הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה דחופה

Moshe45612

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני בסייקל של 20 מיליגרם ראד 140
ואחרי חודש
צירפתי גם mk677 של bvl
והעלתי לראד ל30 מיליגרם
2 ראד בבוקר עם מק 1
ואחד מק בערב ואחד ראד בערב
בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבי ראש וסחרחורות
והלילה קמתי איזה 10 פעמים באמצע הלילה
כאב לי ממש הראש וסחרחורות
רציתי לדעת אם מותר לקחת כדור כאבי ראש
ולהפסיק את הסארמס ליום אחד
או להפסיק עם אחד מהם
אבל השאלה העיקרית היא אם מותר לי כדור כאבי ראש

למה שלא יהיה מותר? ואם הראד אמיתי ואתה מריץ אותו סולו בלי טסט 20 מג זה יותר מדי וההשבתה תהיה כואבת.. שלא נדבר על 30 מג

יש תופעות לוואי מגוונות, רובם לא ידועות כי זה לא נחקר לעומק. בנוסף יש גם תופעות לוואי שמופיעות בגלל ייצור מחתרתי (אין סארמס ״רפואי״).

לשאלתך, הייתי בודק לחץ דם כאשר יש את הכאב ראש החזק. איזה כדור לכאב אתה לוקח?

אין תופעות לוואי לסארמס לא?
התופעות לוואי הידועות זה פגיעה במאזן ההורמונאלי כמו סטרואידים רק פחות. (אלא אם כן אתה לוקח 20/30 מג ראד ואז הפגיעה יכולה להיות קשה כמו סטרואידים)
כמו כן חוץ מראד הם שמים לך עוד דברים לא ידועים שם ואם נפלת על חברה זבל יכולים לשים לך דברים שאלוהים ישמור

• פותח/ת השרשור
לקחתי 2 אדוויל
עבר לי
לא הבנתי אז להוריד במינון?
עם הראד לבד זה לא כאב לי
אבל הוספתי mk677 של החברה bvl
ובהתחלה כאב לי פה ושם קצת באימונים
והיה עובר אחרי 3 דקות
אבל הלילה זה היה השיא
כאבי ראש קיצוניים
איך ראד מתקשר לטסט?
ואיזה תופעות לוואי יש?

לקחתי 2 אדוויל
עבר לי
לא הבנתי אז להוריד במינון?
עם הראד לבד זה לא כאב לי
אבל הוספתי mk677 של החברה bvl
ובהתחלה כאב לי פה ושם קצת באימונים
והיה עובר אחרי 3 דקות
אבל הלילה זה היה השיא
כאבי ראש קיצוניים
איך ראד מתקשר לטסט?
ואיזה תופעות לוואי יש?
ראד וטסט יושבים על אותם קולטנים. התופעות לוואי הידועות זה פגיעה במאזן ההורמונאלי. החומר הזה לא חוקי ולכן לא נחקר מספיק אז שאר התופעות לוואי שעשויות להיות לא ידועות כרגע.
חשוב שתדע שהמון משתמשים מדווחים שbvl מדללים את החומרים שלהם.

• פותח/ת השרשור
אז bvl זה גרוע?
ראד וטסט יושבים על אותם קולטנים. התופעות לוואי הידועות זה פגיעה במאזן ההורמונאלי. החומר הזה לא חוקי ולכן לא נחקר מספיק אז שאר התופעות לוואי שעשויות להיות לא ידועות כרגע.
אז לעשות בדיקת דם?

אז bvl זה גרוע?

אז לעשות בדיקת דם?
תלוי לפי מה אתה מגדיר גרוע/טוב. לפי דיווחים של משתמשים הם כן הרגישו משהו מהחומר שלהם פשוט מדולל. (היו צריכים לקחת כמות גדולה יותר). בדיקות דם היית צריך לעשות לפני שהתחלת ואחרי כדי לראות איזה שינוי נגרם לך ומה צריך לתקן.

או ליתר דיוק לא שמים סארמס בכלל, שתה מיץ תפוזים תעלה מהר יותר מהחברה הנ"ל

איך ראד מתקשר לטסט?
ואיזה תופעות לוואי יש?

כמו שציינו החברים, זה יכול לדכא ייצור של טסט ופעילות של אשכים. זה קורה בצורה יותר איטית עם סארמס, מאשר עם סטרואידים. לכן בדרך כלל כאשר מדובר במינון הגיוני של סארמס , אורך סייקל לא מוגזם (לא יותר מ3 חודשים נגיד) אפשר להתאושש טבעי לרמות טבעיות של טסט. אבל בכל מקרה מרגישים ירידה בחשק מיני ומוטיבציה בכלליות שבוע- 2 חודשים אחרי סייקל, תלוי בגנטיקה שלך

לקחתי 2 אדוויל
אין בעיה עם אדביל, תראה רק שזה לא הופך לשימוש יומיומי וגם תשתדל לקחת אותו על כיבה מלאה.

אז לעשות בדיקת דם?
לא חייב בהכרח עכשיו, תעשה חודש חודשיים אחרי סוף סייקל

עד כדי כך bvl גרוע?
הדיבור עליו לא טוב, על זיוף ודילול.

אפשר קישור אני לא מצליח למצוא
אם אתה לא מצליח להיכנס לאתר סיינס ביו זה כבר בעיה כי זה אשכרה כל הכתובת
דרך אגב בן כמה אתה? יש לזה משמעות מאוד גדולה בלקיחת סארמס ללא טסט חיצוני.(מבוגר מדי ההשבתה של הטסט תהיה קשה מדי, צעיר מדי לא נראה לי שצריך לפרט)

אם כבר תופעות לוואי .. אני לוקח ראד ו אוסטרין . וזה גורם לי להשתין יותר מדי ביום שאני מדבר על 6 פעמים לקום בלילה . וחרמנות יתר של לז** כל דבר חחח ואנרגיה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית