הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה דחופה

Moshe45612

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני בסייקל של 20 מיליגרם ראד 140
ואחרי חודש
צירפתי גם mk677 של bvl
והעלתי לראד ל30 מיליגרם
2 ראד בבוקר עם מק 1
ואחד מק בערב ואחד ראד בערב
בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבי ראש וסחרחורות
והלילה קמתי איזה 10 פעמים באמצע הלילה
כאב לי ממש הראש וסחרחורות
רציתי לדעת אם מותר לקחת כדור כאבי ראש
ולהפסיק את הסארמס ליום אחד
או להפסיק עם אחד מהם
אבל השאלה העיקרית היא אם מותר לי כדור כאבי ראש

אם אתה לא מצליח להיכנס לאתר סיינס ביו זה כבר בעיה כי זה אשכרה כל הכתובת
דרך אגב בן כמה אתה? יש לזה משמעות מאוד גדולה בלקיחת סארמס ללא טסט חיצוני.(מבוגר מדי ההשבתה של הטסט תהיה קשה מדי, צעיר מדי לא נראה לי שצריך לפרט)
לא שהוא חיפש, כנראה מתעצל ויעדיף שיגישו לו הכל על מצע..

אני קורא לכל מי שקורא את הפוסט הזה
לא לקחת את תופעות הלוואי שלו על הSarms כבר פתח פוסט ואמרתי לו לזרוק את הכדורים לפח .
אז הוא פתח פוסט חדש וצירף עוד סוג של כדורים .
התופעות שהוא מספר לא באות מSarms אלא מכדורים ביתיים כאן בארץ שמדוללים כל פעם באבקות מסוג אחר כל אחת עושה בעייה מסוג אחר . ואין להשליך או לחשוש כשאתם קונים מחברה אמינה . ולא צריך גם לכתוב לו מה תופעות הלוואי כמו שעניתם לו מSarms כי הוא לא שם , אין לו ממש Sarms ביד .
סתם דוגמא להסבר :
אם דיללו בתוך הקפסולה עם קריאטין אז כדי למלא קפסולה הם יצטרכו מעל 20מ"ג לתוך הקפסולה , ואז מי שיקנה התייבש יהיה לו כאבי ראש . לדוגמה.
היה מת שישימו לו רק קריאטין זה יקר ואין לו מצב , יש מצב יותר ל-אבקת כביסה. זה רק בשביל הדוגמה.

לא לקחת את תופעות הלוואי שלו על הSarms כבר פתח פוסט ואמרתי לו לזרוק את הכדורים לפח .
התופעות שהוא מספר לא באות מSarms אלא מכדורים ביתיים כאן בארץ שמדוללים כל פעם באבקות מסוג אחר כל אחת עושה בעייה מסוג אחר . ואין להשליך או לחשוש כשאתם קונים מחברה אמינה . ולא צריך גם לכתוב לו מה תופעות הלוואי כמו שעניתם לו מSarms כי הוא לא שם , אין לו ממש Sarms ביד .
סתם דוגמא להסבר :
אם דיללו בתוך הקפסולה עם קריאטין אז כדי למלא קפסולה הם יצטרכו מעל 20מ"ג לתוך הקפסולה , ואז מי שיקנה התייבש יהיה לו כאבי ראש . לדוגמה.
היה מת שישימו לו רק קריאטין זה יקר ואין לו מצב , יש מצב יותר ל-אבקת כביסה. זה רק בשביל הדוגמה.
יש לי תחושה גם שמדובר בקטין

סתם דוגמא להסבר :
אתה יודע מה הבעיה? שאנשים חושבים שאם זה עובד אז זה סארמס מקורי
לא, יש מצב ששמו שם מינון נמוך מאוד של דיבול והשאר זה קמח מצה,
לכן אני אומר, אל תחפשו קיצורי דרך, אם החלטתם להזיק לגוף תעשו את זה כבר עם חומר שעובד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית