הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטוטיפן פג תוקף

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך

BITW

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
יש לי כדורים של קטוטיפן שהם פגי תוקף (10.18), אפשר לצרוך אותם? שאלתי רוקח והוא אמר לי שב95 אחוז מהתרופות אפשר לקחת גם יותר משנתיים אחרי שכבר פג התוקף במידה וזה היה מאוחסן כמו שצריך.
השאלה היא האם צריכה של כדורים פגי תוקף יכולה להיות לא בריאה ומזיקה או שאולי החומר הפעיל כבר לא יהיה אפקטיבי?

שאלתי רוקח והוא אמר לי שב95 אחוז מהתרופות אפשר לקחת גם יותר משנתיים אחרי שכבר פג התוקף במידה וזה היה מאוחסן כמו שצריך.
הוא צודק, בדרך כלל מה שמשתנה זה כמות של החומר הפעיל, גם שזה בבליסטר אטום. משרד הבריאות מחייב שישאר מעל 95% אחרי 3 שנים על המדף

השאלה היא האם צריכה של כדורים פגי תוקף יכולה להיות לא בריאה ומזיקה או שאולי החומר הפעיל כבר לא יהיה אפקטיבי?
הכדורים שלך בבקבוקון סגור הרמטי או בבליסטר מפלסטיק?
בכל מקרה אי אפשר להגיד בוודאות מוחלטת מה קרה איתם אחרי השנים האלו. בדרך כלל פשוט תראה פחות אפקט, יש תרופות שיכולות להתפרק למרכיבים שיהיו מזיקים בצורה כזאת או אחרת.

• פותח/ת השרשור
הוא צודק, בדרך כלל מה שמשתנה זה כמות של החומר הפעיל, גם שזה בבליסטר אטום. משרד הבריאות מחייב שישאר מעל 95% אחרי 3 שנים על המדף

הכדורים שלך בבקבוקון סגור הרמטי או בבליסטר מפלסטיק?
בכל מקרה אי אפשר להגיד בוודאות מוחלטת מה קרה איתם אחרי השנים האלו. בדרך כלל פשוט תראה פחות אפקט, יש תרופות שיכולות להתפרק למרכיבים שיהיו מזיקים בצורה כזאת או אחרת.
כדורים רפואיים עם מרשם (פרופיטן הירוק לבן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית