נק' מוניטין:
1
- 31
- 1
היי התחלתי סייקל ועצרתי אותו בהמלצת כמה חברים כאן בגלל א"ש גבוהים עשיתי 5 שבועות והזרקתי 10 מ"ג טסט ו20 מ"ג דקה רציתי לשאול לגבי pct כמה זמן ומה המינון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי בכמה חומרים השתמשת. תרשום כמה כל שבוע עשית. כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה ואיזה טסטוסטרון זה היה.0 מ"ג טסט ו20 מ"ג דקה
הזרקת 10 מ״ל טסט ו 20 מ״ל דקה בכל שבוע בפעם אחת ? זו כוונתך?כן מ"ל סליחה על הטירלול פשוט לא מרגיש כל כך טוב
טמוקסיפן זה 40-40-20-20סבבה אחי אני אשיג מחר כלומיד השאלה היא מה המינונים אחי
למה להפסיק? הבולדנון במינון נמוך מידי חבריקומצתרף לשאלה ,מאחר ואני חדש פה ולא מצאתי נעוצים לpct אני בסייקל כ5 שבועות ואני רוצה להפסיק ולהתחיל pct השימוש שלי היה ככה 600 מג סוסטנון 500 בולדנון ו40 מג דיאנאבול ,השאלה שלי היא כזאת מאחר ואני במחלוקת חבר אמר לי מהזריקה האחרונה לספור 10 ימים ואז להיכנס לpct פרגניל כלומיד טמוקסי .. אבל מאמרים שקראתי סוסטנון פועל ונמצא בגוףכמעט חודש אם ככה אם ככה אז אין טעם להתחיל רק אחרי חודש , מה דעת המומחים פה?
גם זה במחלוקת מאחר ויש בגוף טסט אקסוגני ישלמה להפסיק? הבולדנון במינון נמוך מידי חבריקו
בעיקרון 21 יום מהזריקה האחרונה
אין טעם להתחיל פיסיטי כשחומרים רצים לך בדם עדיין
ופרגניל מריצים תוך כדי הסייקל