הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שובר ת׳ראש

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
LSS
אני סיימתי טיפול בלטרזול.
מיועד לעשות בדיקות דם (בפעם המי יודע כמה)
לא הרגשתי שום שינוי לטובה,לגבי החוסר בטסט.

יש לי 2 פתרונות סך הכל.
1) להמשיך לחיות ככה,ללא כל תרופה או עזר
2)לחיות על trt

וכאן אצטרך את דעתכם וניסיונכם
מה הסיכון בtrt לכל החיים?
האם כדאי לי להתחיל?
האם הסיכון שווה את המאמץ?

*ידוע לי על התנוונות האשכים עד לכדי עקרות(אם ונרצה עוד ילדים,יש לנו עוברים מוקפאים)
כמובן שהכל באחריותי
תודה לכולם
מקווה לצאת עם מסקנה

פשוט מאוד,למכור את הרכב
וללכת ברגל לכל מקום
•אני לא יעמוד בזה לאורך זמן,אבל שווה לקבצ׳ץ עוד את התפריט?
זה ישפיע על ההורמונים?

הבדיקת דם שעשית עכשיו, באיזה תהליך אתה ? בלטרוזול ? בהפסקה של מעל שבועיים מלטרוזול ?

אתה מעוניין להגדיל את הגרעון הקלורי, אבל התפריט של כבר מצומצם? תוסיף אירובי יומיומי כמו הליכות לסופר, הליכה עם האישה בערב, בקיצור תהיה פעיל יותר וכן, תעשה יותר אירובי גם בחד״כ.
נשמע קשה, אבל בהחלט אפשרי

בהצלחה!.

אתה מעוניין להגדיל את הגרעון הקלורי, אבל התפריט של כבר מצומצם? תוסיף אירובי יומיומי כמו הליכות לסופר, הליכה עם האישה בערב, בקיצור תהיה פעיל יותר וכן, תעשה יותר אירובי גם בחד״כ.
נשמע קשה, אבל בהחלט אפשרי

בהצלחה!.
לא צחקתי שאמרתי שאין מנוס למכור תרכב... 😃
רק טיפה מפריע לי שהאסטרדיול גבוה קצת
הוא מעיין ״מקל בגלגל״

לא צחקתי שאמרתי שאין מנוס למכור תרכב... 😃
רק טיפה מפריע לי שהאסטרדיול גבוה קצת
הוא מעיין ״מקל בגלגל״
הוא גבוה בגלל האחוז שומן שלך. הכל בסדר אתה במצב הורמונלי טוב. עכשיו מה שנשאר לך זה להשקיע כמה שיותר והכי חשוב זה להיות סבלני. כי סבלנות זה המפתח ובלי זה לא תוכל להגיע לתוצאות אמיתיות. אתה במרחק נגיעה מקו הסיום תן בראש

כאן זה הביצה והתנגול ..
אסטרדיול שומר על השומן , והשומן מפתח אסטרדיול , אתה מעלה טסט / מכניס חיצוני בשביל עזרה להורדת אחוז שומן , השומן הופך חלק ניכבד ממנו לאסטרדיול,
הדבר היחיד שיש לעשות זה לעבוד קשה על כל השנים של ההזנחה , ובאירובי כאסחני מוריד אחוז שומן ואסטרוגן 🚴

הבנתי את זה,תוך כדי הדרך...
•בפועל אני צריך להיפגש עם הפרופסור?
•לוטרזול/כלומיד חצי כדור/כדור כל 3-4 ימים יטיב?

אאממ ...
טוב אתה עכשיו כבר בשלב אחר ..
אתה כבר אחריי טיפול שהצליח
כשאתה שואל יטיב? אני מבין ממך שאתה רוצה הטבה לירידה באחוז שומן . מבין אותך וזה נכון .
הפרופסור לא יבין אותך , ולא יזרום איתך במשחקיי הורמונים בשביל הורדה במשקל .

אני מבין.
אפגש איתו,אנסה להסביר לו
שהרגשתי טוב עם הלוטרזול,אז אולי כן לשלב מעט...
נחכה ונראה עד שירגע הטירוף בחוץ
ואז אלך

שאלת הפרס!
עייפות לסירוגין,יש ימים שאני מחוסל ויש ימים שאני מצליח להעביר את היום(עם קפה או p.w) משתדל לישון 7 שעות

ליבדיו-אין
זקפות בוקר-אין
חשק לפורונו-אין
סקס-נראה לאחרונה ב2017

הזקן,השיער בראש,והציפורניים גדלות בקצב איטי יותר.

