הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם סופרים סטים ?

blueberry2

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
בעיקר תרגילים כבדים כמו דדליפט וסקוואט, אני אישית תמיד מעלה את המשקל בהדרגה (מתחילה חימום עם מוט ריק ) . ואז כשאני מגיעה למשקל שיא שלי רק אז אני מתחילה לספור 3 סטים (במקרה הטוב)

בעיקר תרגילים כבדים כמו דדליפט וסקוואט, אני אישית תמיד מעלה את המשקל בהדרגה (מתחילה חימום עם מוט ריק ) . ואז כשאני מגיעה למשקל שיא שלי רק אז אני מתחילה לספור 3 סטים (במקרה הטוב)
את שואלת כדי להגיש את מספר הסטים למס-הכנסה? 😜

כמובן שכל אחד סופר איך שנראה לו. רוב האנשים, למיטב ידיעתי, סופרים את כל הסטים מלבד סט(י) החימום.
כאשר עובדים בשיטת הפרמידה, כלומר מעלים משקל ומפחיתים חזרות - כל סט נחשב כסט עבודה.

כאשר עושים חימום הדרגתי (נניח 3 סטים במשקל עולה אבל מעט חזרות - כדי לא להעמיס) - לא סופרים אותם.

אני חושב שכל סט שהוא מאמץ ניכר אמור להחשב ״סט עבודה״, אבל אשמח לשמוע מה עוד אנשים חושבים.

לי מעולם לא הייתה דילמה מהו סט חימום ומהו סט עבודה. תמיד זה היה ברור 🤷‍♂️

את שואלת כדי להגיש את מספר הסטים למס-הכנסה? 😜

כמובן שכל אחד סופר איך שנראה לו. רוב האנשים, למיטב ידיעתי, סופרים את כל הסטים מלבד סט(י) החימום.
כאשר עובדים בשיטת הפרמידה, כלומר מעלים משקל ומפחיתים חזרות - כל סט נחשב כסט עבודה.

כאשר עושים חימום הדרגתי (נניח 3 סטים במשקל עולה אבל מעט חזרות - כדי לא להעמיס) - לא סופרים אותם.

אני חושב שכל סט שהוא מאמץ ניכר אמור להחשב ״סט עבודה״, אבל אשמח לשמוע מה עוד אנשים חושבים.

לי מעולם לא הייתה דילמה מהו סט חימום ומהו סט עבודה. תמיד זה היה ברור 🤷‍♂️
תשובה טובה👍🏻

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית