק את זה

לא נשמע כמו משהו שקשור לאסטרוגן אחי

בדוק את זה
זהו שאני מנסה למצוא את הכיון.. זה כבר ככה מעל לשנה+ יכול להיות גם כי העיכול שלי איטי ולוקח לשריר מלא זמן להתאושש. כרגע כבר שבוע 2 על פרגניל וטמוקסי אולי עם הטסט יעלה וזה יעלם בתקווה.

* יש לי ארימדקס ואם זה יועיל במשהו שווה לנסות.

• פותח/ת השרשור
זהו שאני מנסה למצוא את הכיון.. זה כבר ככה מעל לשנה+ יכול להיות גם כי העיכול שלי איטי ולוקח לשריר מלא זמן להתאושש. כרגע כבר שבוע 2 על פרגניל וטמוקסי אולי עם הטסט יעלה וזה יעלם בתקווה.

* יש לי ארימדקס ואם זה יועיל במשהו שווה לנסות.

אם כבר אסטרגן גבוה "ישמן" את העצמות כי הגוף מחזיק יותר מים

גם לי יש כאבים מטורפים בעצמות

זה נראה לי קטע של אנשים עם חרא עיכול אח

@Gnfit כן ב228 אסטרדיול יש מקום לAi יכול לעזור לך בקבלת טסט חופשי .

* בכלל מזכיר שלקבל טסטווירון מבית מרקחת לכל החיים לא יגרום לך למשהו רע , אם תתחיל בלמצוא את "הסוג של הTRT" שמותאם לך אישית לפי השיטה שכתבתי כאן בתגובות , מתחילים ב50מ"ג ל4 ימים והרגשה מעל שבועיים מתחילים לראות איך מרגישים ומעלים לאט לאט 25מ"ג ואפילו מרחיקים ימים עם העלה נגיד 75מ"ג ל5 ימים .. וכן הלאה ..
יכול לעזור לך מהרבה בחינות .
אם אתה סגור על להחזיר את הטסט הטבעי 😉 תינעל על זה 🙂🔒 ותן ברבאק , וגם תחזור להתאמן יש קשר אדוק ואפילו מרכזי לשיקום הטסטוסטרון הטבעי.

@Gnfit כן ב228 אסטרדיול יש מקום לAi יכול לעזור לך בקבלת טסט חופשי .

* בכלל מזכיר שלקבל טסטווירון מבית מרקחת לכל החיים לא יגרום לך למשהו רע , אם תתחיל בלמצוא את "הסוג של הTRT" שמותאם לך אישית לפי השיטה שכתבתי כאן בתגובות , מתחילים ב50מ"ג ל4 ימים והרגשה מעל שבועיים מתחילים לראות איך מרגישים ומעלים לאט לאט 25מ"ג ואפילו מרחיקים ימים עם העלה נגיד 75מ"ג ל5 ימים .. וכן הלאה ..
יכול לעזור לך מהרבה בחינות .
אם אתה סגור על להחזיר את הטסט הטבעי 😉 תינעל על זה 🙂🔒 ותן ברבאק , וגם תחזור להתאמן יש קשר אדוק ואפילו מרכזי לשיקום הטסטוסטרון הטבעי.
אין לי בעיה להיות על טסטוירון בטיפול של trt אבל כרגע אני רוצה לנסות לעלות את הטסט שמע לא עשיתי ניקוי 7 שנים אולי, אין מה להפסיד אפילו עם מעט הטסט יעלה למה לא? זריקה תמיד אפשר לתת. לגבי אסטרדיול אני כרגע על פרגניל וטמוקסי לדלב כבר מהיום al ? ואם כן מה המינון ולכמה זמן ?

אוהב אתכם חברים
אם כבר אסטרגן גבוה "ישמן" את העצמות כי הגוף מחזיק יותר מים

גם לי יש כאבים מטורפים בעצמות

זה נראה לי קטע של אנשים עם חרא עיכול אח
התחלתי לדפוק כל יום מקדולנדס בוא נראה אם זה ישתפר כי תזונה רגילה לא הולכ. אולי מזון דחוס קלוריות ורך יעשה את העבודה בניגוד לדיאטה רגילה

• פותח/ת השרשור
AI סתם חרא, פרווירון ומסטרון במינון נמוך יעלימו אסטרוגן

או לפחות ארומסין כמו שמישל ממליץ

AI סתם חרא, פרווירון ומסטרון במינון נמוך יעלימו אסטרוגן

או לפחות ארומסין כמו שמישל ממליץ
אבל אני כרגע ב-pct אחי , אם אפשר להשתמש בשביל להוריד מה רע? ותקנו אותי אם אני טועה ארימדקס עובד בדומה ללטרזול הוא גם משפיע על ה-lh לא?

• פותח/ת השרשור
אבל אני כרגע ב-pct אחי , אם אפשר להשתמש בשביל להוריד מה רע? ותקנו אותי אם אני טועה ארימדקס עובד בדומה ללטרזול הוא גם משפיע על ה-lh לא?

תשתמש אם בא לך רק אל תרסק את האסטרו אח זה יזיין אותך

אכן גם אני התכוונתי ללטרוזול ויש לו יד בלעלות את הLH לא יודע למה 🫤

מומלץ ארומסין לחתוך כדור לחצי פעם בשבוע ואחריי שבועיים כבר לבדוק דם .. ואחריי חודש שוב לראות איך זה משפיע עליך ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית