עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לפפטייד הזה השפעה על המערכת הסרוטינין והגאבא במוחת כעקרון במחקרים נאמר שהפפטייד הזה משקם את המערכות האלה במוח ומועיל כנגד דיכאון וחרדות ואף התמכרות, בנוסף גם נמצא כי הוא משקם תאים ואת התקשורת בין הניורונים במוח ומשקם נזק שנגרם מסרוטינין סינדרום או שימוש מופרז בסמים כמו MDMA ואטנטתוכל לפרט יותר על האפקט טרפי?
מה זה בעצם אומר
ישלי bpc-157 tb-500יש לפפטייד הזה השפעה על המערכת הסרוטינין והגאבא במוחת כעקרון במחקרים נאמר שהפפטייד הזה משקם את המערכות האלה במוח ומועיל כנגד דיכאון וחרדות ואף התמכרות, בנוסף גם נמצא כי הוא משקם תאים ואת התקשורת בין הניורונים במוח ומשקם נזק שנגרם מסרוטינין סינדרום או שימוש מופרז בסמים כמו MDMA ואטנט
ישלי bpc-157 tb-500
5mg מכל אחד
אני שוקל 100 ק"ג
צריך להתארגן על מים בקטרוסטריאלים
נראלך שיש לי מספיק כמות שיכולה לעשות אפקט? ואיך להשתמש?
אז למשקל שלי זה 350 ליוםאני האחרון שיכול להגיד לך כיוון שאין לי ניסיון בשטח עם זהת יש לי גם בקבוק של 5מג ו10מל מים בקטרוסטריאלים(אתה יכול להזמין מPURERAWZ).
אני יודע שלמשקל שלי (65 קילו) 125MCG פעמיים ביום זה מספיקת מניח שלמשקל שלך תעשה כפול 1.5 זה המינון על פי המחקרים אבל בסופו של יום זה פפטייד זה לא מדע מדוייק, תתחיל נמוך ותעלה משם.
אני פחות מתעניין באפקט המוחי שלו אני רוצה להשתמש בו כדי לעזור לדלקת כרונית שיש לי ביד, האפקט הקוגנטיבי שלו(על המוח) זה משהו שיכול להתנגש לי עם התרופה שאני לוקח נגד חרדות ולכן פתחתי את האשכול הזה.
תקרא קצת בגוגל יש מחקר ממש מפורט ומעניין על BPC157 שווה לך לקרוא לפני השימוש.
תלוי בשביל מה, אם יש לך לשקם גיד שנקרע אחרי ניתוח אז ממש לא אבל אם זה לדלקת או כאבים מסויימים כן.אז למשקל שלי זה 350 ליום
היינו יספיק לי ל14 ימים, זה מספיק זמן כדי באמת לעשות משהו?
בנוסף, tb500 מה הכמויות שעובדים איתו?
אז 5mg tb500 מספיק לך רק לזריקה אחת?תלוי בשביל מה, אם יש לך לשקם גיד שנקרע אחרי ניתוח אז ממש לא אבל אם זה לדלקת או כאבים מסויימים כן.
TB500 צריך להזריק פעמיים בשבוע (בערך כל שלושה ימים) למשך 4 שבועות ואז אפשר לעבור להזריק פעם בשבוע, בנוגע למינון אני לא בטוח אבל זכור לי שזה בין 2-5MG לכל זריקה, אם יש לך את כל השאלות האלה הייתי ממליץ לך לחקור עוד לפני שאתה עושה שימוש בחומרים האלה כי לא נראה שאתה יודע ממש משהו עליהם.
תוכל להגיב לי עם קישור לחוויות של אותם אנשים ?א כל אם אני לא טועה פפטידים יכולים לחצות את ה BBB ..
דבר שני אם אתה לוקח ssri לא יודע אם הייתי משלב אותו עם חומר שיכול להשפיע על הגאבה ..נכון שיש לbpc תכונות משקמות אבל קראתי לא אחת ולא פעמיים מאנשים שהרגישו לא טוב בכלל בשילוב עם ssri למיניהם..שוב זה עולם מאוד רחב ויש המון סוגים של תרופות אבל לא הייתי לוקח סיכון..תחפש בקבוצות בפייסבוק יש מלא על זה וסתם שתדע אני ניסיתי bpc לטובת פציעה שהזמנתי מ purerawz ולא היה לזה שום אפקט וכנראה שהייה חרטא..אז מקווה שזה לא משם..שיהיה בהצלחה 😃
מה היה הפרוטוקול שלך עם ה5mg bpc?תוכל להגיב לי עם קישור לחוויות של אותם אנשים ?
האמת שזה כן מפיור ראז, סיימתי בקבוק של 5מג והיה אפקט חיובי, גם השינה שלי הייתה טובה יותר, איזו פציעה ניסית לרפא ? כמה לקחת ? מה היה הפרוטוקול שלך אם אפשר לשאול
בהתחלה כדי לבדוק אם יש אינטרקציה עם הציפרלקס שאני לוקח עשיתי זריקה אחת ביום של 125מיקרו אחרי יומים ראיתי שהכל בסדר ועברתי לשתיי זריקות אחת אחרי אימון ואחת לפני שינה של בערך 200-220 מיקרו עשה עבודה מצויינת על הדלקת והזריקה של אחרי אימון ממש הרגיעה את המקום אבל לפי דעתי זה היה קצר מידי בקושי 10 ימים אולי זה היה עושה את העבודה אם הייתי לוקח חופש מהחדכ לגמרי אבל בגלל שהמשמכתי להתאמן זה האריך את ההחלמהמה היה הפרוטוקול שלך עם ה5mg bpc?