הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה פירדוזציה אתם עובדים?

periodization

משתמש מתחיל
78
16
נק' מוניטין:
25
78
16
בגדול התוכנית שלי כרגע על מבודדים עם דאבל פרוגרשן לדוגמא 12,12,12 אימון הבא 13,12,12 עד שאגיע ל15 לצורך הענין ואז מעלה מעט משקל מוריד חזרות
לבנצ דדליפט סקוואט ומילטרי עובד לינארי מוריד נפח מעלה עצימות משבוע לשבוע עושה דילאוד שבוע 4 וממשיך עם העלאה קצת בעצימות שבוע 1 לעומת חודש שעבר

לא רואה טעם ב 12-15 חזרות בפרידוזציות לאורך זמן. הייתי דווקא מוריד את טווח החזרות ל 6-12.
אין סוף לאפשרויות בפרידיזציות ולא בטוח שהן עדיפות על אימון "רגיל". זה פשוט מוסיף עניין שזה גם חשוב.
ללקוחות אנחנו נותנים בלוקים של חזרות נמוכות 3-5 , חזרות גבוהות יותר 8-10 וחזרות מאוד גבוהות 15-25. נניח חודש 5 חזרות, 3-4 חודשים 8-10 חזרות ואז חודש 15-25 וחלילה

• פותח/ת השרשור
לא רואה טעם ב 12-15 חזרות בפרידוזציות לאורך זמן. הייתי דווקא מוריד את טווח החזרות ל 6-12.
אין סוף לאפשרויות בפרידיזציות ולא בטוח שהן עדיפות על אימון "רגיל". זה פשוט מוסיף עניין שזה גם חשוב.
ללקוחות אנחנו נותנים בלוקים של חזרות נמוכות 3-5 , חזרות גבוהות יותר 8-10 וחזרות מאוד גבוהות 15-25. נניח חודש 5 חזרות, 3-4 חודשים 8-10 חזרות ואז חודש 15-25 וחלילה

נניח ואתה בבלוק של כח 3-5 חזרות איך שיטת ההתקדמות שלך? לפי rpe? מאימון לאימון?

יש לי תקופה של: "כוח כללי", שבה אני עובד בלינארית של קנדיטו, עם תרגילי אקססורי שהם קצת ספציפיים ל-WL (כמו פרונט סקוואט, החזקות בפרונט, לחיצות כתפיים מאחורי הצוואר כשאני יושב בסקוואט).

ויש לי תקופה שהיא יותר ספציפית ל-WL, ואז פרונט סקוואט, משיכות קלין/סנאטץ' הופכים לתרגילים ראשיים (באק סקוואט הופך לאקססורי, דדליפט מועף לחלוטין) וגם העבודה משתנה ל-6x3 ביום הכוח, או 12x2 קלים ביום השליטה.

הבנץ' הופך לאקססורי, והעבודה הראשית היא פוש פרס / לחיצות כתפיים, ובמקום החזקות בפרונט ראק או לחיצות מאחורי הצוואר יש פשוט אוברהד סקוואט.

כמה הבאלגן הזה יעיל לי? - הוא כנראה לא נחוץ בעליל.

אבל אני מתאמן כחלק מתחביב / אורח חיים, וזו הייתה הדרך שבה הצלחתי לשלב כל מני תרגילים שכיף לי לבצע, ואני רוצה להשתפר בהם.

כאחד שכנראה עבד עם המון חברה,איזה התרונות אתה רןאה בטווח גבוה נניח 12-20 חזרות על הגוף?

• פותח/ת השרשור
יש לי תקופה של: "כוח כללי", שבה אני עובד בלינארית של קנדיטו, עם תרגילי אקססורי שהם קצת ספציפיים ל-WL (כמו פרונט סקוואט, החזקות בפרונט, לחיצות כתפיים מאחורי הצוואר כשאני יושב בסקוואט).

ויש לי תקופה שהיא יותר ספציפית ל-WL, ואז פרונט סקוואט, משיכות קלין/סנאטץ' הופכים לתרגילים ראשיים (באק סקוואט הופך לאקססורי, דדליפט מועף לחלוטין) וגם העבודה משתנה ל-6x3 ביום הכוח, או 12x2 קלים ביום השליטה.

הבנץ' הופך לאקססורי, והעבודה הראשית היא פוש פרס / לחיצות כתפיים, ובמקום החזקות בפרונט ראק או לחיצות מאחורי הצוואר יש פשוט אוברהד סקוואט.

כמה הבאלגן הזה יעיל לי? - הוא כנראה לא נחוץ בעליל.

אבל אני מתאמן כחלק מתחביב / אורח חיים, וזו הייתה הדרך שבה הצלחתי לשלב כל מני תרגילים שכיף לי לבצע, ואני רוצה להשתפר בהם.

תוכל להסביר מה זה לינארית של קנדיטו?

אני אישית (עובד עם מאמן) עובד בפורמט הבא בכלליות:

בלוק של 5 שבועות, 4 שבועות רגילים ושבוע 5 דילואד

שבוע ראשון מתחיל ממספר חזרות וסטים ומעלה משקל ומוריד חזרות עד שבוע רביעי.

לפעמים כמות החזרות נשארת והסטים עולים, תלוי בשלב.

למשל:
שבוע 1 - 5X8
שבוע 2 - 6X8
שבוע 3 - 6X6
שבוע 4 - 8X6
שבוע 5 - 3X6 דילואד קל
משקל עולה כל שבוע חוץ מדילואד שנחתך בהמון

אני עובד לפי 2 בלוקים עקריים-

בלוק נפח:
מורכבים (בנץ, סקוואט, דד וכו׳) 6-10 חזרות
אקססוריז 10-15 חזרות
בלוק כוח:
מורכבים 3-6 חזרות
אקססוריז לפי המוד באותו יום

מחפש להתקדם בשני הבלוקים, במספר החזרות או ע״י הוספת סט נוסף (גם אם הוא בעל מספר חזרות נמוך יותר מהסטים שקדמו לו). או במשקל כמובן.
בדרך כלל כל בלוק יהיה 4 שבועות. לפעמים אעשה נפח 6 שבועות. בסוף כל בלוק יש דילואוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית