הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 220 קילו חמש חזרות .

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
סך הכל סבבה , הרביעית ממש פספסתי , כנראה בגלל שאכלתי פחמימות .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עודד אני אוכל כי טעים לי, לא רק כדי לתמוך באימונים.
ובהקשר של האימונים, אין מצב שאני יכניס 5-6K בלי פחמימות.
גם עם פחמימות אני מתקשה בלי תוספים.

תקרא קצת על ההשפעה הבריאותית של פחמימה על הגוף, על רגישות לאינסולין אחרי אימון, על הקשר ההפוך בין גליקוגן מלא לאנאבוליזם ועוד

---------- התגובה התווספה ב 14:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:28 ----------

עודד אני אוכל כי טעים לי, לא רק כדי לתמוך באימונים.
ובהקשר של האימונים, אין מצב שאני יכניס 5-6K בלי פחמימות.
גם עם פחמימות אני מתקשה בלי תוספים.
סבבה, אני לא מטיף, תאכל איך שבא לך. אבל לומר ש5-6 בלי פחמימה זה גרוע ו5-6 עם פחמימה זה טוב זה סתם לא נכון.

תקרא קצת על ההשפעה הבריאותית של פחמימה על הגוף, על רגישות לאינסולין אחרי אימון, על הקשר ההפוך בין גליקוגן מלא לאנאבוליזם ועוד
אז צריך לשתות סוכר ענבים ישר אחרי האימון? 🤯

אז צריך לשתות סוכר ענבים ישר אחרי האימון? 🤯
מיד אחרי, מומלץ לרוץ הביתה כדי לא לפספס את החלון (אוטובוס זה כבר קטאבולי) ולא לשכוח להשלים את הקלוריות ששרפת בריצה עם תפוח או 3 חצאי אגוז מלך לא קלוי

אני חושב שיש גם היבט שהתעלמת ממנו - שזה ההיבט המנטאלי.
רובנו אוהבים לאכול ולאכול מה שבא לנו, מה שבAD טיפה מוגבל. אתמול אני חושב אכלתי 100 גרם גבנ"צ וזה ירד לי בגרון כמו חול. אני חושב שיש גם משחק על הראש על אם אתה נהנה ממה שאתה אוכל או לא.

אתה צודק אבל אני אעדיף קילו בשר על קילו אורז בכל מצב נתון, מכל בחינה. ואפשר לחשוב מי ישמע מה איזה מטעמים אתם כבר אוכלים עם פחמימה, כאילו יש לכם שף פחמימות בבית. כולם צריכים לדחוף אוכל באיזשהו שלב, בין אם זה לחם או גבינה צהובה ובשר, ועם האופציה השנייה אין לי שלשולים אז כנראה שאני עושה משהו נכון.

אתה צודק אבל אני אעדיף קילו בשר על קילו אורז בכל מצב נתון, מכל בחינה. ואפשר לחשוב מי ישמע מה איזה מטעמים אתם כבר אוכלים עם פחמימה, כאילו יש לכם שף פחמימות בבית. כולם צריכים לדחוף אוכל באיזשהו שלב, בין אם זה לחם או גבינה צהובה ובשר, ועם האופציה השנייה אין לי שלשולים אז כנראה שאני עושה משהו נכון.

מה קרה לכם פתאום עם הטענות האלה? "אין לי שלשולים סימן שאני עושה משהו נכון"? איפה אתם לומדים לוגיקה, בבית של פיסטוק??

יותר טוב מ"אני סוס ואני אוכל פחמימה, לכן כנראה שאם אני לא אוכל פחמימה אני לא אהיה סוס". אגב מה הבעיה עם ההגיון הזה? עם פחמימות באמת יש לי בעיות בעיכול ובלי פחמימה אין.

יותר טוב מ"אני סוס ואני אוכל פחמימה, לכן כנראה שאם אני לא אוכל פחמימה אני לא אהיה סוס". אגב מה הבעיה עם ההגיון הזה? עם פחמימות באמת יש לי בעיות בעיכול ובלי פחמימה אין.

איזה בעיות יש לך בעיכול? אתה אוכל איזה 3 קילו פחמימות בשבוע.

מבחינתי קילו בשר וקילו אורז זה אותו דבר (במקרה קלעת לאחד הדברים האהובים עליי 😆)
אבל זה לא קטע שיש לנו גם מטעמים כאלה מיוחדים (חוץ מזה שהרבה יסכימו שאוריאו וסניקרס זה תענוג חח) זה גם קטע של גיוון באוכל... כמה אפשר לאכול כל יום גבנ"צ ובשר טחון ונקניקים (אני יודע שאתה מסוגל.. אני חושב אבל שהרבה לא מסוגלים.. לתקופת חיטוב זה עוד נשמע סבבה כי זאת תקופה מוקצבת.. אבל אתה מדבר פה על אורח חיים כזה.. נשמע לי קשה מאוד.

כשזה במסגרת זמן צרה נראה כאילו זה לא עושה יותר מדי בעיות, כשהצריכה גבוהה באופן קבוע זה עושה לא מעט.

יכול להיות שדפקת את המטבוליזם שלך עם הדיאטה הזאת. לך תיבדק. 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית