הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני - NPP + טסט

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
סייקל מסה שני מתחיל בקרוב...
סייקל ראשון היה טסט אנטט + וינסטרול (הסייקל עבר מעולה , כולל שיקום של הציר ההורמונלי)

הבעיה שאני מוקף בחברים שהם בילדרים וגם דילרים ולכולם יש דעות שונות לגבי מינונים וסוגי האסטר של הטסט שכדאי לשלב עם NPP...

אני חשבתי לעשות :

סוסטנון 450 EW , מחולק ל2 זריקות בשבוע , למשך 10 שבועות.
NPP 300 EW , מחולק ל2 זריקות בשבוע , למשך 8 שבועות.

דוסטינקס וארימדקס בהתאם לצורך....

מה אתה חושבים? הייתם משנים משהו?
אשמח לשמוע תגובות 😃

@שים
@frozen
@MasterSplitter

• פותח/ת השרשור
שתדע שNPP 300מ"ג בשבוע זה לא פרייר
זה לא משתווה לארוך 300 כן .. הטיפטופים של 300 ארוך בשבוע זה בסביבות ה40 ליום .. ואתה נותן קצר 150 בפעם אחת זה איזה 100 מ"ג לאותו יום אתה יכול לעשות אותו כמה שעות לפני אימון לנצל אותו לפריוורק ואז יום למחרת משתחרר מינון מופחת ...אבל גם לא פרייר .
זה רק שתדע 😉 מה ההבדלים ארוך וקצר .
אם החלטת קצר תפצל עוד את הימים ליום כן יום לא תחלק את זה ב300 .
אם לא בא לך להקשיב או לחורר את התחת אז לא פחות מ3 זריקות בשבוע כל אחת 100מ"ג .
אם טיפה אתה חושד אפילו .
לא מרגיש כבר, רק חחחוווששדד שיש בעיות עם הצ'וקצ'יק תכין לעצמך בצד מסטרון , הוא עוזר בהחזרת העיניינים . 🏋️😅

ועוד כוכביות שאני מקווה שאתה כבר יודע אותם -
* Ai - כדור בשבוע
* דוסטינקס חצי כדור בשבוע
🤩
זה סמיילי סע ברכה .

ואיזה טסט היית משלב? ובאיזה מינון?

וואי נכון נכון .
אני רק צריך להזכיר שצריך להכין אותם .
ואם אתה יכול לעשות בדיקות דם רק לאסטרדיול ולפרולקטין בלי שיעלו על הטסט הגבוהה שלך תעשה .. ליראות באיזה שבוע להכניס את החצי כדור .
אכן בלאסט צודק יש מצב שבNPP לא תפגוש את הפרולקטין בשמיים .
החצי כדור דוסטינקס הוא לא בעיה .. אין בעיה לקחת חצי גם סתם .
אבל הAi תהיה זהיר תחכה לחודש בתוך הסייקל תבדוק אסטרדיול . ואז תיראה אם בכלל צריך
ואיזה טסט היית משלב? ובאיזה מינון?
מת על סוסטנון , סוסטנון זה אח .
בוול במינון הזה .
מה שPharmacist אומר שהסייקל שלך קצר לסוסטנון כי עד שסוסטנון עולה לרמה שהוא מתייצב זה חודש כאילו תוריד מתוך ה10 שבועות שלך 4 שבועות שהסוסטנון מטפס לאט לאט .. באמת יכול ליצור בעיות אם בינתיים ב4 שבועות האלה אתה נותן NPP המינון שלו יהיה בטוח מעל הסוסטנון בדם .
הוא התכוון שתשיג ל4 שבועות האלה עוד סוג של טסט לשלב עם הסוסטנון בינתיים שהוא עולה מינון קטן של טסט אחר קצר יותר מלווה את הNPP או שאני אומר - תמשיך ככה ואם תרגיש משהו לא קשורה תוותר על ה NPP ב4 שבועות הראשונים.

בדיוק מה ש @שים אמר, אבל לא רק שהכניסה שלו איטית גם היציאה שלו איטית. חודש ראשון אתה לא מרגיש את כל הטסט ושיש שימוש בNPP אז אפשר גם להשבית את החבר הקטן לכמה שבועות. חודש אחרון של הסייקל צריך כבר להוריד שימוש בסוסט כדי להתחיל PCT מיד עם תום הסייקל או לעשות באמת לעשות 10 שבועות סוסט וחודש או אפילו חודשיים להיות עם רמות טסט דועכות ולשפוך את רוב הגיינז שלך. אז יוצא שאתה נהנה מריכוזים טובים של החומרים רק בשבועיים -שלוש באמצע הסייקל.
אתה כבר הולך על NPP, תקנה אז גם טסט PP או ציפיונאט כדי להזריק אותם באותו זמן ואחרי 10 שבועות של סייקל, לחכות שבוע עם תמיכה של איזה אורלי או סארמס וישר להתחיל PCT בתנאים מועדפים.
אני לא רואה סיבה לעשות 8 שבועות NPP, רק אל תשתמש בטמוקסי לPCT במיוחד אם לא היה שימוש בקברגולין במהלך הסייקל.

בקיצר אני ממליץ לסייקל קצר של חודשיים להשתמש באסתר כמה שיותר קצר של טסט (כמה שהתוסיק שלך יסבול:sarcastic: ) , כי אתה חייב את כל 8-10 שבועות האלה להיות בשיא ולא לחכות לגלים שיבואו.

זאתי שיטה
אבל אני לא אהב אותה כי אתה ניכנס לסייקל בפיק חד
ולפי השיטה גם יוצא בבום 1 ממאות מ"ג של טסטוסטרון ל0 טבעי .
אני לא בעד ..
אני דווקא אוהב יותר את הסייקל שלך כמו שכולם היו עושים עד היום , בלי לחשוב יותר מידי על האסתרים ..
אוהב את זה שזה עולה לאט ויורד לאט גם באמצע ירידה ועלייה המינון לא פרייר .
בירידה תוכל למצוא אורלי או Sarms שאתה אוהב ולתת אותו בחודש האחרון ולקראת הימים האחרונים להוריד מינון מהאורלי גם כדי לצאת לכיוון הטבעי .. לכיוון הPCT .

הכי הרבה תמתך את האמצע הסייקל לחודשיים מסביב השבועות כניסה ויציאה.

נערך לאחרונה:
אני אוהב שהטוסיק שלי סובל... 🤣

אחחח זריקה ראשונה לשריר בתולי זר לא יבין זאת 😇
אני אתוודה ואגיד שלמרות שיש לי טכניקת הזרקה מעולה (תודה אמא) אני פשוט שונא את האקט וההתעסקות.

• פותח/ת השרשור
חולה על ההתעסקות עם המחטים, החיטוי והווילים... מאוד אוהב גם את הזריקות...
יצא לי קצת נרקומן... 🤣
אחחח זריקה ראשונה לשריר בתולי זר לא יבין זאת 😇
אני אתוודה ואגיד שלמרות שיש לי טכניקת הזרקה מעולה (תודה אמא) אני פשוט שונא את האקט וההתעסקות.

אין מצב שאמא שלך מזריקה לך?

חולה על ההתעסקות עם המחטים, החיטוי והווילים... מאוד אוהב גם את הזריקות...
יצא לי קצת נרקומן... 🤣

אין מצב שאמא שלך מזריקה לך?

חחח בגיל 35 פחות זורם לי
חוץ מזה היא יודעת רק על הtrt אם אני מושיט לה מזרק עם 2.5 מיל אני מקבל אותו לעין.

המון תודה לעונים!!!
@שים @Pharmacist @Viking @Navira @frozen

האם עדיף לעשות :
1-12 weeks טסט אנטט -400mg בשבוע , מחולק לשתי זריקות בשבוע.
NPP 300mg weeks 1-10 בשבוע , מחולק לשלוש זריקות של 100mg
מי שבוע אחד עד סוף שבוע 3 תוסיף טסט פרופיונט לפחות חצי גרם או טסט פניל פרופיונט. אין צורך באורלים בסייקל שכזה אלה אם תרצה "נחיתה רכה" טורינבול מי סוף הסייקל עד שלושה ימים לפני Pct.במינון של 20 מג צריך לעזור (תזכור שזה סיום סייקל ולא שום דבר אחר אז אל תצפה מי ניסים וניפלאות מי מינון כזה ולתקופתה כזו זה רק יעזור לך לשמר על הכח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית