עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה, אני לא מטיף, תאכל איך שבא לך. אבל לומר ש5-6 בלי פחמימה זה גרוע ו5-6 עם פחמימה זה טוב זה סתם לא נכון.עודד אני אוכל כי טעים לי, לא רק כדי לתמוך באימונים.
ובהקשר של האימונים, אין מצב שאני יכניס 5-6K בלי פחמימות.
גם עם פחמימות אני מתקשה בלי תוספים.
אז צריך לשתות סוכר ענבים ישר אחרי האימון? 🤯תקרא קצת על ההשפעה הבריאותית של פחמימה על הגוף, על רגישות לאינסולין אחרי אימון, על הקשר ההפוך בין גליקוגן מלא לאנאבוליזם ועוד
מיד אחרי, מומלץ לרוץ הביתה כדי לא לפספס את החלון (אוטובוס זה כבר קטאבולי) ולא לשכוח להשלים את הקלוריות ששרפת בריצה עם תפוח או 3 חצאי אגוז מלך לא קלויאז צריך לשתות סוכר ענבים ישר אחרי האימון? 🤯
אתה צודק אבל אני אעדיף קילו בשר על קילו אורז בכל מצב נתון, מכל בחינה. ואפשר לחשוב מי ישמע מה איזה מטעמים אתם כבר אוכלים עם פחמימה, כאילו יש לכם שף פחמימות בבית. כולם צריכים לדחוף אוכל באיזשהו שלב, בין אם זה לחם או גבינה צהובה ובשר, ועם האופציה השנייה אין לי שלשולים אז כנראה שאני עושה משהו נכון.
יותר טוב מ"אני סוס ואני אוכל פחמימה, לכן כנראה שאם אני לא אוכל פחמימה אני לא אהיה סוס". אגב מה הבעיה עם ההגיון הזה? עם פחמימות באמת יש לי בעיות בעיכול ובלי פחמימה אין.
מבחינתי קילו בשר וקילו אורז זה אותו דבר (במקרה קלעת לאחד הדברים האהובים עליי 😆)אתה צודק אבל אני אעדיף קילו בשר על קילו אורז בכל מצב נתון, מכל בחינה. ואפשר לחשוב מי ישמע מה איזה מטעמים אתם כבר אוכלים עם פחמימה, כאילו יש לכם שף פחמימות בבית. כולם צריכים לדחוף אוכל באיזשהו שלב, בין אם זה לחם או גבינה צהובה ובשר, ועם האופציה השנייה אין לי שלשולים אז כנראה שאני עושה משהו נכון.
כשזה במסגרת זמן צרה נראה כאילו זה לא עושה יותר מדי בעיות, כשהצריכה גבוהה באופן קבוע זה עושה לא מעט.איזה בעיות יש לך בעיכול? אתה אוכל איזה 3 קילו פחמימות בשבוע.
כשזה במסגרת זמן צרה נראה כאילו זה לא עושה יותר מדי בעיות, כשהצריכה גבוהה באופן קבוע זה עושה לא מעט.