פצעונים באזור השכמות באים והולכים לפרקים.
שוחתתי עם הפרופסור
הסברתי לו בדיוק איך הרגשתי ואיך אני מרגיש כרגע.
הוא אמר @Pharmacist ואני מדגיש:
״יש מאמץ מהמוח לשלוח אותות,לאשכים לייצר,אך הם לא באים לביטוי״

בשורה התחתונה שמחתי שהוא אמר שניפגש,לשקול עוד דרך.
ברור לי שהוא רוצה את הפרנסה שלו,אבל מה לדעתכם תיהיה שיטת העבודה הפעם?
@Gnfit @שים @frozen

אני חושב שאתה צריך להפריד את המצב ההורמונלי שלך ממצב הנפשי/פיזי כללי.
מבחינת מצב הורמונלי אתה סביר פלוס ביחד לגברים 35+. האסטרדיול מטפס למלה ולכן הטסט יורד למטה טיפה, זה בטח יתאזן סביב 14-16. עם shbg נמוך אלו ערכים מאוד טובים. כמו שאמרנו ההיפופיזה שלך ביחד עם היפותלמוס במוח מפרישים מספיק הורמונים כדי שאשכים יעבדו טוב, אצלך הם לא מפרישים כמות שהיינו רוצים. במצב הזה אפשר או לתת תמיכה קטנה עם ai (לטרוזול כדור בשבוע) כדי להחזיר טסט ל20 ולחכות כמה חודשים, כי lh גבוה יגרום לריבוי תאי לודאיג באשכים (הם רק 5-% מאשך, אבל רק הם מפרישים טסט) ועוד כמה חודשים הם יצליחו להפריש יותר טסט בעצמם. לפרופסור יש עוד 2 טיפולים אפשריים - טיפול בכלומיד שיגרום להיפופיזה להפריש עוד יותר lh fsh או טיפול בhcg (פרגניל/אוביטרל) שזה בעצם תחליף מלאכותי לlh fsh. בשני הטיפולים הנוספים אנחנו מכריחים אשכים לעבוד יותר חזק, מה שווה כאשר היפופיזה עובדת חלש (נגיד אחרי סייקל), אבל זה לא ממש המצב אצלך.

לדעתי המצב שאתה מתאר על עייפות, חוסר ליבידו נובע בגלל גירעון קלורי, אימונים עצימים ומחסור במנוחה. כי אני מרגיש כמו שאתה מתאר , כאשר אני נכנס לחיטוב רצחני - מוטיבציה יורדת, ליבידו יורד, עייפות ועצבים. כמה המבורגרים עם מילקשייק ואתה עליז בחזרה 🤣
אולי אתה צריך לשקול תפריט מחדש ולעשות פחות גירעון, אולי גירעון של 200-300 עם חישוב של כל הספורט שאתה עושה.

אני חושב שאתה צריך להפריד את המצב ההורמונלי שלך ממצב הנפשי/פיזי כללי.
מבחינת מצב הורמונלי אתה סביר פלוס ביחד לגברים 35+. האסטרדיול מטפס למלה ולכן הטסט יורד למטה טיפה, זה בטח יתאזן סביב 14-16. עם shbg נמוך אלו ערכים מאוד טובים. כמו שאמרנו ההיפופיזה שלך ביחד עם היפותלמוס במוח מפרישים מספיק הורמונים כדי שאשכים יעבדו טוב, אצלך הם לא מפרישים כמות שהיינו רוצים. במצב הזה אפשר או לתת תמיכה קטנה עם ai (לטרוזול כדור בשבוע) כדי להחזיר טסט ל20 ולחכות כמה חודשים, כי lh גבוה יגרום לריבוי תאי לודאיג באשכים (הם רק 5-% מאשך, אבל רק הם מפרישים טסט) ועוד כמה חודשים הם יצליחו להפריש יותר טסט בעצמם. לפרופסור יש עוד 2 טיפולים אפשריים - טיפול בכלומיד שיגרום להיפופיזה להפריש עוד יותר lh fsh או טיפול בhcg (פרגניל/אוביטרל) שזה בעצם תחליף מלאכותי לlh fsh. בשני הטיפולים הנוספים אנחנו מכריחים אשכים לעבוד יותר חזק, מה שווה כאשר היפופיזה עובדת חלש (נגיד אחרי סייקל), אבל זה לא ממש המצב אצלך.

לדעתי המצב שאתה מתאר על עייפות, חוסר ליבידו נובע בגלל גירעון קלורי, אימונים עצימים ומחסור במנוחה. כי אני מרגיש כמו שאתה מתאר , כאשר אני נכנס לחיטוב רצחני - מוטיבציה יורדת, ליבידו יורד, עייפות ועצבים. כמה המבורגרים עם מילקשייק ואתה עליז בחזרה 🤣
אולי אתה צריך לשקול תפריט מחדש ולעשות פחות גירעון, אולי גירעון של 200-300 עם חישוב של כל הספורט שאתה עושה.
מסכים.
הבעיה שהוא רוצה טסט גבוה על הנייר , ופסיכולוגית זה משפיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית