11 חודשים רצוף על טסט 250 מ"ג עם בלאסט של דקה ומאסטרון בין לבין, שימוש מזדמן של פרווירון, אוסטרין וטיבול עם MK677
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
שינה מעפנה ותזונה לקויה גם
איך סך הכל?
אנזימי כבד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה תשובה מהסרטים!250 זה מלא וזה מטורף .. תמיד תתקל בבעיות בבדיקות דם ..
אם תירצה להיות זהיר יותר , תחפש את המינון האידיאלי לגוף שלך .. זה מתחיל מ50 מ"ג ל4 ימים גג ל100מ"ג .
תיזהר מהכולסטרול רמות כאלה ומינון של טסט כזה כמעט ואין לך מצב להוריד אותם .
וPSA אין לך בבדיקות .. תבדוק בפעם הבאה 😉
בסך הכל ניצלת מהרבה בעיות כי כניראה אתה נותן בראש בחדר כושר .. אבל לא תוכל להסתמך על המזל ככה להרבה זמן , תתחיל לחשוב על מינון לTRT יותר נורמלי .
ו250 יהיה לעיתים רחוקות יותר כבלאסט:s85:
אם זה היה רק התקף לב , אז שטויות תמשיך .. אבל זה עוד הרבה בעיות למשך השנים (כולל סרטן). אתה צריך להגיע למצב דמוי אנוש תתחיל מ50 מ"ג לזריקה . . רק אחריי חודש תגיד לעצמך "אם אתה גמור , או שוואלה עדיין נותן בראש בחדר כושר ועדיין גודל "(בהילוך איטי , אבל יש גדילה מעל בן אנוש) אתה צריך להתפלל למצב שכמה שפחות עדיין מתפקד מעל אנוש , אם אתה אחריי חודש רק בוכה שאתה גמור עייף רק אז תעלה בכאב 😭 עוד 25 מ"ג לזריקה (כל 4 ימים ..כן) .. אין מצב שתצטרך לעבור את ה100מ"ג אתה לא כושי 2 מטר 20 🤬ואם לא יעבוד אז מה רע בהתקף לב קטן? 😛
פה חידשת לי משהו אסטרדיול שלי בבדיקה בערך מחודש 9 היה על 228 , אין לי מושג כמה עכשיו וסבלתי מכאבים בעצמות בגוף ממש ובמרפקים ,גם כרגע התאמנתי לפני יומים וכואב לי ברמות אחרות לא של דמוס בשריר ממש בעצמות al יכול לעזור לזה ?לגבי AI אני חושב שבעיית עם צפיפות העצם מגיעה שאתה מפיל אסטרדיול לאפס לאורך הזמן. אבל מינון נמוך של אנסטרזול (0.5 מג כל 3-4 ימים נגיד) יכול לשפר הרגשה וביצועים.
פה חידשת לי משהו אסטרדיול שלי בבדיקה בערך מחודש 9 היה על 228 , אין לי מושג כמה עכשיו וסבלתי מכאבים בעצמות בגוף ממש ובמרפקים ,גם כרגע התאמנתי לפני יומים וכואב לי ברמות אחרות לא של דמוס בשריר ממש בעצמות al יכול לעזור לזה ?
כרגע על פרגניל וטמוקסי
זהו שאני מנסה למצוא את הכיון.. זה כבר ככה מעל לשנה+ יכול להיות גם כי העיכול שלי איטי ולוקח לשריר מלא זמן להתאושש. כרגע כבר שבוע 2 על פרגניל וטמוקסי אולי עם הטסט יעלה וזה יעלם בתקווה.לא נשמע כמו משהו שקשור לאסטרוגן אחי
בדוק את זה
זהו שאני מנסה למצוא את הכיון.. זה כבר ככה מעל לשנה+ יכול להיות גם כי העיכול שלי איטי ולוקח לשריר מלא זמן להתאושש. כרגע כבר שבוע 2 על פרגניל וטמוקסי אולי עם הטסט יעלה וזה יעלם בתקווה.
* יש לי ארימדקס ואם זה יועיל במשהו שווה לנסות.
תשתה יותר מיםאם כבר אסטרגן גבוה "ישמן" את העצמות כי הגוף מחזיק יותר מים
גם לי יש כאבים מטורפים בעצמות
זה נראה לי קטע של אנשים עם חרא עיכול אח
תשתה יותר מים
וואלה אין עליוטסטווירון
למה ישר לתלות, הוא בחור לא רע 😆ולתלות
אין לי בעיה להיות על טסטוירון בטיפול של trt אבל כרגע אני רוצה לנסות לעלות את הטסט שמע לא עשיתי ניקוי 7 שנים אולי, אין מה להפסיד אפילו עם מעט הטסט יעלה למה לא? זריקה תמיד אפשר לתת. לגבי אסטרדיול אני כרגע על פרגניל וטמוקסי לדלב כבר מהיום al ? ואם כן מה המינון ולכמה זמן ?@Gnfit כן ב228 אסטרדיול יש מקום לAi יכול לעזור לך בקבלת טסט חופשי .
* בכלל מזכיר שלקבל טסטווירון מבית מרקחת לכל החיים לא יגרום לך למשהו רע , אם תתחיל בלמצוא את "הסוג של הTRT" שמותאם לך אישית לפי השיטה שכתבתי כאן בתגובות , מתחילים ב50מ"ג ל4 ימים והרגשה מעל שבועיים מתחילים לראות איך מרגישים ומעלים לאט לאט 25מ"ג ואפילו מרחיקים ימים עם העלה נגיד 75מ"ג ל5 ימים .. וכן הלאה ..
יכול לעזור לך מהרבה בחינות .
אם אתה סגור על להחזיר את הטסט הטבעי 😉 תינעל על זה 🙂🔒 ותן ברבאק , וגם תחזור להתאמן יש קשר אדוק ואפילו מרכזי לשיקום הטסטוסטרון הטבעי.
התחלתי לדפוק כל יום מקדולנדס בוא נראה אם זה ישתפר כי תזונה רגילה לא הולכ. אולי מזון דחוס קלוריות ורך יעשה את העבודה בניגוד לדיאטה רגילהאם כבר אסטרגן גבוה "ישמן" את העצמות כי הגוף מחזיק יותר מים
גם לי יש כאבים מטורפים בעצמות
זה נראה לי קטע של אנשים עם חרא עיכול אח
אבל אני כרגע ב-pct אחי , אם אפשר להשתמש בשביל להוריד מה רע? ותקנו אותי אם אני טועה ארימדקס עובד בדומה ללטרזול הוא גם משפיע על ה-lh לא?AI סתם חרא, פרווירון ומסטרון במינון נמוך יעלימו אסטרוגן
או לפחות ארומסין כמו שמישל ממליץ
אבל אני כרגע ב-pct אחי , אם אפשר להשתמש בשביל להוריד מה רע? ותקנו אותי אם אני טועה ארימדקס עובד בדומה ללטרזול הוא גם משפיע על ה-lh לא?